World of Warcraft
- majstoro
- Sammy
-
Hec
pa ovisi, sad je preso na 3.2.0a pa updataju server svako malo i namjerno znaju restartat, ali DC nije toliko cesti, ja sam isto radi toga presa na njega, a kad se tek otvorio, tjedana dana je bio vrtio bez dca, al sad ima nesto vise igraca pa se desi, al nema onih loading laggova i retrieving character lista, ostalo je super, sad ce nam scriptat Ulduar pa malo raidanja opet
dosta mi klanja 
"Six strings to cover fear..."
-
Hec
ja neplacam 
al nije isti, ja sam se ko budala prije zapetljao u te mmmorpge korejske i free, cisti grindcore gaming, jednostavno dosadi i nema mogucnosti koje wow ima, + wow je stalno u updateu i nove stvari brzo dolaze, dok se takve druge igre slabo razvijaju i 100 ih izadje na dan, sve na isti kalup, dekaron,2moons, terra,archlord....sve dosadno.
takodjer za aion, toliko pohvala i sad kad je napokon doso, dosla jos bolja igrica -.-'
al nije isti, ja sam se ko budala prije zapetljao u te mmmorpge korejske i free, cisti grindcore gaming, jednostavno dosadi i nema mogucnosti koje wow ima, + wow je stalno u updateu i nove stvari brzo dolaze, dok se takve druge igre slabo razvijaju i 100 ih izadje na dan, sve na isti kalup, dekaron,2moons, terra,archlord....sve dosadno.
takodjer za aion, toliko pohvala i sad kad je napokon doso, dosla jos bolja igrica -.-'
"Six strings to cover fear..."