koga briga da li se nekome svidjaju vise macke ili psi..svatko voli svoje i ono sto mu pase..dobivam dojam da se netko uvijedio jer se nekom drugom psi ne svidjaju previse ili nisu tretirani kao clanovi obitelji..
ali ukratko crte gluposti..
-da li je pas u kuci ili dvoristu..koja smijalica..kaj mi pas nemre bit clan obitelji, ako mi ne dise za uhom dok spavam..kaj mi netko tko se kupa u kadi zajedno sa psom moze rec da je on njemu vise clan obitelji jer djele i kadu..
-slaganje izmedju asfodel i callac..lol..a obje pricaju o razlicitim stvarima..(jedno je imat psa kod sebe, a drugo kod bake i vidjet ga na 1h) ako je to pisac htio reci..pisac se mora naucit onda i bolje izrazavat..
-svi koji su sudjelovali u raspavi su imali psa..i svatko je imao ili ima drugaciji odnos sa istim..i glupo je to djetinjasto nadmetanje moja tata je jaci od tvojeg/a moj je*e tvoju mamu ala ja vise volim svog psa od tebe..bu-fucking-hu..itd..
i ja sam imao psa nekoliko godina u stanu(i eto sad ga opet imam..u neku ruku..lol..)..i znam kako je to i koliko ti moze prirast srcu i sve..ali sad da idem pametovat nekome tko mi kaze da vise voli kornjace..kako on ne zna sto propusta i sto je to kucni ljucimac/clan obitelji su gluposti..ako je voli i brine se za nju..njemu kornjaca moze bit isto clan obitelji kao i tebi tvoj pas..ili nekome drugome macka..naravno da se svaka zivotinja drugacije odnosi prema vlasniku..ali to su druge stvari..
callac to kaj imas neku svoju viziju sto je to imat psa za kucnog ljubimca/clana obitelji i sto si sa svojim psom prosle neke stvari za koje mislis da drugi sa svojim ljubimcima nisu ne znaci da mozes drugima pametovat oko toga..jel..reci sto imas o tome i kako to vidis(kao sto jesi u prvom djelu rasprave), ali razna podbadanja sa kojima si pocela kasnije i to bez neke provokacije nisu potrebna..iako se tebi svidjaju i jedva ih cekas..kako si i sam rekla..
na kraju je ghost jos najbolji..lol..