no dosta offtopica.
Odi pod euro horrore i navali, ima more toga što se spominjalo...boyko wrote:l'intérieur (Inside) - dost dobar film.krvi kolko god očeš,čak bi rekel da je bolesnoča od filma![]()
ovo mi je drugi francuski hororac kojeg sam pogledal (Martyrs je prvi) i stvarno sam prezadovoljan. 8/10
ak neko zna još neke dobre francuske hororce nek mi javi![]()
našel sam popis svih francuskih horor filmova do 2007. godine,pogledal kojih 10 trailera i svi mi dost dobro zgledaju.imal bum kaj gledatAsfodel wrote:Odi pod euro horrore i navali, ima more toga što se spominjalo...boyko wrote:l'intérieur (Inside) - dost dobar film.krvi kolko god očeš,čak bi rekel da je bolesnoča od filma![]()
ovo mi je drugi francuski hororac kojeg sam pogledal (Martyrs je prvi) i stvarno sam prezadovoljan. 8/10
Inside sam nedavno ponovo gledao, ali u HD-u i moram priznat da mi je bio cak i bolji drugi put, stvarno vrhunski film!boyko wrote:l'intérieur (Inside) - dost dobar film.krvi kolko god oèeš,èak bi rekel da je bolesnoèa od filma![]()
piše na imdb-u "Country:France | Canada" tak da smo oba dvoje u pravuKhaos[] wrote:Splinter i Trick 'r Treat - ocekivao sam dobru zabavu od oba filma i upravo sam to i dobio hehe 7.9 / 10
Inside sam nedavno ponovo gledao, ali u HD-u i moram priznat da mi je bio cak i bolji drugi put, stvarno vrhunski film!boyko wrote:l'intérieur (Inside) - dost dobar film.krvi kolko god očeš,čak bi rekel da je bolesnoča od filma![]()
i moram te ispravit za Martyrs, film je kanadski![]()
pogledaj si Frontičre(s), Haute Tension, Ils ... eto dodao bi i Calvaire, jeste da je belgijski ali je pre-bolesno-dobar