Pa da počnemo, upravo pročitah:

Saznaje se kako je MM upoznao Javu, te se nakon upoznavanja po prvi put vraćaju na mjesto "grada proznirnih stjenki". Uz to se saznaju neki detalji o Orloffu i nastanku njegove "ručice". Odlična epizoda!

john_constantine wrote:he, dijelim isto mišljenje. I ja sam čitao par epizoda, i jednostavno dosadno, nisam isto ništa skužio. Ma čitao sam samo zato jer sam doznao da je John Constantine bio u Sandmanu...
HorrorHR wrote:Kaže mi danas frend da nije najbolje baš početi Sandmana sa ovim beskrajnim noćima da djeluje prekonfuzno.
A i to što kažeš, preskočio sam u šutu bar jednu priču jer mi se nije dalo gledati to "umjetničko djelo"Očekivao sam u globalu jedno, a pred sobom dobio nešto potpuno drugačije, vjerujem da kad znaš o čemu se radi da možeš nešto izvući iz toga - ovako mi je izgledalo sve kao potpuno nepovezano i generiralo upitnike
Gdi si ovo nabavio?Ghostface wrote:Inače, zadnje pročitano, s tim da je ovo cover 1. broja, ja san čita cili trade od 6 brojeva:
![]()
Fenomenalan strip, brutalan, ali na minimalistički način. Lijepa oda underground borbama, vječnoj ljubavi, srodnim dušama i životu ispunjenom prošlošću koja se vadi iz sebe poput ogromnog trna, ali sa pogledom ka boljem sutra, kako i sam naslov kaže. Vertigo- bija i osta najbolji imprint sa trenutno najkvalitetnijim američkim stripovima, i to na stranu Y the Last man, Preacher, Hellblazer, Sandman i drugi manje poznati serijali, pravi dragulji su ovakve grafičke novele- one-shotovi.