boyko wrote:i ja sam bilbakero wrote:Oduševljen sa PREY-om!![]()
Igro davno i odusto nakon pol sata
hehe... ja bi baš reka da je iznad prosjeka, zbog priče oružja, atmosfere i tako toga, nisam naiša na sličan shooter....boyko wrote:i ja sam bilbakero wrote:Oduševljen sa PREY-om!![]()
noob... odmah u izborniku imaš gore lijevo languages, pa odaberi engleskibakero wrote:hehe... ja bi baš reka da je iznad prosjeka, zbog priče oružja, atmosfere i tako toga, nisam naiša na sličan shooter....boyko wrote:i ja sam bilbakero wrote:Oduševljen sa PREY-om!![]()
Eo proba RE5, i baš izgleda odlično nisam dugo igra jer mi je sve na nekom 'livom' arapskom,japanskom nemam pojma kojem jeziku... pa ne mogu ništa ni razumit ni podesit,ajme bože... a skinio od RELOADED-a!
john_constantine wrote:noob... odmah u izborniku imaš gore lijevo languages, pa odaberi engleskibakero wrote:hehe... ja bi baš reka da je iznad prosjeka, zbog priče oružja, atmosfere i tako toga, nisam naiša na sličan shooter....boyko wrote: i ja sam bil
Eo proba RE5, i baš izgleda odlično nisam dugo igra jer mi je sve na nekom 'livom' arapskom,japanskom nemam pojma kojem jeziku... pa ne mogu ništa ni razumit ni podesit,ajme bože... a skinio od RELOADED-a!
neprocjenjivo..Ghostface wrote:john_constantine wrote:noob... odmah u izborniku imaš gore lijevo languages, pa odaberi engleskibakero wrote: hehe... ja bi baš reka da je iznad prosjeka, zbog priče oružja, atmosfere i tako toga, nisam naiša na sličan shooter....
Jedan noob savjetuje drugog.
proud to be noob!!! Proba Stranglehold, ma onako zabavna igra ništa više vidi se da je John woo ima svoje prste u tome, podsjeća na njegove filmove...A$H wrote:neprocjenjivo..Ghostface wrote:john_constantine wrote: noob... odmah u izborniku imaš gore lijevo languages, pa odaberi engleski
Jedan noob savjetuje drugog.