john_constantine wrote:Gospodar neba i svijet sutrašnjice
E to se nabavlja.
Loše izdanje...full screen i bez dodataka...VTI
Manje više sva ovdje nabriojana izdanja su full screen...Opaki igrači, Edison, Gospodar neba i svijet sutrašnjice...
ma kvragu, onda ništa. Ali sam nabavio Rocky.Dragonrage wrote:john_constantine wrote:Gospodar neba i svijet sutrašnjice
E to se nabavlja.
Loše izdanje...full screen i bez dodataka...VTI![]()
Manje više sva ovdje nabriojana izdanja su full screen...Opaki igrači, Edison, Gospodar neba i svijet sutrašnjice...
I ja sam nabavio Rockya...i nabavit ću sve ostale, no iako ima dosta dodatka, to je ipak tek polovno izdanje, mrvicu bolje od onog prvog koje nema nikakvih dodataka, jer je to isto definitivno izdanje vani izašlo na dva diska i uz dodatke sa prvog diska koji su i ovdje ima još hrpu dodataka na drugom disku...pogledaj...john_constantine wrote:ma kvragu, onda ništa. Ali sam nabavio Rocky.Dragonrage wrote:john_constantine wrote:Gospodar neba i svijet sutrašnjice
E to se nabavlja.
Loše izdanje...full screen i bez dodataka...VTI![]()
Audio komentari, tri runde s legendarnim trenerom louom duvom, intervju sa bertom sugarom, pogled iznutra, prilog o protivnicima, trailer i tv spotovi.
Da...upravo tojohn_constantine wrote:no, samo su izbacili drugi disk. Ovo na prvom je ostalo.

ma postali su malo bahati...digli cijenu sa početne 29 kn, na 49 kn...ne znam za vas...ali meni je to već pomalo skupo, jer po toj cijeni mogu pronaći neke filmove i u nekim dućanima, a da ne spominjem naručivanje izvana...dodam još par desetaka kuna za poštarinu i carinu i kupim bolje izdanje nego što izađe kod nas na kioscima...recimo "12 majmuna", kod nas na kiosku dođe 49 kn, nema nikakve dodatke, a navodno i slika baš nije bajna...tak sam čuo, a izvana naručim specijalno izdanje sa komentarima i dokumentarcima za 60-ak kn + još troškovi dostave...john_constantine wrote:Trilogija taksi za 49 kn po komadu izlazi na kioske.Mislio sam se riješiti VHS - a, ali nemam namjeru, baš mi i nije vrijedan da bacim 50 kn na to. Morati ću si sniziti troškove.
Da, glupo je, jer naš distributer uopće nije izdao dvostruko izdanje...nije mu se dalodragonheart wrote:Slažem se Dragonrage,ali ono izdanje Rocky-a mi je zadovoljavajuće premda mi nešta nije jasno.
U videotekama su izašli filmovi tipa X-Men 3 i Superman Returns na jednom disku,a kupiti se u trgovinama može i dvostruka izdanja i to ne po prestrašnim cijenama.
A u slučaju Rockya-to isto izdanje je izašlo i u videotekama i u trgovinama (to na jedan disc,a pošto na dvd-u piše DISC 1,mora biti i Disc2),a nema ga ni u trgovinama,ni u videotekama za razliku od X-Mena i Supermana.
Što je glupo......
A glavno da su na ovitak napisali Ultimativno izdanje da zavaraju kupce. Lopovi.Dragonrage wrote:Da, glupo je, jer naš distributer uopće nije izdao dvostruko izdanje...nije mu se dalodragonheart wrote:Slažem se Dragonrage,ali ono izdanje Rocky-a mi je zadovoljavajuće premda mi nešta nije jasno.
U videotekama su izašli filmovi tipa X-Men 3 i Superman Returns na jednom disku,a kupiti se u trgovinama može i dvostruka izdanja i to ne po prestrašnim cijenama.
A u slučaju Rockya-to isto izdanje je izašlo i u videotekama i u trgovinama (to na jedan disc,a pošto na dvd-u piše DISC 1,mora biti i Disc2),a nema ga ni u trgovinama,ni u videotekama za razliku od X-Mena i Supermana.
Što je glupo......![]()
![]()
To dvostruko možeš naručiti izvana...
jap...kako ni vani, tako onda ni ovdje...Jedino je prvi film izašao sa dodacima, ovo ultimativno izdanje, i to naknadno...prvo je bilo ono bez ičega...Mairosu wrote:Rocky 2-5 i ne postoje sa nekim dodacima, koliko ja bar znam.john_constantine wrote:Kupio Rocky 2, nema nikakvih dodataka.