Nova DVD izdanja na kioscima

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Apr 2007, 09:24

john_constantine wrote:Gospodar neba i svijet sutrašnjice

E to se nabavlja. :wink:

Loše izdanje...full screen i bez dodataka...VTI :roll:
Manje više sva ovdje nabriojana izdanja su full screen...Opaki igrači, Edison, Gospodar neba i svijet sutrašnjice...

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Apr 2007, 09:46

Dragonrage wrote:

Manje više sva ovdje nabriojana izdanja su full screen...Opaki igrači, Edison, Gospodar neba i svijet sutrašnjice...
ma kvragu, onda ništa. Ali sam nabavio Rocky.

Audio komentari, tri runde s legendarnim trenerom louom duvom, intervju sa bertom sugarom, pogled iznutra, prilog o protivnicima, trailer i tv spotovi. :D
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Apr 2007, 09:53

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:

ma kvragu, onda ništa. Ali sam nabavio Rocky.

Audio komentari, tri runde s legendarnim trenerom louom duvom, intervju sa bertom sugarom, pogled iznutra, prilog o protivnicima, trailer i tv spotovi. :D
I ja sam nabavio Rockya...i nabavit ću sve ostale, no iako ima dosta dodatka, to je ipak tek polovno izdanje, mrvicu bolje od onog prvog koje nema nikakvih dodataka, jer je to isto definitivno izdanje vani izašlo na dva diska i uz dodatke sa prvog diska koji su i ovdje ima još hrpu dodataka na drugom disku...pogledaj...

DISC ONE
*The Film
Audio Commentary by Writer/Actor Sylvester Stallone
Audio Commentary by Boxing Legends Trainer Lou Duva and Commentator Bert Sugar
Audio Commentary by Director John G. Avildsen, Producers Irwin Winkler & Robert Chartoff, Actors Talia Shire, Carl Weathers & Burt Young and Steadicam Inventor Garrett Brown
“Three Rounds with Lou Duva” Featurette (4:34)
“Interview with a Legend – Bert Sugar: Author/Commentator and Historian” Featurette (6:49)
“Sneak Peek at Rocky Balboa” Featurette (3:37)
“The Opponents” Featurette (16:12)
Trailers/TV Spots
- Rocky Teaser Trailer (1:36)
- Rocky Original Theatrical Trailer (3:27)
- Introducing Sylvester Stallone TV Spot (0:32)
- Critical Acclaim #1 TV Spot (0:32)
- Critical Acclaim #2 TV Spot (1:01)

DISC TWO
“In the Ring” Documentary
- Play All (75:45)
- Part I (23:37)
- Part II (22:27)
- Part III (29:43)
“Steadicam: Then and Now with Garett Brown” Featurette (17:28)
“Make Up! The Art and Form with Michael Westmore” Featurette (15:11)
“Staccato: A Composer's Notebook with Bill Conti” Featurette (11:28)
“The Ring of Truth” Featurette (9:37)
“Behind the Scenes with Director John Avildsen” Featurette (12:25)
“Tribute to Burgess Meredith” Featurette (7:46)
“Tribute to James Crabe” Featurette (3:36)
“Video Commentary with Sylvester Stallone” Featurette (28:54)
“Sylvester Stallone on Dinah! (1976)” Featurette (17:19)

No Continental je to doradio po običaju, tek toliko da odrade, baš njih briga kakvo će izdanje izbaciti... :evil: :evil: :evil: :evil:

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Apr 2007, 09:55

no, samo su izbacili drugi disk. Ovo na prvom je ostalo. :wink:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Apr 2007, 10:02

john_constantine wrote:no, samo su izbacili drugi disk. Ovo na prvom je ostalo. :wink:
Da...upravo to :wink: ...a mogli su to i ne napraviti, već izdati kompletno izdanje...daj samo pogledaj koliko toga ima na drugom disku...sve ukupno u trajanju od nekih 200-injka min...i to odličnih, nikad prije viđenih dodataka...no, hrvatski distributeri takvi kakvi jesu, kao što rekoh, šibnu osakaćeno izdanje...tek toliko da ga izdaju...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Apr 2007, 10:06

Izašli su danas na kioske u paketu filmovi Copland i Rumble in the Bronx, cijena standardno 39 kn. Zanimljivo, Copland od dodataka ima audio komentar redatelj, Stallonea, Roberta Patricka i producentice, a i slika je digitalno obrađena, dok Bronx nema ništa. U svakom slučaju, preporučam ovaj paket filmova jer se radi o dva kvalitetna filma...dapače, Copland je odličan film, intrigantne priče i fenomenalne glumačke ekipe, dok je Bronx definitivno jedna od zabavnijih Chanovih filmova.
E da...u kutiji sam pronašao neki letak, na kojem su najave nekih naslova, pa umjesto da vam pišem svaki naslov pojedinačno u detalje, odlučio sam skenirati letak...pa pogledajte sami što se nudi...mislim da će neki naći nešto za sebe...recimo Deep Star Six :wink: :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 26 Apr 2007, 22:39

Svi ovi filmovi koji izlaze od 24. 05. pa do 19. 07. se uzimaju.... :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Apr 2007, 09:15

Trilogija taksi za 49 kn po komadu izlazi na kioske. :wink: Mislio sam se riješiti VHS - a, ali nemam namjeru, baš mi i nije vrijedan da bacim 50 kn na to. Morati ću si sniziti troškove.
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 27 Apr 2007, 09:46

john_constantine wrote:Trilogija taksi za 49 kn po komadu izlazi na kioske. :wink: Mislio sam se riješiti VHS - a, ali nemam namjeru, baš mi i nije vrijedan da bacim 50 kn na to. Morati ću si sniziti troškove.
ma postali su malo bahati...digli cijenu sa početne 29 kn, na 49 kn...ne znam za vas...ali meni je to već pomalo skupo, jer po toj cijeni mogu pronaći neke filmove i u nekim dućanima, a da ne spominjem naručivanje izvana...dodam još par desetaka kuna za poštarinu i carinu i kupim bolje izdanje nego što izađe kod nas na kioscima...recimo "12 majmuna", kod nas na kiosku dođe 49 kn, nema nikakve dodatke, a navodno i slika baš nije bajna...tak sam čuo, a izvana naručim specijalno izdanje sa komentarima i dokumentarcima za 60-ak kn + još troškovi dostave...

http://www.amazon.com/12-Monkeys-Specia ... 876&sr=1-1

dragonheart

Post by dragonheart » 27 Apr 2007, 16:02

Slažem se Dragonrage,ali ono izdanje Rocky-a mi je zadovoljavajuće premda mi nešta nije jasno.
U videotekama su izašli filmovi tipa X-Men 3 i Superman Returns na jednom disku,a kupiti se u trgovinama može i dvostruka izdanja i to ne po prestrašnim cijenama.
A u slučaju Rockya-to isto izdanje je izašlo i u videotekama i u trgovinama (to na jedan disc,a pošto na dvd-u piše DISC 1,mora biti i Disc2),a nema ga ni u trgovinama,ni u videotekama za razliku od X-Mena i Supermana.
Što je glupo......
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Dragonrage

Post by Dragonrage » 27 Apr 2007, 16:18

dragonheart wrote:Slažem se Dragonrage,ali ono izdanje Rocky-a mi je zadovoljavajuće premda mi nešta nije jasno.
U videotekama su izašli filmovi tipa X-Men 3 i Superman Returns na jednom disku,a kupiti se u trgovinama može i dvostruka izdanja i to ne po prestrašnim cijenama.
A u slučaju Rockya-to isto izdanje je izašlo i u videotekama i u trgovinama (to na jedan disc,a pošto na dvd-u piše DISC 1,mora biti i Disc2),a nema ga ni u trgovinama,ni u videotekama za razliku od X-Mena i Supermana.
Što je glupo......
Da, glupo je, jer naš distributer uopće nije izdao dvostruko izdanje...nije mu se dalo :evil: :evil:
To dvostruko možeš naručiti izvana...

Vorador

Post by Vorador » 27 Apr 2007, 17:50

Dragonrage wrote:
dragonheart wrote:Slažem se Dragonrage,ali ono izdanje Rocky-a mi je zadovoljavajuće premda mi nešta nije jasno.
Što je glupo......
Da, glupo je, jer naš distributer uopće nije izdao dvostruko izdanje...nije mu se dalo :evil: :evil:
To dvostruko možeš naručiti izvana...
A glavno da su na ovitak napisali Ultimativno izdanje da zavaraju kupce. Lopovi.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Apr 2007, 16:13

Kupio Rocky 2, nema nikakvih dodataka. :?
Michel puši karu.

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 28 Apr 2007, 16:55

john_constantine wrote:Kupio Rocky 2, nema nikakvih dodataka. :?
Rocky 2-5 i ne postoje sa nekim dodacima, koliko ja bar znam.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Apr 2007, 09:24

Mairosu wrote:
john_constantine wrote:Kupio Rocky 2, nema nikakvih dodataka. :?
Rocky 2-5 i ne postoje sa nekim dodacima, koliko ja bar znam.
jap...kako ni vani, tako onda ni ovdje...Jedino je prvi film izašao sa dodacima, ovo ultimativno izdanje, i to naknadno...prvo je bilo ono bez ičega...
Inače...ima na kiosku za kupiti Monthy Python: Najbolje od Terrya Gilliama (mislim da je on u pitanju, jer ima izbor najboljega za sve Pythonovce i to će izlaziti sljedećih tjedana). Cijena 39 kn.

Post Reply