Igre, konzole i slično
- Decadentor
- A$H
da, ali se za njega bar zna kad ce..do kraja godine izlazi Terran epizoda..pa sljedece onda Zerg te Protossi..posto je igra na tri epizode podjeljena..boyko wrote:isto kak i StarCraft II,nikak da dojdeA$H wrote:nope..i nece jos tak brzo..Decadentor wrote:Jel izaso Diablo 3 ?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
boyko wrote:istina,nisu baš jeftine.
kupuješ možda časopis GamePlay?
Naravno, obavezna literatura ako te imalo zanimaju igrice.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- boyko
znači ipak je na 3 djela podjeljena,tog sam se i bojal.treba imat pare da se to sve kupiA$H wrote:da, ali se za njega bar zna kad ce..do kraja godine izlazi Terran epizoda..pa sljedece onda Zerg te Protossi..posto je igra na tri epizode podjeljena..boyko wrote:isto kak i StarCraft II,nikak da dojdeA$H wrote: nope..i nece jos tak brzo..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- boyko
ja sam ga kupoval od kad je počel izlazit negde 2002. pa do negde 2004./2005.Ghostface wrote:boyko wrote:istina,nisu baš jeftine.
ne znam zakaj sam ga uopče prestal kupovat,al sad mi je žal kaj nemam sve brojeve...
kad uopče izlazi?još uvijek tam negde oko 20. u mjesecu ili?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Scarface
boyko wrote:ja sam ga kupoval od kad je počel izlazit negde 2002. pa do negde 2004./2005.Ghostface wrote:boyko wrote:istina,nisu baš jeftine.
ne znam zakaj sam ga uopče prestal kupovat,al sad mi je žal kaj nemam sve brojeve...
Jep, evo novi je triba izać jučer, moran ga danas ili sutra kupit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
već je u ponedjeljak izašao, i pročitao sam ga više puta.Ghostface wrote:boyko wrote:ja sam ga kupoval od kad je počel izlazit negde 2002. pa do negde 2004./2005.Ghostface wrote:
Jep, evo novi je triba izać jučer, moran ga danas ili sutra kupit.
A starcraft 2... eh, napraviti ću što i A$H... A ako bude uopće dobra, onda ću kupiti box, nema šanse da plaćam 350 kn za svaki komad...
Michel puši karu.