Marcus Dunstan and Patrick Melton are going to script Saw 7 for Twisted Pictures. The announcement comes a few months before Saw 6, directed by Kevin Greutert, on October 23. Dunstan and Melton have been on the lucrative franchise since part 4. Since then, they penned two more Feast sequels for Dimension and collaborated on the upcoming The Collector which Dunstan directed. Saw 7 will hit in October of 2010.
Saw 3D (2010)
- A$H
Saw 3D (2010)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
- Decadentor
- Seneschal
A kurac. Pardon. Ali baš sam mislio da je Saw prva rastegnuta horror franšiza koja je planirana otpočetka na 6 nastavaka, barem su mi to prodali kreatori. Kao, to je cjelovita vizija, "uvijek smo mislili da ima 6 nastavaka i neće imati više."
To mogu slobodno zaboraviti, ovo ide pravac Petak 13. stopama, Saw In Space, gdje kibernetski Jigsaw zamkom napada svemirske brodove, i onda reboot cijele franšize na nekom 14. nastavku.
Ali, čini li se to samo meni ili je to za Saw puno lošije nego za Freddyje i Jasone? Mislim, Saw se uvijek furao da je ozbiljan i gritty, a ono dvoje su skoro od prvog nastavka bili barem malo komedije.
To mogu slobodno zaboraviti, ovo ide pravac Petak 13. stopama, Saw In Space, gdje kibernetski Jigsaw zamkom napada svemirske brodove, i onda reboot cijele franšize na nekom 14. nastavku.
Ali, čini li se to samo meni ili je to za Saw puno lošije nego za Freddyje i Jasone? Mislim, Saw se uvijek furao da je ozbiljan i gritty, a ono dvoje su skoro od prvog nastavka bili barem malo komedije.
[img]http://farm3.static.flickr.com/2659/3754178032_b9b6d6185c_o.jpg[/img]
- DEXTER
- Scarface
Po mojoj logici, u šestici bi se tribali riješit novog Jigsawa, jer ovo izgleda funkcionira ka trilogijski serijal, u prvoj smo imali originalnog Jigsawa i pomoćnicu, a sad u drugoj copycata koji se pretvorija u pravog nasljednika, dok u trećoj trilogji, koja će počet sa sedmicom, legacy vjerojatno preuzima Kramerova žena.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Seneschal
Joj da, zaboravio sam na nju. Ona mora da je kreatorima bogomdana, preko nje mogu taj serijal musti do iznemoglosti.Ghostface wrote:Po mojoj logici, u šestici bi se tribali riješit novog Jigsawa, jer ovo izgleda funkcionira ka trilogijski serijal, u prvoj smo imali originalnog Jigsawa i pomoćnicu, a sad u drugoj copycata koji se pretvorija u pravog nasljednika, dok u trećoj trilogji, koja će počet sa sedmicom, legacy vjerojatno preuzima Kramerova žena.
[img]http://farm3.static.flickr.com/2659/3754178032_b9b6d6185c_o.jpg[/img]
- Josef K
- Scarface
Ka i šta su computer animated crtići izbacili 2D iz mode, polako i 3D filmovi prevladavaju. Shit, ako se mene pita. Bilo je ludilo kad je bilo rijetko, sad mi se povraća na ovo smeće, koje je, nažalost, bilo za očekivat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr mladjo
ali studijima se isplačuje 3D.jesu veči troškovi ali ljudi zato ne gledaju kino ripove jer su očajni ako se nije u kinu s naočalama..Ghostface wrote:Ka i šta su computer animated crtići izbacili 2D iz mode, polako i 3D filmovi prevladavaju. Shit, ako se mene pita. Bilo je ludilo kad je bilo rijetko, sad mi se povraća na ovo smeće, koje je, nažalost, bilo za očekivat.
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings