hm, ne bi znao, ali mislim da nije toliko bitna konfiguracija... To je samo za ps2 emulator.maddjuro wrote:koja mora biti konfiguracija racunala da bi taj ps1 emulator radio kak spadajohn_constantine wrote:je, tako sam i ja igrao, igrao sam pc verziju, ali mi gamepad nije radio kako treba, pa savegame i hrpa komplikacija... pa sam samo prešao na psx emulator i igrao s guštom...boyko wrote: e viš,bum i to sprobal...
Igre, konzole i slično
- john_constantine
Michel puši karu.
- Scarface
bakero wrote:nisam se odlipio od njega otkad sam ga instaliraA$H wrote:instalirah novi Wolfenstein..izgleda ok..nazalost nista od igranja do sutra..
Ja san ga priša u 2 dana koliko je dobar.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DeadDispatcher90
- bakero
Ja sam sad na onoj misiji di triba rasturit tornjeve nacističke... strava od igre, a sitio sam se jednog starijeg naslova iz 2002. No one lives forever 2 pa sam ga skinio, igra sam jedinicu iz 2000.god premoćna je igra.... a ova dvica da i ne govorim jedna od najjačih igara što sam ih zaigra..nešto kao James Bond al bolje duplo...heheGhostface wrote:bakero wrote:nisam se odlipio od njega otkad sam ga instaliraA$H wrote:instalirah novi Wolfenstein..izgleda ok..nazalost nista od igranja do sutra..
Ja san ga priša u 2 dana koliko je dobar.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- DeadDispatcher90
- DeadDispatcher90
- john_constantine
počeo sam iznova devil may cry, od prve epizode i dobra mi je igra, akcijska avantura s dobrom radnjom, akcijom i lakše je igrati na ps2 nego na pc, makar ovdje nema ili još nema onih forsiranja na magije uz pomoć palica. Samo, nervira me već taj prvi boss phantom, divovski pauk. Teško mi je izmaknuti mu se, a skužio sam kako ga ubiti, samo jednostavno ne uspijevam, ubije me na njegovih pola energije...
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:počeo sam iznova devil may cry, od prve epizode i dobra mi je igra, akcijska avantura s dobrom radnjom, akcijom i lakše je igrati na ps2 nego na pc, makar ovdje nema ili još nema onih forsiranja na magije uz pomoć palica. Samo, nervira me već taj prvi boss phantom, divovski pauk. Teško mi je izmaknuti mu se, a skužio sam kako ga ubiti, samo jednostavno ne uspijevam, ubije me na njegovih pola energije...
Tebi ne leže hack 'n slash-ovi ili je nešto drugo posrijedi? Taj prvi boss je jako lagan, ne treba nikakva posebna strategija već udri po njemu. Ako već tražiš neko rješenje, popni mu se na leđa i tako će te teže ozlijedit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
hm, izgleda, he. Iako bi volio igrati takve igre, onaj forgotten stone je isto bio dosta težak, tu sam zapeo u jednom levelu. Je, Ma neću odustati dok ga ne pobijedim, he.Ghostface wrote:john_constantine wrote:počeo sam iznova devil may cry, od prve epizode i dobra mi je igra, akcijska avantura s dobrom radnjom, akcijom i lakše je igrati na ps2 nego na pc, makar ovdje nema ili još nema onih forsiranja na magije uz pomoć palica. Samo, nervira me već taj prvi boss phantom, divovski pauk. Teško mi je izmaknuti mu se, a skužio sam kako ga ubiti, samo jednostavno ne uspijevam, ubije me na njegovih pola energije...
Tebi ne leže hack 'n slash-ovi ili je nešto drugo posrijedi? Taj prvi boss je jako lagan, ne treba nikakva posebna strategija već udri po njemu. Ako već tražiš neko rješenje, popni mu se na leđa i tako će te teže ozlijedit.
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:hm, izgleda, he. Iako bi volio igrati takve igre, onaj forgotten stone je isto bio dosta težak, tu sam zapeo u jednom levelu. Je, Ma neću odustati dok ga ne pobijedim, he.Ghostface wrote:john_constantine wrote:počeo sam iznova devil may cry, od prve epizode i dobra mi je igra, akcijska avantura s dobrom radnjom, akcijom i lakše je igrati na ps2 nego na pc, makar ovdje nema ili još nema onih forsiranja na magije uz pomoć palica. Samo, nervira me već taj prvi boss phantom, divovski pauk. Teško mi je izmaknuti mu se, a skužio sam kako ga ubiti, samo jednostavno ne uspijevam, ubije me na njegovih pola energije...
Ma pobijedit ćeš ga brzo i kasnije ćeš se smijat šta ti je bilo teško.
- bakero
- DeadDispatcher90
- bakero
a viruj mi ovo ti se ne može ne svidit...nema mi većeg gušta od spaljivanja i prženja nacista.... uh . al ovaj No one lives forever 2 je genijalna igra!!DeadDispatcher90 wrote:Ma znam što je Wolfenstein, samo mi se ne čini toliko zabavnim. Ja volim olovo više nego lasere...
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.