Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2009, 16:55

hm, a nije bitno, ionako mislim osvojiti sve završetke, a i namjeravam to iznova igrati pošto sam puno toga propustio.

A u vezi cura, mislim, odabrao sam Ayane, onu sramežljivu što svira u orkestaru. Iako sam dostigao max social link, i dalje me traži onako (mislim, ima uskličnik na glavi), dobijem expression, i odvedem ju kod kuće, i tih par rečenica. Ali kada to opet ponovim, situacija se stalno ponavlja. Je li moguće nešto ili to samo radi expression?

SPOILER
A kako se dobiva true ending? Moram nabiti social linkove do maksimuma ili sam negdje u radnji i odabiru pogriješio?
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 07 Sep 2009, 17:02

Stvar je u odabiru, i u pravilnom tempiranju. Ma tragovi su ti posvuda, nije toliki problem. Ne sićan se sad svih detalja, al znan da je prilično iznenađenje ko je iza svega. :wink:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2009, 21:11

eh, završio igru, mislio sam da ću imati još tih par mjeseci, ali ništa... A ovo je baš prava igra u koje se vezeš za likove, koji imaju dušu i osobine. U final fantasy i shadow hearts nisam baš pamtio previše likova niti su mi bili interesatni. Ali ovo je odlično ostvarenje, inače nikad ne igram još jedanput takve igre, ali ovo moram još jedanput. :) Bar radi true ending, i bad ending, i postići max social linkove, otkriti još detalje i mogućnosti. I probati new game +. I persone, naravno...

zasada ću igrati serijal od prvog nastavka, pa nadalje...

E znaš možda što zapravo donosi new game+?
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 07 Sep 2009, 21:19

Šteta šta nisi postiga true ending. Možda si triba malo vještije igrat, više se trudit, jer ja san isprve dobija true ending, za njega tribaš sve proć plus bit dosta dobar u igrici. Ne znan di si točno griješija, al negdi očito jesi. Ovako ne znaš niti glavnog krivca.

I ne triba ti igrat prva 2 nastavka, jer su dosta drukčiji od trice i četvorke. Trica je bila neka prekretnica u serijalu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2009, 21:27

je, znam, čitao sam o prvom nastavku u gameplayu, pa sam odavno bio zainteresiran za igru, ali tada nije postojao psx emulator. Pa ću onako iz gušta sve to preći da vidim kako je sve to krenulo. A idući put ću probati s tim new game +. Niti sam ne znam gdje sam griješio, znam da sam izbjegao bad ending u onoj situaciji u bolnici. No, drugi put ću se potruditi da dobijem true ending, tada ću valjda imati više vremena nego s normal ending. Mislim, neki likovi su mi bili interesatni tako da sam htio doznati više o njima, ali nisam mogao doći do njih kao tutor ili mi je nedostajao courage.

Ali stvarno sjajna igra. :) E, u izborima i ponašanju glavnog lika, ako se odnosiš bahato ili tjeraš druge oko sebe, je li moguće onako promijeniti događaje i odnose prema likovima, tako da ne ispadne savršeno, nego kao da je sve samo gore...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 07 Sep 2009, 21:31

Može.

Scarface

Post by Scarface » 07 Sep 2009, 21:35

A zar igrice za ps1 ne možeš igrat i na ps2, čemu emulator?

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2009, 21:37

Ghostface wrote:A zar igrice za ps1 ne možeš igrat i na ps2, čemu emulator?
možeš igrati makar podzebava, jer trebaš dva puta restartati ps2, ali mislim da ti je potrebna ps1 kartica za spremanje pozicija, nisam siguran. Morati ću probati.
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 07 Sep 2009, 22:26

Ej Cons... Kod Witchera Enhenced Edition... Kako instaliraš patcheve? Ja sam instalirao igru, ali ne znam da li se onda patcheve automatski instaliraju ili što?
Revenge solves everything

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2009, 22:32

DeadDispatcher90 wrote:Ej Cons... Kod Witchera Enhenced Edition... Kako instaliraš patcheve? Ja sam instalirao igru, ali ne znam da li se onda patcheve automatski instaliraju ili što?
hm, mislim da su ti već instalirani u igri ako si nabavio tu verziju. Primijetiti ćeš po loadingu i optimiziranosti igre, ako čekaš loading duže od nekoliko minuta, onda skini patch.
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 07 Sep 2009, 22:44

Minute? Onda su valjda već tu, pošto traje svega par sekundi... Našao sam samo jedan nezgodan bug sa velikom crnom zamućenom teksturom usred tvrđave...

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2009, 22:45

hm, mislim da to nije bug, nego nekakav grafički problem... više puta sam igrao witcher i nikad nisam vidio taj bug...
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 07 Sep 2009, 22:48

Mislio sam da to ide pod isto...

Scarface

Post by Scarface » 07 Sep 2009, 22:55

Ne virujen da je stvar grafike, ako mu rade ostale igrice, ovo je bug.

Mamoorlook

Post by Mamoorlook » 08 Sep 2009, 02:21

Neznam dal je bilo, al zaigro Trine. 2.5D fanstasy arkada/rpg. super super, preporučam svima.

evo da se vidi o cem se radi
http://www.youtube.com/watch?v=TXILzS03HCo

dosta komično sa bedastim likovima :D
All right then, roll! ROLL through the gates of hell. Must you take the fun out of everything?

Post Reply