Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 05 Sep 2009, 02:54

Za razliku od mene? Di san ja to reka da me nije briga, ha? Ode nije misto di se uvlače ovakve priče, jel to kužiš? Il ti je mentalni doseg superjunak koji puca iz pa-pa stvarčice? Šta ti sa svojih 18 godina znaš o ratu i o ičemu drugom? Ponašaš se ka tipični pubertetlija koji je sebe stavija u ulogu patriota i još pritom priča gluposti. Nisan ni ja puno stariji, i zato bar mučin, ne triba nikome ode počet pričat o odnosima prema državama il nečemu gorem, i to na temelju jedne igrice? Nit je topic za to, nit je forum za to. U redu, igrica ti se ne sviđa zato i zato, to staviš u jedan post i gotovo. Misliš da je Niko Belić jedini primjer toga, jer bi se moglo samo o tome i pričat, al ljudi znaju pametnije, uživa se u malim stvarima, i kad to svatiš, onda se javi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 05 Sep 2009, 11:48

Uz dužno poštovanje, ja jesam patriot i zasigurno znam više od nekog Engleza o tome što se događalo ovdje pošto sam ovdje proveo cijeli život. Imam pravo buniti se protiv stereotipa.
Revenge solves everything

bakero

Post by bakero » 05 Sep 2009, 13:13

No dobro, napokon riješio zajeb u Doomu uz pomoć you tube...tako da ga nastavljam igrat, uz njega i Quake 4 se praši ko lud, prejebena igra... a nije djelovala ispočetka tako, Callo of Juarez sam nakon duže stanke ponovo upalio..hehe
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Scarface

Post by Scarface » 05 Sep 2009, 14:45

DeadDispatcher90 wrote:Uz dužno poštovanje, ja jesam patriot i zasigurno znam više od nekog Engleza o tome što se događalo ovdje pošto sam ovdje proveo cijeli život. Imam pravo buniti se protiv stereotipa.

To je ok, al ne triba bez razloga načimat takve rasprave, na to san mislija.

Inače, danas su mi stigli Bioshock + Oblivion i Witcher Enhanced edition, i prezadovoljan san (pogotovo Witcherom), bit će igranja. 8)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 05 Sep 2009, 15:22

uff... witcher. 8) vidjet ćeš. :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Sep 2009, 15:38

witcher je sigurna jedina igra gdje ružni muškarac može ševiti zgodne žene. :lol:

igram već par dana batman, preodlična igra, brojni dodaci, bossovi, poznati likovi, informacije, crni humor, scarecrow je najjači (preodličan level s njim)...

E u vezi witcher, oni dodatne avanture, ima li što novoga? Zadnji put sam dobio dvije manje avanture, je li se pojavila još koja?
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 05 Sep 2009, 15:41

Znači skinija si piratskog Batmana?

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Sep 2009, 15:45

Ghostface wrote:Znači skinija si piratskog Batmana?
ma je, nisam mogao dočekati. Još 2 tjedna, a vjerojatno i više pošto su ga odgodili, pa onda dok još dođe u naše trgovine... U svakom slučaju ću kupiti batmana, ionako čitam da još ima "piratskih" bugova do koje nisam došao.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 05 Sep 2009, 15:51

Ja za koji dan naručujen ps3 verziju plus još par igrica za ps3 s ebaya. Vridi čekat.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Sep 2009, 16:06

Ghostface wrote:Ja za koji dan naručujen ps3 verziju plus još par igrica za ps3 s ebaya. Vridi čekat.
kojih to?

a vidim da strip i dalje izlazi, s novim negativcima kao neki white shark, za njega nikad nisam čuo...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 05 Sep 2009, 16:10

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:Ja za koji dan naručujen ps3 verziju plus još par igrica za ps3 s ebaya. Vridi čekat.
kojih to?

a vidim da strip i dalje izlazi, s novim negativcima kao neki white shark, za njega nikad nisam čuo...

Je, al trenutno je Batman Dick Grayson, Bruce je "nestao u akciji" od Batman RIP-a. A šta se tiče kojih igrica, iman ih par u planu (DMC 4, Ratchet i Clank, Heavenly sword, Uncharted), a neke ću odabrat listajući ebay.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 05 Sep 2009, 17:49

Stvarno sam vam počeo zavidjeti... U ponedjeljak idem i ja po svog Witchera...

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Sep 2009, 17:52

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:
kojih to?

Je, al trenutno je Batman Dick Grayson, Bruce je "nestao u akciji" od Batman RIP-a. A šta se tiče kojih igrica, iman ih par u planu (DMC 4, Ratchet i Clank, Heavenly sword, Uncharted), a neke ću odabrat listajući ebay.
:shock: Eh, izgleda da je previše kompleksan taj marvel univerzum, he. E zanima me nešto, s obzirom na naručuješ preko ebaya, izgleda da je puno jeftinije izvana nego kod nas s obzirom da te spomenute igre ima i u našim prodavaonicama?
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 05 Sep 2009, 18:39

DeadDispatcher90 wrote:Stvarno sam vam počeo zavidjeti... U ponedjeljak idem i ja po svog Witchera...
ma meni taj Withcer jednostavno nije legao, nisam tip za takve igre a možda i griješim.... hm hm....
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 05 Sep 2009, 18:55

Nisi za RPG igre ili taj fantazijski žanr?

Post Reply