Igre, konzole i slično
- Scarface
Za razliku od mene? Di san ja to reka da me nije briga, ha? Ode nije misto di se uvlače ovakve priče, jel to kužiš? Il ti je mentalni doseg superjunak koji puca iz pa-pa stvarčice? Šta ti sa svojih 18 godina znaš o ratu i o ičemu drugom? Ponašaš se ka tipični pubertetlija koji je sebe stavija u ulogu patriota i još pritom priča gluposti. Nisan ni ja puno stariji, i zato bar mučin, ne triba nikome ode počet pričat o odnosima prema državama il nečemu gorem, i to na temelju jedne igrice? Nit je topic za to, nit je forum za to. U redu, igrica ti se ne sviđa zato i zato, to staviš u jedan post i gotovo. Misliš da je Niko Belić jedini primjer toga, jer bi se moglo samo o tome i pričat, al ljudi znaju pametnije, uživa se u malim stvarima, i kad to svatiš, onda se javi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DeadDispatcher90
- bakero
No dobro, napokon riješio zajeb u Doomu uz pomoć you tube...tako da ga nastavljam igrat, uz njega i Quake 4 se praši ko lud, prejebena igra... a nije djelovala ispočetka tako, Callo of Juarez sam nakon duže stanke ponovo upalio..hehe
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- Scarface
DeadDispatcher90 wrote:Uz dužno poštovanje, ja jesam patriot i zasigurno znam više od nekog Engleza o tome što se događalo ovdje pošto sam ovdje proveo cijeli život. Imam pravo buniti se protiv stereotipa.
To je ok, al ne triba bez razloga načimat takve rasprave, na to san mislija.
Inače, danas su mi stigli Bioshock + Oblivion i Witcher Enhanced edition, i prezadovoljan san (pogotovo Witcherom), bit će igranja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
witcher je sigurna jedina igra gdje ružni muškarac može ševiti zgodne žene.
igram već par dana batman, preodlična igra, brojni dodaci, bossovi, poznati likovi, informacije, crni humor, scarecrow je najjači (preodličan level s njim)...
E u vezi witcher, oni dodatne avanture, ima li što novoga? Zadnji put sam dobio dvije manje avanture, je li se pojavila još koja?
igram već par dana batman, preodlična igra, brojni dodaci, bossovi, poznati likovi, informacije, crni humor, scarecrow je najjači (preodličan level s njim)...
E u vezi witcher, oni dodatne avanture, ima li što novoga? Zadnji put sam dobio dvije manje avanture, je li se pojavila još koja?
Michel puši karu.
- john_constantine
- Scarface
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:kojih to?Ghostface wrote:Ja za koji dan naručujen ps3 verziju plus još par igrica za ps3 s ebaya. Vridi čekat.
a vidim da strip i dalje izlazi, s novim negativcima kao neki white shark, za njega nikad nisam čuo...
Je, al trenutno je Batman Dick Grayson, Bruce je "nestao u akciji" od Batman RIP-a. A šta se tiče kojih igrica, iman ih par u planu (DMC 4, Ratchet i Clank, Heavenly sword, Uncharted), a neke ću odabrat listajući ebay.
- DeadDispatcher90
- john_constantine
Ghostface wrote:john_constantine wrote:kojih to?Ghostface wrote:Ja za koji dan naručujen ps3 verziju plus još par igrica za ps3 s ebaya. Vridi čekat.
a vidim da strip i dalje izlazi, s novim negativcima kao neki white shark, za njega nikad nisam čuo...
Je, al trenutno je Batman Dick Grayson, Bruce je "nestao u akciji" od Batman RIP-a. A šta se tiče kojih igrica, iman ih par u planu (DMC 4, Ratchet i Clank, Heavenly sword, Uncharted), a neke ću odabrat listajući ebay.
Michel puši karu.
- bakero
ma meni taj Withcer jednostavno nije legao, nisam tip za takve igre a možda i griješim.... hm hm....DeadDispatcher90 wrote:Stvarno sam vam počeo zavidjeti... U ponedjeljak idem i ja po svog Witchera...
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- DeadDispatcher90