moja kuja, danas joj je 9 rodjendan, ili 9 godina otkako ju imamo..uglavnom jako stara..
Kućni ljubimci - objavite slike
- Wendigo
lijepa kuja.Sammy wrote:http://postavi.com/images/dsc00775.jpg
moja kuja, danas joj je 9 rodjendan, ili 9 godina otkako ju imamo..uglavnom jako stara..
- Sammy
hvala, njemackiWendigo wrote:lijepa kuja.Sammy wrote:http://postavi.com/images/dsc00775.jpg
moja kuja, danas joj je 9 rodjendan, ili 9 godina otkako ju imamo..uglavnom jako stara..jel to belgijski ovčar?
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- callac
http://hr.uniteddogs.com/campaign/calen ... otos/18838
Glasajte za mog pasićka! Pliz,pliz,pliz, to je samo jedan klik!

Glasajte za mog pasićka! Pliz,pliz,pliz, to je samo jedan klik!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- DeadDispatcher90
- callac
Uh, kako sam nervozna i uplašena...sinoć se Aya počele šteniti, zapravo, dobila je trudove ali ništa se nije dogodilo, od osam navečer do pola pet uutro sam dežurala uz njen krevet i ništa. Danas kao da ništa nije bilo sve do poslije podne i onda sam nazvala veterinarku. Došla je tek u osam sati, dala joj injekcije da se "otvori", pa još jednu i ništa...kaže da ima preusku zdjelicu. Nakon toga je dva puta davala injekcije za tudove,ali kuca nikako da se porađa!!! Ja sam morala za Zagreb jer je već prekasno, maloprije sam stigla. Brat kaže da se veterinaka vratila i dala joj sad opet onu za trudove i ako se ne ošteni noćas, sutra ujutro ide na carski rez...Jadna moja mala ljubav...
ne znam iskreno kako ću noćas uopće zaspati. 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
Popila sam dvije pive, slavim!!!! Za sada tri komada i svi su mamina slika i prilika
brat me redovito izvještava jer smo Ayu ostavili kod staraca da se ošteni ovaj vikend. Jao, kako mi je laknulo, kad je prvi izašao taman sam se kupala i bratova cura vikne da je počelo, a ja sam doslovno zaplakala od sreće!! Znam da sam luda, al ona je dio moje obitelji već pet i pol godina. Sad konačno mogu mirno spavati i sutra ili u utorak sjedam u auto i idem u babinje

If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Decadentor
callac wrote:Popila sam dvije pive, slavim!!!! Za sada tri komada i svi su mamina slika i prilika![]()
brat me redovito izvještava jer smo Ayu ostavili kod staraca da se ošteni ovaj vikend. Jao, kako mi je laknulo, kad je prvi izašao taman sam se kupala i bratova cura vikne da je počelo, a ja sam doslovno zaplakala od sreće!! Znam da sam luda, al ona je dio moje obitelji već pet i pol godina. Sad konačno mogu mirno spavati i sutra ili u utorak sjedam u auto i idem u babinje
![]()
![]()
![]()
![]()
Cestitam

- Asfodel
- Scarface
Moja se kuja samojed nažalost nikad neće moć ukotit, kad je ostala skotna prvi put pred 6 godina (a sad ima 7 i po), nešto je pošlo ukrivo, veterinar još dodatno sjeba i moralo joj je izvadit maternicu, sa uginulom štenadi. To su tad bile muke s njom i boja san se oće li uopće priživit. Srićom, je, i sad je vesela ka i prvi put kad smo je donili doma, al ništa od malaca. Zato san hladan šta se tiče toga.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania