netocno... 3-4 godine sam lutala po odredenim duhovnim/alternativnim krugovima, odvojila se u potpunosti od toga i tek sam tada kada se nisam ni petljala u te stvari dozivjela nesto. nije nista izazvano fanatizmom, samouvjeravanjem jer kad sam to i najvise pokusavala, nista se nije dogadalo. ironicno, u trenutku kad sam najmanje to htjela kod sebe, dogodilo se.Eat Your Brains wrote:
Dovoljan mi je jedan jedini "marsovac" bilo gdje. Tebi ne treba bas nista da povjerujes u bilo sto.
ne razbacuj se naglim zakljuccima. sama sam rekla da ja nisam nista isla dokazivati, no na osnovu spremnosti tvog odgovora koji pokusava zanijekati ista anternativno u mom iskustvu se valjda da zakljuciti koliko zatvoreno reagiras na takve pojave. i zbog toga sam donijela onaj zakljucak.Moj odgovor je kontradiktoran kad kazem da zelim da mi netko nesto dokaze,kazes. Ma kako, sanja, kako? Ti nisi ni pokusala dokazati ista. Samo si ispricala ludu pricu i ako ja ne povjerujem da je to nesto natprirodno,odmah si "ne dam nista dokazati".
Smijesno je kako ti pretpostavljas da meni ni 10 marsovaca ne bi bilo dovoljno jer ne vjerujem da si vidjela svoju "auru". Ali kako god, pretpostavke nidu cinjenice i nisu dokazi.
nije ovdje u pitanju moja aura, vec tvoj stav prema iskustvu drugoga.
jasno mi je da nece svi sve voljeti, ali nerijetko tvoji stavovi negativnosti granice s nerazumnom frustracijom. zato sam te i pitala ono prvo pitanje da vidim jel mozemo imati neku normalnu diskusiju, no eto mi odgovora.
no, sve 5.
i ovo glede padanja, to bi i moglo biti povezano s projekcijom uzimajuci u obzir izlazenje iz tijela tokom perioda spavanja i naglim vracanjem u to tijelo.