Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
- john_constantine
baš igram persona 4, odlična igra, zarazna glazba, sjajna akcija i taktika, priča, likovi, hrpa mogućnosti koje još nisam vidio u takvim igrama kao social link, dobra grafika, stvorenja, likovi, hrpa mogućnosti koje se polako otkrivaju. Jedina zamjerka bi išla na nemogućnost upravljanja akcijama drugih likova kao u final fantasy ili shadow heart. A fora ono persone, sada sam dobio nekog slimea. 
gdje mogu povećati Courage?

Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:baš igram persona 4, odlična igra, zarazna glazba, sjajna akcija i taktika, priča, likovi, hrpa mogućnosti koje još nisam vidio u takvim igrama kao social link, dobra grafika, stvorenja, likovi, hrpa mogućnosti koje se polako otkrivaju. Jedina zamjerka bi išla na nemogućnost upravljanja akcijama drugih likova kao u final fantasy ili shadow heart. A fora ono persone, sada sam dobio nekog slimea.
Pod 5. charter ti stoji mali zeleni znak, i na njemu ćeš vidit promjene ovisno o potezima s ostalima koje izvedeš.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
A čitam da je moguće naći i poslove u gradu, prijavljen sam na nogomet i glazbi, ali u gradu ne nalazim nikakve poslove u gradu?Ghostface wrote:john_constantine wrote:baš igram persona 4, odlična igra, zarazna glazba, sjajna akcija i taktika, priča, likovi, hrpa mogućnosti koje još nisam vidio u takvim igrama kao social link, dobra grafika, stvorenja, likovi, hrpa mogućnosti koje se polako otkrivaju. Jedina zamjerka bi išla na nemogućnost upravljanja akcijama drugih likova kao u final fantasy ili shadow heart. A fora ono persone, sada sam dobio nekog slimea.
Pod 5. charter ti stoji mali zeleni znak, i na njemu ćeš vidit promjene ovisno o potezima s ostalima koje izvedeš.
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:A čitam da je moguće naći i poslove u gradu, prijavljen sam na nogomet i glazbi, ali u gradu ne nalazim nikakve poslove u gradu?Ghostface wrote:john_constantine wrote:baš igram persona 4, odlična igra, zarazna glazba, sjajna akcija i taktika, priča, likovi, hrpa mogućnosti koje još nisam vidio u takvim igrama kao social link, dobra grafika, stvorenja, likovi, hrpa mogućnosti koje se polako otkrivaju. Jedina zamjerka bi išla na nemogućnost upravljanja akcijama drugih likova kao u final fantasy ili shadow heart. A fora ono persone, sada sam dobio nekog slimea.
Kolko se sićan, moraš kontaktirat određenu osobu za to il tako nešto, igra san je prije par miseci pa se ne sićan svega, igrica je uglavnom mješavina bullyja i ff-a.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
A$H wrote:kako mi ove nove igre brzo postanu dosadne i monotone..
Kad se sve i oslanjaju na isto, bitna je kvaliteta grafike, spektakl, pa čak i priča, a svi su zapostavili igrivost. Jer, ono, briga me za priču i slično, za to služe drugi mediji, pa kvragu, čak i lošiju grafiku mogu progutat, al igrivo je rijetka rič u rječniku današnjih igrica.
- john_constantine
potpis. Mislim, prototype je bila stvarno zabavna igra koja je imala hrpu noviteta i brutalnog nasilja, ali jedanput sam ju prešao, priča je razočaranje, a ostale evente nisam niti išao dovršiti. I teško da ću je opet igrati...Ghostface wrote:A$H wrote:kako mi ove nove igre brzo postanu dosadne i monotone..
Kad se sve i oslanjaju na isto, bitna je kvaliteta grafike, spektakl, pa čak i priča, a svi su zapostavili igrivost. Jer, ono, briga me za priču i slično, za to služe drugi mediji, pa kvragu, čak i lošiju grafiku mogu progutat, al igrivo je rijetka rič u rječniku današnjih igrica.
Sada ionako igram Wolferine, brutalna akcija, ali užasno repetitivna igra, djelovala je na početku dobro, ali čim sam povratio regeneraciju i onaj vid, sada me počinju nervirati određeni dijelovi kao lik na visini koji me gađa raketama, a ne mogu ga dohvatiti.
Michel puši karu.
- A$H
john_constantine wrote:potpis. Mislim, prototype je bila stvarno zabavna igra koja je imala hrpu noviteta i brutalnog nasilja, ali jedanput sam ju prešao, priča je razočaranje, a ostale evente nisam niti išao dovršiti. I teško da ću je opet igrati...Ghostface wrote:A$H wrote:kako mi ove nove igre brzo postanu dosadne i monotone..
Sada ionako igram Wolferine, brutalna akcija, ali užasno repetitivna igra, djelovala je na početku dobro, ali čim sam povratio regeneraciju i onaj vid, sada me počinju nervirati određeni dijelovi kao lik na visini koji me gađa raketama, a ne mogu ga dohvatiti.
cons..cons..jos nisi naucio..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
john_constantine wrote:potpis. Mislim, prototype je bila stvarno zabavna igra koja je imala hrpu noviteta i brutalnog nasilja, ali jedanput sam ju prešao, priča je razočaranje, a ostale evente nisam niti išao dovršiti. I teško da ću je opet igrati...Ghostface wrote:A$H wrote:kako mi ove nove igre brzo postanu dosadne i monotone..
stisni Y ili kaj ti je vec za blokiranje udaraca taman prije nego te raketa pogodi i odbit ces mu raketu nazad..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Aryx
- john_constantine
ma stalno mi se omakne taj f.A$H wrote:john_constantine wrote:potpis. Mislim, prototype je bila stvarno zabavna igra koja je imala hrpu noviteta i brutalnog nasilja, ali jedanput sam ju prešao, priča je razočaranje, a ostale evente nisam niti išao dovršiti. I teško da ću je opet igrati...Ghostface wrote:
stisni Y ili kaj ti je vec za blokiranje udaraca taman prije nego te raketa pogodi i odbit ces mu raketu nazad..![]()
![]()

E je li tko probao demo Batman: Arkham Asylum? Očekivao sam promašaj, ali jbt, oduševljen sam, odlična akcija, stealth taktika, puno mogućnosti, batman kao glavni lik (makar se treba naviknuti na lice), negativci koji se pojavljuju u igri, i dobre komande. Jedva čekam da izađe za PC. A najviše mi se dopada slike i podaci o tim negativcima.

Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:ma stalno mi se omakne taj f.A$H wrote:john_constantine wrote: potpis. Mislim, prototype je bila stvarno zabavna igra koja je imala hrpu noviteta i brutalnog nasilja, ali jedanput sam ju prešao, priča je razočaranje, a ostale evente nisam niti išao dovršiti. I teško da ću je opet igrati...
stisni Y ili kaj ti je vec za blokiranje udaraca taman prije nego te raketa pogodi i odbit ces mu raketu nazad..![]()
![]()
Je, skužio sam, ma prije me nervira to cviljenje koje se čuje kada me napadaju tim raketama...
E je li tko probao demo Batman: Arkham Asylum? Očekivao sam promašaj, ali jbt, oduševljen sam, odlična akcija, stealth taktika, puno mogućnosti, batman kao glavni lik (makar se treba naviknuti na lice), negativci koji se pojavljuju u igri, i dobre komande. Jedva čekam da izađe za PC. A najviše mi se dopada slike i podaci o tim negativcima.I još će se moći igrati kao Jocker o određenim levelima.
Ha, ja ću to igrat na PS3.

- john_constantine
Ghostface wrote:john_constantine wrote:ma stalno mi se omakne taj f.A$H wrote:
![]()
Je, skužio sam, ma prije me nervira to cviljenje koje se čuje kada me napadaju tim raketama...
E je li tko probao demo Batman: Arkham Asylum? Očekivao sam promašaj, ali jbt, oduševljen sam, odlična akcija, stealth taktika, puno mogućnosti, batman kao glavni lik (makar se treba naviknuti na lice), negativci koji se pojavljuju u igri, i dobre komande. Jedva čekam da izađe za PC. A najviše mi se dopada slike i podaci o tim negativcima.I još će se moći igrati kao Jocker o određenim levelima.
Ha, ja ću to igrat na PS3.

Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:Ghostface wrote:john_constantine wrote: ma stalno mi se omakne taj f.Je, skužio sam, ma prije me nervira to cviljenje koje se čuje kada me napadaju tim raketama...
Ha, ja ću to igrat na PS3.Ti ćeš još to igrati ranije, ako se ne varam.
Vjerojatno, al i da je kasnije, bitno mi je da je na konzoli. Ne volin igrat puno na PC-u, eventualno neke pucačine zbog bolje kontrole mišem, mada ću i njih polako pribacit na konzole, poput Wolfensteina koji će izać i za PS3. Na kompu čekan Diablo 3 i Starcraft 2. Upravo uz to šta kupujen PS3 nadograđujen i komp pa će bit spreman za ove dvi nadolazeće igrice.