Retard Strength
-
Eat Your Brains
Retard Strength
Jel itko ovdje upoznat sa tim fenomenom? Mentalno zaostali ljudi cesto posjeduju nadljudsku snagu..imate li ikakvih oskustva,jeste li ikad tako nesto dozivjeli na svoje oci?
Ja sam jednom prilikom svjedocio zastrasujucem dogadaju. Razjareni mogoloid podigao je frizider od preko 100kg kao da je igracka i bacio ga prema drustvu mladica i djevojaka koji su ga zadirkivali..dvojica su zavgrsili u bolnici..
Ja sam jednom prilikom svjedocio zastrasujucem dogadaju. Razjareni mogoloid podigao je frizider od preko 100kg kao da je igracka i bacio ga prema drustvu mladica i djevojaka koji su ga zadirkivali..dvojica su zavgrsili u bolnici..
I like to eat things.
- Wendigo
Re: Retard Strength
ovo zvuči kao naslov za neki strip ili film...Eat Your Brains wrote:Jel itko ovdje upoznat sa tim fenomenom? Mentalno zaostali ljudi cesto posjeduju nadljudsku snagu..imate li ikakvih oskustva,jeste li ikad tako nesto dozivjeli na svoje oci?
da, ima nešto u tome, nisam vidio ništa slično ali sam negdje čuo/pročitao da znaju biti snažni, pogotovo kad popizde..
- john_constantine
Re: Retard Strength
je, ima istine u tome. Ipak je moj brat mentalno zaostao, i u prošlosti je bilo dosta sukoba između nas, i drugih sukoba, tako da sam se uvjerio koliko je jak. A čuo sam od prijatelja koji je radio u ustanovi za takve, za jedan primjer mladića od 29 godina koji je zgrabio majku za ruke i nisu je mogli uopće osloboditi, a bilo ih je čak petoro.Eat Your Brains wrote:Jel itko ovdje upoznat sa tim fenomenom? Mentalno zaostali ljudi cesto posjeduju nadljudsku snagu..imate li ikakvih oskustva,jeste li ikad tako nesto dozivjeli na svoje oci?
Michel puši karu.
-
Eat Your Brains
-
filmofil
nebi ja rekao da su retardirani ljudi nešto posebno jaki nego nisu svjesni snage pa ju uvijek koriste maksimalno...i za prosječnog čovjeka od 80kg bi trebalo 5 ljudi da ga makne od nekog kog je primio svom svojom snagom
a ovo gore za mongoloida, samo ime govori zašto je tako "jak", to je nešto a la jason
a ovo gore za mongoloida, samo ime govori zašto je tako "jak", to je nešto a la jason
This is the Zodiac speaking.
-
Hec
u mom razredu je bio jedan lik, mislim da nije bas mentalno zaostao ali ono ajmo rec da je imao oci u krivo totalno, to je ipak jedna bolest, ali je dosta hiperaktiva, cas 5 minuta lud ko siba i onda 5 minuta s nikim neprica, ali je bio nabildan u pm!!! i svi ga pitaju sta je trenirao, kaze on nista, nikad nije nista upisao a stvarno nemos vjerovat od nasih godista da je toliko razgradjen 
"Six strings to cover fear..."
-
LORDIfan111
- john_constantine
je, metabolizam.Hec wrote:u mom razredu je bio jedan lik, mislim da nije bas mentalno zaostao ali ono ajmo rec da je imao oci u krivo totalno, to je ipak jedna bolest, ali je dosta hiperaktiva, cas 5 minuta lud ko siba i onda 5 minuta s nikim neprica, ali je bio nabildan u pm!!! i svi ga pitaju sta je trenirao, kaze on nista, nikad nije nista upisao a stvarno nemos vjerovat od nasih godista da je toliko razgradjen
Michel puši karu.