Koliko Imate Godina

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
filmofil

Post by filmofil » 01 Aug 2009, 20:51

zašto nažalost? pa privlačnost je najbitnija stvar u jednoj ljubavnoj vezi i ako toga nema, nema ni kvalitetne veze...izgled je jednako bitan kao i sve ostalo, to je dio svakog čovjeka isto kao i sve druge karakteristike...uvijek mora biti sve u kompletu (pamet i ljepota) i glupo mi je kad ljudi kažu da nije sve u izgledu...naravno da nije, ali nije ni sve u pameti...
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Aug 2009, 20:51

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:
Ghostface wrote:

Ima ih, ima. :wink: Ja ih znan bar 5, a 2 od tih 5 su zgodne. :P
he, ma također znam jednu, strastvena ljubiteljica zombija, he. A to za izgledom, eh, to je za osnovnoškolce i srednjoškolce, da sada sudiš po izgledu. Svaka žena ima nešto privlačnoga, a nije sve samo u izgledu. Osim toga, nitko nema ista mišljenja o jednoj djevojci, he... :wink:

Kad je žena zgodna, svi imaju isto mišljenje o njoj, a to je da je zgodna, detalji su nebitni. :wink: :lol: I da, izgled nije presudan, al je jako bitan, nažalost.
ma jep, mediji naročito to izražavaju... Toliko idu daleko da čak i govore tko treba nositi kakve kupaće kostime i sve moguće. :lol: Nađeš prekrasnu djevojku, u krevetu si s njom i skužiš da ima dlakavu stražnjicu. :lol:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 01 Aug 2009, 20:53

Jebo me pas ak je meni jasno kakve veze ova tvoja zadnja rečenica ima sa svim ovime.... :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Aug 2009, 20:54

filmophil wrote:zašto nažalost? pa privlačnost je najbitnija stvar u jednoj ljubavnoj vezi i ako toga nema, nema ni kvalitetne veze...izgled je jednako bitan kao i sve ostalo, to je dio svakog čovjeka isto kao i sve druge karakteristike...uvijek mora biti sve u kompletu (pamet i ljepota) i glupo mi je kad ljudi kažu da nije sve u izgledu...naravno da nije, ali nije ni sve u pameti...
pa otkad znam za sebe, ja se baš nisam zaljubljivao u izgled, već u njezin karakter i slično. Ma čemu toliko strke oko izgleda, kao da će isto izgledati za 10 godina. :lol: Ma može biti prekrasna kao anđeo i onda ju odjebeš kada shvatio da nema uopće nikakvog smisla za humor... A i ta faza zaljubljenosti te ionako prođe, sva ti je prekrasna, sve ti je na njoj savršeno, i onda kada prođe neko vrijeme, onda toga više nema i onda vidiš da ti puno toga smeta na njoj, ne znam, rupa u sredini zubiju kada se smiješi...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Aug 2009, 20:54

callac wrote:Jebo me pas ak je meni jasno kakve veze ova tvoja zadnja rečenica ima sa svim ovime.... :lol:
nikakve izgleda. :lol:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 01 Aug 2009, 20:58

filmophil wrote:zašto nažalost? pa privlačnost je najbitnija stvar u jednoj ljubavnoj vezi i ako toga nema, nema ni kvalitetne veze...izgled je jednako bitan kao i sve ostalo, to je dio svakog čovjeka isto kao i sve druge karakteristike...uvijek mora biti sve u kompletu (pamet i ljepota) i glupo mi je kad ljudi kažu da nije sve u izgledu...naravno da nije, ali nije ni sve u pameti...

Nisi reka još ništa pametno i zato mi ne odgovaraj na ono šta ja napišen. Ponavljan po stoti put, ignore lista je predivna stvar, a ovako kad vidin post jednostavno mi uleti u pogled.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 01 Aug 2009, 21:01

john_constantine wrote:
pa otkad znam za sebe, ja se baš nisam zaljubljivao u izgled, već u njezin karakter i slično. Ma čemu toliko strke oko izgleda, kao da će isto izgledati za 10 godina. :lol: Ma može biti prekrasna kao anđeo i onda ju odjebeš kada shvatio da nema uopće nikakvog smisla za humor... A i ta faza zaljubljenosti te ionako prođe, sva ti je prekrasna, sve ti je na njoj savršeno, i onda kada prođe neko vrijeme, onda toga više nema i onda vidiš da ti puno toga smeta na njoj, ne znam, rupa u sredini zubiju kada se smiješi...
gle, da ti netko nije zgodan nebi ti ništa imao s takvom osobom...ili bi to bila jako labava veza/šta god

to su osnovne potrebe, a ne možeš ih s ružnom curom upražnjavat i to je tako osim ako nisi mazohist...a ono da je ljepota u oku promatrača je drugi par cipela jer ono što je nekom ružno drugom je lijepo i obrnuto

filmofil

Post by filmofil » 01 Aug 2009, 21:03

Ghostface wrote:Nisi reka još ništa pametno i zato mi ne odgovaraj na ono šta ja napišen. Ponavljan po stoti put, ignore lista je predivna stvar, a ovako kad vidin post jednostavno mi uleti u pogled.
dobro, daj udahni zraka malo...

elrania

Post by elrania » 01 Aug 2009, 21:41

john_constantine wrote:
ma jep, mediji naročito to izražavaju... Toliko idu daleko da čak i govore tko treba nositi kakve kupaće kostime i sve moguće. :lol: Nađeš prekrasnu djevojku, u krevetu si s njom i skužiš da ima dlakavu stražnjicu. :lol:
:lol: :lol: :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Aug 2009, 22:26

filmophil wrote:
john_constantine wrote:
gle, da ti netko nije zgodan nebi ti ništa imao s takvom osobom...ili bi to bila jako labava veza/šta god

to su osnovne potrebe, a ne možeš ih s ružnom curom upražnjavat i to je tako osim ako nisi mazohist...a ono da je ljepota u oku promatrača je drugi par cipela jer ono što je nekom ružno drugom je lijepo i obrnuto
eh, znači, radije bi živio ili izlazio s prelijepom curom koju svi tvoji prijatelji žele poseksati, a nema pojma o filmovima, jedva zapamti kada ti je rođendan samo da bi se mogao praviti važan pred njima i da se možeš upražnjavati? :lol:
Michel puši karu.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 01 Aug 2009, 22:28

john_constantine wrote: a nema pojma o filmovima
wow,ovo je vrlo vazan kriterij za neku vezu...
:lol: :lol: :lol: :lol:
btw radije bi zelio da mi svu curu zele poseksat nego da mi se iza leđa smiju s kakvom sam "ljepoticom"...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

filmofil

Post by filmofil » 01 Aug 2009, 22:33

john_constantine wrote:eh, znači, radije bi živio ili izlazio s prelijepom curom koju svi tvoji prijatelji žele poseksati, a nema pojma o filmovima, jedva zapamti kada ti je rođendan samo da bi se mogao praviti važan pred njima i da se možeš upražnjavati? :lol:
nisi shvatio kaj sam rekao...uopće mi nije bitno kaj drugi ljudi misle, cura MENI mora biti zgodna i to je to...ako mi nije zgodna onda nemam kaj s njom raditi...da bi s curom bio u vezi mora bit i zgodna i pasat mi kao osoba...

a ovo, ukus za filmove, to mi nekak i nije prebitno :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Aug 2009, 22:33

GreenHornet wrote:
btw radije bi zelio da mi svu curu zele poseksat nego da mi se iza leđa smiju s kakvom sam "ljepoticom"...
a čuj... ne mora baš biti kriterij, ali ako cura ne voli filmove, onda bi joj moglo smetati što gubiš vrijeme na filmove i novce na kolekcije, a tebi što nije zainteresirana da gleda s tobom filmove, ne razumije tvoju opsesiju nindžama i to što povremeno par puta godišnje ide na filmske festivale...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Aug 2009, 22:44

filmophil wrote:
john_constantine wrote:eh, znači, radije bi živio ili izlazio s prelijepom curom koju svi tvoji prijatelji žele poseksati, a nema pojma o filmovima, jedva zapamti kada ti je rođendan samo da bi se mogao praviti važan pred njima i da se možeš upražnjavati? :lol:
nisi shvatio kaj sam rekao...uopće mi nije bitno kaj drugi ljudi misle, cura MENI mora biti zgodna i to je to...ako mi nije zgodna onda nemam kaj s njom raditi...da bi s curom bio u vezi mora bit i zgodna i pasat mi kao osoba...

a ovo, ukus za filmove, to mi nekak i nije prebitno :lol:
ma kada si zaljubljen, onda ti je svaka cura zgodna, bez brige. :lol:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 01 Aug 2009, 22:46

john_constantine wrote:
GreenHornet wrote:
a čuj... ne mora baš biti kriterij, ali ako cura ne voli filmove, onda bi joj moglo smetati što gubiš vrijeme na filmove i novce na kolekcije, a tebi što nije zainteresirana da gleda s tobom filmove, ne razumije tvoju opsesiju nindžama i to što povremeno par puta godišnje ide na filmske festivale...
isto tako možda ona voli kazalište ili nešto drugo...takve stvari uopće nebi smjele dolaziti u pitanje, ne mogu ti se svi ukusi poklopiti i mora bit nekakvih sitnih kompromisa...partner mora shvatit da ti voliš to i to, i da na to želiš trošit svoj novac i vrijeme...

Post Reply