Na youtubu ja gledam
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... F7774E34C6
Otišle treća i četvrta
The Patient - epizoda koja počinje znanstveno i završava kao jezivi horor. Meni je ova tema nezanimljiva, a oni su je uspjeli napraviti zanimljivom jer su pokušali nešto novo. Stvarno, ovo što sam do sad vidio su sami pokušaju tema koje su viđene, ali na jedan originalan i svjež način. Radi se o doktoru koji ima paraliziranog pacijenta i on traži način kako da taj pacijent razgovara preko računala sve dok taj pacijent ne počne razgovarati tako, a priča kao Stephen Hawking samo jezivije jer kako epizoda ide dalje, saznajemo da je lik opsjednut

znači fantastično. Dolazi Paul to istražiti i upoznaje kćšer od tog doktora koja mu ispriča neke stvari koje će biti važne za kraj epizode. Dolazi i Alva, taj glavni iz bratstva gdje je sad Paul i slika pacijenta i na slici vidi jaku crvenu auru, svijetlo što znači da je opsjednut. Zbilja jako puno jezivih scena, a pacijent sam po sebi kako priča je jeziv. Zanimljivo izvršen egzorcizam i ono što se u ovoj epizodi saznalo je da serija ima jednu glavnu priču. Ta o nekom demonu i tami koja prati Paula i tako ta priča iz epizode u epizodu raste.
Little Miss Lost - još jedna originalna epizoda. Paul se vozi autobusom i izlazi, kako je izašao na prozoru vidi djevojčicu za koju se kasnije ispostavi da je mrtva, ali da je neka vrsta glasnika. Ta djevojčica se pojavljuje desetljećima i glasnik je neke velike nesreće pa Paul, Alva i Evelyn istražuju taj slučaj i dođu do nekih zapanjujući zaključaka. Opet, vrlo originalna epizoda.
Za sad je ovo predobro, uvukla me serija sa inteligentnim dijalozima, dobrom glumom i atmosferom te nekoliko jako jezivih scena.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"