The Dark Knight Rises (2012)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Boby

Post by Boby » 22 Jun 2009, 00:55

Dakako, ne smije se zaboraviti da je treći nastavak ziher predviđen kao povratak ugođaju iz "Batman Begins" jer bi u njemu Wayneovi dvori trebali biti renovirani kao i špilja. U biti, treći dio bi zasigurno objedinio fabulu drugog i atmosferu prvog te bi tako konkurirao kao mogući favorit

filmofil

Post by filmofil » 22 Jun 2009, 01:57

puno toga ovisi ko će biti glavni negativac u trećem dijelu, ako stave jokera onda bi moglo biti svega, ali ako stave opet nekog novog mislim da to neće tako dobro proći, teško je nakon jokera naći "težeg" protivnika batmanu...

bolje da su onda jokera čuvali za zadnji dio (veliko finale), a mislim da je tako trebalo i biti...
This is the Zodiac speaking.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 22 Jun 2009, 10:25

iskreno mislim da če uradit istu situaciju kao što se dogodila u simpsonima kad je ubijen glumac koji je davao glas troy mclure..jednostavno nisu dali da itko drugi daje glas tom glumcu,...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Boby

Post by Boby » 27 Jul 2009, 01:47

GARY OLDMAN:
Batman will start shooting next year. So it's two years away. But you didn't hear that from me
U posljednja 24 sata ovo se je proširilo na 200-tinjak siteova. Oldman je ovo navodno izjavio na prezentaciji "Book of Eli" na uput novinara vezano za idući Batman film.

http://blogs.coventrytelegraph.net/theg ... -film.html

Dragonrage

Post by Dragonrage » 27 Jul 2009, 19:58

Boby wrote:
GARY OLDMAN:
Batman will start shooting next year. So it's two years away. But you didn't hear that from me
U posljednja 24 sata ovo se je proširilo na 200-tinjak siteova. Oldman je ovo navodno izjavio na prezentaciji "Book of Eli" na uput novinara vezano za idući Batman film.

http://blogs.coventrytelegraph.net/theg ... -film.html
Maa...vjerojatno ih je zajebavao jer mu već pun kufer pitanja o novom Batmanu hehe... 8) :lol:

Boby

Post by Boby » 19 Aug 2009, 11:56

Potencijalno dobra vijest za ljubitelje Dark Knighta. Nolan je odustao od snimanja "The Prisoner", filma zbog kojeg je upravo i rekao da sumnja da će imati vremena za trećeg Btmana s obzirom da uz taj projekt već i snima "Inception".

link:
http://www.cinemablend.com/new/Chris-No ... 14416.html

Boby

Post by Boby » 18 Nov 2009, 14:24

Vijest je stara više od jedan dan ali na RTL-u su bili dovoljno drski da su i napisali datum. Uglavnom, u siječnju će se (kada završi sa snimanjem "Inceptiona") Nolan službeno očitovati hoće li ili neće sjesti za redateljsku stolicu. Iz WB-a su poručili kako se trojka snima, sa ili bez Nolana s time da će se u potonjem slučaju snimanje znatnije oduljiti.

link:
http://www.filmshaft.com/official-batma ... uary-2010/

Boby

Re: Dark Knight Sequel (20??)

Post by Boby » 09 Feb 2010, 18:59

Jučer je protutnjala vijest kako Nolanov brat Jonathan (uz Nolana glavni scenarist Dark Knighta) i Davide Goyer (ko-autor Batman Beginsa) pišu scenarij za novog Batmana. Ne samo da ta vijest nije do večeras niti opovrgnuta već je obznanjeno kako Warner Bros. računa na Christophera Nolana i u rebootu Supermana.

I dok je sada gotovo pa sigurno da se Nolan vraća u redateljsku stolicu za trećeg Batmana, u Supermanu bi trebao biti samo savjetnik i nadzornik.

Uglavnom, čini se kako ovom redatelju iz dana u dan reputacija sve više raste te se, ukoliko "Inception" dobro prođe, ne bih iznenadio da Nolan kroz iduće godine postane najveća holivudska faca.

link:
http://www.deadline.com/hollywood/its-a ... rd-batman/

sandi

Post by sandi » 09 Feb 2010, 20:35

vec je netko prije rekao da nema smisla prikazivati negativce koji su vec videni...slazem se!dobro sad jocker je vrh, ali mi je 'početak' bio odlican jer je prikazao negativca koji do sada nije bio na platnu!recimo ja bih za treci dio odabrao nekog skroz nepoznatog negativca....recimo FIREFLY!...kud ces boljeg negativca od poludjelog maničnog piromana koji pali i dize u zrak sve pred sobom!!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

A$H

Post by A$H » 09 Feb 2010, 20:38

potpis..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Feb 2010, 20:53

sandi wrote:vec je netko prije rekao da nema smisla prikazivati negativce koji su vec videni...slazem se!dobro sad jocker je vrh, ali mi je 'početak' bio odlican jer je prikazao negativca koji do sada nije bio na platnu!recimo ja bih za treci dio odabrao nekog skroz nepoznatog negativca....recimo FIREFLY!...kud ces boljeg negativca od poludjelog maničnog piromana koji pali i dize u zrak sve pred sobom!!
ili Croc. :)
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 09 Feb 2010, 21:06

sandi wrote:vec je netko prije rekao da nema smisla prikazivati negativce koji su vec videni...slazem se!dobro sad jocker je vrh, ali mi je 'početak' bio odlican jer je prikazao negativca koji do sada nije bio na platnu!recimo ja bih za treci dio odabrao nekog skroz nepoznatog negativca....recimo FIREFLY!...kud ces boljeg negativca od poludjelog maničnog piromana koji pali i dize u zrak sve pred sobom!!
Mislim da si opisao Jokera.
Kada bi se uvodio do sada još neviđeni villain moj bi izbor možda, ali samo možda, bio Black Mask. Zakaj? Zato što je s jedne strane on mafijaš a s druge nakaza a ono što trećem djelu treba jesu nakaze kao ostavština Jokerova ludila iz TDK-a.
Iako, ja još podržavam Jokerov povratak; fućka mi se da ga glumi i onaj lik iz Twilighta.

filmofil

Post by filmofil » 09 Feb 2010, 21:13

Boby wrote:Iako, ja još podržavam Jokerov povratak; fućka mi se da ga glumi i onaj lik iz Twilighta.
upravo tako...

znam da se jokera iz TDK-a nadmašiti ne može, ali taj lik je potreban u finalu
This is the Zodiac speaking.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 09 Feb 2010, 23:00

filmophil wrote:
Boby wrote:Iako, ja još podržavam Jokerov povratak; fućka mi se da ga glumi i onaj lik iz Twilighta.
upravo tako...

znam da se jokera iz TDK-a nadmašiti ne može, ali taj lik je potreban u finalu
Kako ne, pa taj joker iz TDK nije nadmasio ni onog iz 66., ni onog iz 89. :)

Ja bi htio vidjeti Hugo Strangea ili jos bolje Anarkya, a pokraj njega na kraju bih ubacio Husha da se pojavi za iduci nastavak, ali to su samo puste zelje...
"Good night boils and ghouls."

Scarface

Post by Scarface » 10 Feb 2010, 00:41

Meni je ovo u svakom slučaju drago. Šta se tiče priželjkivanih negativaca, volija bi vidit Ventriloquista i njegovog Scarfacea, mislin da bi se lipo uklopili u jezivo nasljedstvo koje Joker ostavlja Gothamu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply