Koliko ste visoki
- Donnie Darko
-
filmofil
- elrania
- Asfodel
Zadro wrote:185 na 60 kila![]()
Sad nisam smio na internet nedavno jer mi je stari reko da se moram zdebljat.
btw, zaboravih koliko točno imaš godina, al nećeš se ti još skoro debljat (taman i da hoćeš), još se razvijaš, sasvim normalno vidjet te mladce od 2 metra i kao štapići
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Josef K
16. Nisi mogla zaboravit jer nisam nikad ni napisao briemAsfodel wrote:Zadro wrote:185 na 60 kila![]()
Sad nisam smio na internet nedavno jer mi je stari reko da se moram zdebljat.![]()
![]()
btw, zaboravih koliko točno imaš godina, al nećeš se ti još skoro debljat (taman i da hoćeš), još se razvijaš, sasvim normalno vidjet te mladce od 2 metra i kao štapići
Ma sad od ponedjeljka sam počeo žderat jer mi je reko stari da do kraja praznika moram imat 65kg. Mission impossible
- Scarface
Ma gluposti, istina, ne bi ti škodija koji kil više, al takva ti je prirodna astenička građa, ka i meni. Ja san tih godina ima možda 70 kila, a sad san dogura do 90, i ne, nisan samo sidija pred kompom i deblja se, ka šta je i Asfodel rekla, razvijaš se i tek u 18. vidiš di sve to vodi. Ti ćeš još i narast, do negdi 190. Ako ti organizam ne traži, ne trpaj se hranom bezveze, to će te samo odvest kvragu, jer si u najosjetljivijim godinama. Malo, pomalo, i sve će doć na svoje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- cactus
Uglavnom vrlo točno.Ghostface wrote:Ma gluposti, istina, ne bi ti škodija koji kil više, al takva ti je prirodna astenička građa, ka i meni. Ja san tih godina ima možda 70 kila, a sad san dogura do 90, i ne, nisan samo sidija pred kompom i deblja se, ka šta je i Asfodel rekla, razvijaš se i tek u 18. vidiš di sve to vodi. Ti ćeš još i narast, do negdi 190. Ako ti organizam ne traži, ne trpaj se hranom bezveze, to će te samo odvest kvragu, jer si u najosjetljivijim godinama. Malo, pomalo, i sve će doć na svoje.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
-
John_Ryder
-
John_Ryder