meeting! 19.7.2009.

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Gosp.

Post by Gosp. » 19 Jul 2009, 19:53

Može bilo tko doći. :)
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

moko

Re: meeting! 19.7.2009.

Post by moko » 19 Jul 2009, 21:47

DEXTER wrote:
GreenHornet wrote:
Wendigo wrote: ako netko misli kasnije doć, neka mi se javi na mobitel da mu objasnim gdje smo. (broj preko PM-a)
Strah od Freddyeve odmazde... :lol: :lol:
nije smijesno..danas je goonies bio na forumu :twisted: :lol: :lol:
koja je to fora sa Fredijem? ja niš ne kužim haha al vidim da se svako malo za nove pretpostavlja dal su Fredi ili ne...

p.s. i ja malo prekasno vidjela ovo...
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]

cactus

Post by cactus » 19 Jul 2009, 22:24

Vidi se da je susret u toku,ovdje ima malo koga što znači da su svi u Zagrebu,a moglo ser reći i bar par dana ranije,mislim da bih došao da sam znao.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

cactus

Post by cactus » 19 Jul 2009, 22:33

O ima Boyka i Horror hr,kako to da nisu išli :lol:

boyko

Post by boyko » 19 Jul 2009, 22:47

cactus wrote:O ima Boyka i Horror hr,kako to da nisu išli :lol:
da sam iz ZG-a možda bi i otišel,tj. vjerojatno bi otišel :)
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Scarface

Post by Scarface » 19 Jul 2009, 23:01

Ma lako je njima kad su svi u Zagrebu, al iskreno, i da mogu mislija bi se oću li ić, ne pašu ni meni baš svi članovi, pa se bolje držat podalje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 20 Jul 2009, 00:00

Znači, sljedeći meet se objavljuje bar tjedan dana ranije! Mada, kad nas je puno, ne stigne se baš sa svima ispričati, a i dođe do separacije ili u suprotnom najdominantniji i najglasniji ima riječ a ostali slušaju. Osobno više preferiram manja okupljanja kad se možeš posvetiti osobama s kojima se nađeš. Inače, večeras je bilo odlično, nasmijala sam se, EYB je komičan lik i trenutno mogu reći simpatičan(u prilog mu ide izvrsno oponašanje famoznog Arnolda :lol: ) Boby ima puno za reći, kao i na forumu, ali je zanimljiv, načitan, i sa puno informacija, ugodan sugovornik Ostatak ekipe već poznajem od prije, a šta reći, šljam :P :lol: + Elri ima novi friz koji joj super stoji, isto tako i Wendigu, bezveze se živcira. Aryx je konačno dobio gumiće i svi sretni. Eto, sad znate što ste propustili pa kad bude sljedeći, pridružite se. :)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 Jul 2009, 00:07

jebga, krivi grad :lol:

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 20 Jul 2009, 00:43

Ako se ubuduće to bude održavalo možda navratim.
Revenge solves everything

elrania

Post by elrania » 20 Jul 2009, 00:54

eto, bilo ok, normalna se kava/piva pretvorila u upoznavanje s jos jednim meni nepoznatim forumasem koji je ispao bas ugodno drustvo. :D
i uspjela sam dosetati do doma u krvavim sandalama. postalo je jasno zas tak zuljaju kad ih skinuh :lol:

i sto su se svi toliko usplahirili na taj miting? :? bilo ih je i prije i pricalo se o tome javno na forumu svaki put i tko god je htio doc je uvijek mogao - tako smo i upoznali callac, aryxa, dragona itd. nije nista prekasno objavljeno jer se svatko mogao vec sto puta javiti da zeli neko upoznavanje i odrzalo bi se.

cactus

Post by cactus » 20 Jul 2009, 07:11

HorrorHR wrote:
jebga, krivi grad :lol:
Nije krivi :lol: ,grad je odličan,bar možeš popiti piće uz more,naravno uz prigodnu cijenu :lol:

cactus

Post by cactus » 20 Jul 2009, 07:29

elrania wrote:eto, bilo ok, normalna se kava/piva pretvorila u upoznavanje s jos jednim meni nepoznatim forumasem koji je ispao bas ugodno drustvo. :D
i uspjela sam dosetati do doma u krvavim sandalama. postalo je jasno zas tak zuljaju kad ih skinuh :lol:

i sto su se svi toliko usplahirili na taj miting? :? bilo ih je i prije i pricalo se o tome javno na forumu svaki put i tko god je htio doc je uvijek mogao - tako smo i upoznali callac, aryxa, dragona itd. nije nista prekasno objavljeno jer se svatko mogao vec sto puta javiti da zeli neko upoznavanje i odrzalo bi se.
Nisam se ništa usplahirio,dva puta sam preko jedne ili dviju osoba htio dogovoriti neki susret u Zagrebu ali nije uspjelo.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jul 2009, 08:09

Nadan se da će ovaj put kad dođen tamo (za misec dana otprilike, možda i prije) bit bar par ljudi slobodno, a ne ka na Slipknot, ja, Ash i Turčin. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Jul 2009, 09:37

elrania wrote:eto, bilo ok, normalna se kava/piva pretvorila u upoznavanje s jos jednim meni nepoznatim forumasem koji je ispao bas ugodno drustvo. :D

potpis. već smo se nekoliko puta nalazili...
plus, što sam ja želio organizirati meeting (najavio sam na negdje forumu) još prije godinu dvije, ali nitko se nije odazvao niti pokazao interes za nalaženje.. zato STFU! :mrgreen: ;)

Hec

Post by Hec » 20 Jul 2009, 10:07

ae iduci ci put cu i ja navratit :P
"Six strings to cover fear..."

Post Reply