he, nije ti to ništa posebno.DeadDispatcher90 wrote:Baš bi igrao taj Mass Effect. Vidio sam ima neke "interesantnije" ili da kažem "kontreverznije" scene. To se ne viđa često u igrama.

kad nema nista drugo za igrat, posto mi je komp labiji nemrem grat prootype, gta4, byoshock, pa zato derem po SNESU, posto te igre prije nisam igrao,zanimljive su, a imam i prohode za njih na youtubeu pa mogu više s guštom igrat bez da stalno mislim di moram ićDeadDispatcher90 wrote:Koji nostalgičar.
onda jel valja prvi dio....ja sam ga nabavio al jednostavno mi nešto nije štimalo... šteta!DeadDispatcher90 wrote:Sam voice acting bi mi bio dovoljan da je nabavim. Južnjački naglasak je odličan, pogotovo kod "Velečasnog" Raya.
dobar je ovaj 'concentration mode' a igra izgleda prekrasno i audio i vizualno šta je je....john_constantine wrote:obadvije igre su odlične. Prvi ima drugačije napucavanje, nije toliko akcijsko orijentirano, a završetak je odličan. A drugi dio je lakši i s više akcije, u kojem ima nekih elemenata koji olakšavaju radnju.