nice, idu redoslijedom ko oni iz ZS.maddjuro wrote:izasao dyd special Mefisto
Dylan Dog
- maddjuro
- Wendigo
to bi trebao biti 5. po redu od balkanskih specijala, dakle nakon mefista.. i guess..maddjuro wrote:jos moram samo negdje nabaviti "posljednja stanica užas" i onda imam sve nastavke izdane na balkanuWendigo wrote:nice, idu redoslijedom ko oni iz ZS.maddjuro wrote:izasao dyd special Mefistosutra kupujem..
- john_constantine
uf, kako loša i dosadna epizoda, očekivao sam nešto specijalno, ali osim par scena, jedva sam izdržao do kraja...maddjuro wrote:jos moram samo negdje nabaviti "posljednja stanica užas" i onda imam sve nastavke izdane na balkanuWendigo wrote:nice, idu redoslijedom ko oni iz ZS.maddjuro wrote:izasao dyd special Mefistosutra kupujem..
Michel puši karu.
- Wendigo
nebih znao, nisam pročitao..john_constantine wrote:uf, kako loša i dosadna epizoda, očekivao sam nešto specijalno, ali osim par scena, jedva sam izdržao do kraja...maddjuro wrote:jos moram samo negdje nabaviti "posljednja stanica užas" i onda imam sve nastavke izdane na balkanuWendigo wrote: nice, idu redoslijedom ko oni iz ZS.sutra kupujem..
al je zadnji ex YU specijal i treba ga nabaviti..
- maddjuro
- HorrorHR
- Site Admin
- HorrorHR
- Site Admin
bolje da neznam talijanski, bilo bi gadnog shoppingaWendigo wrote:takvo je i originalno talijansko superbook izdanje. ono što je filmTV pokazao na blogu.HorrorHR wrote:odlično mi je ono kolekcionarsko izdanje VČ, ima nešto posebno u hardcoverima
za sada mi je ovo sto kod nas (HR i YU) izlazi sasvim dovoljno, materijala ko u priči. Evo novi gigant i almanah izlaze krajem mjeseca.
- maddjuro
HC izdanja jesu ljepa ali skoro i duplo skuplja, ali za kvalitetu se treba i platiti.HorrorHR wrote:bolje da neznam talijanski, bilo bi gadnog shoppingaWendigo wrote:takvo je i originalno talijansko superbook izdanje. ono što je filmTV pokazao na blogu.HorrorHR wrote:odlično mi je ono kolekcionarsko izdanje VČ, ima nešto posebno u hardcoverima
za sada mi je ovo sto kod nas (HR i YU) izlazi sasvim dovoljno, materijala ko u priči. Evo novi gigant i almanah izlaze krajem mjeseca.
di vidis to kada izlaze novi giganti isl.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Wendigo
vjerujem da je ovo u pitanju: http://www.sergiobonellieditore.it/auto ... pers=dylanmaddjuro wrote:HC izdanja jesu ljepa ali skoro i duplo skuplja, ali za kvalitetu se treba i platiti.HorrorHR wrote:bolje da neznam talijanski, bilo bi gadnog shoppingaWendigo wrote: takvo je i originalno talijansko superbook izdanje. ono što je filmTV pokazao na blogu.
di vidis to kada izlaze novi giganti isl.