1001 Komentar

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 09 Jul 2009, 14:05

Asfodel wrote:Boby, dobar odabir, i još bolja knjiga..

Kako te se dojmio John Malkovich kao Ripley? Meni je nekako prestar
agree..

Boby

Post by Boby » 09 Jul 2009, 14:17

Wendigo wrote:

agree..
Hvala Asfodel; odgovaram ti potpisom na Wendigov potpis iako Malkovicha kao glumca izuzetno cijenim. I ja imam pitanje za tebe. Si gledala možda "Hallam Foe"? Vidim da voliš Jamie Bella a ja sam ga preko toga filma zavolio. Elliota tek trebam pogledati

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Jul 2009, 14:20

Boby wrote:
Wendigo wrote:

agree..
Hvala Asfodel; odgovaram ti potpisom na Wendigov potpis iako Malkovicha kao glumca izuzetno cijenim. I ja imam pitanje za tebe. Si gledala možda "Hallam Foe"? Vidim da voliš Jamie Bella a ja sam ga preko toga filma zavolio. Elliota tek trebam pogledati
Nisam, idem vidjet na što sliči pa ću možda pogledat
A Jamiea Bella ne volim baš ne znam kako :lol: samo je dobro obavio posao i bio cute kad je bio mawi
Idem vidit

Boby

Post by Boby » 09 Jul 2009, 14:25

Asfodel wrote:
Boby wrote:
Wendigo wrote: agree..
A Jamiea Bella ne volim baš ne znam kako :lol: samo je dobro obavio posao i bio cute kad je bio mawi
Idem vidit
Ukratko ću ti Bella ovak opisati; gledajući Hallam Foea doslovno sam povjerovao da bi tip u stvarnosti poševio vlasititu majku (makar to u filmu ne uradi) a ako je to u stanju sprovest glumac sa svojih tada 20 godina onda je svakako riječ o golemom talentu. Koliko god ti se nakon ovog možda film činio uvrnut zapravo je suptilan i intrigantan

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Jul 2009, 14:27

Boby wrote:
Asfodel wrote:
Boby wrote: Hvala Asfodel; odgovaram ti potpisom na Wendigov potpis iako Malkovicha kao glumca izuzetno cijenim. I ja imam pitanje za tebe. Si gledala možda "Hallam Foe"? Vidim da voliš Jamie Bella a ja sam ga preko toga filma zavolio. Elliota tek trebam pogledati
Idem vidit
Ukratko ću ti Bella ovak opisati; gledajući Hallam Foea doslovno sam povjerovao da bi tip u stvarnosti poševio vlasititu majku (makar to u filmu ne u radi) a ako je to u stanju sprovest glumac sa svojih tada 20 godina onda je svakako riječ o golemom talentu. Koliko god ti se nakon ovog možda film činio uvrnut zapravo je suptilan i intrigantan
Aha kužim
Po plotu mi se i čini suptilan, no problem, gledat će se
To je ono kad ja kažem da mi se Nickolson može svidjet u filmu ako to tako odglumi..talent

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Jul 2009, 23:01

Ova zadnja dva nisu još bila :shock:

Jej za Panov labirint :D

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 26 Jul 2009, 22:11

Opet ste zaspali ljudi :cry:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 27 Jul 2009, 12:46

a slobodno ti rasis svoje..pa ce ti se netko i pridruzit..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 27 Jul 2009, 12:55

Problem je u tome šta je pravilo topica da nijedan član ne smi stavit dva posta zaredom, mislin da bi se to tribalo maknit, jer ionako samo nekolicina aktivno piše tamo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 27 Jul 2009, 12:57

ahh..da..ajde budem ja stavio nesto kasnije..pa da gonzo moze svoje pripremljeno opalit.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 28 Jul 2009, 00:34

Jupiiii :lol:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Scarface

Post by Scarface » 22 Sep 2009, 00:14

@ Zadro, ja san Evil Dead fan , pa mi je Drag me to hell takoreć smeće. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Josef K

Post by Josef K » 22 Sep 2009, 16:43

Ghostface wrote:@ Zadro, ja san Evil Dead fan , pa mi je Drag me to hell takoreć smeće. :lol:
Napiso sam da nebi trebao razočarat a ne da sigurno neče razočarat :lol: :wink:

Scarface

Post by Scarface » 22 Sep 2009, 16:45

Zadro wrote:
Ghostface wrote:@ Zadro, ja san Evil Dead fan , pa mi je Drag me to hell takoreć smeće. :lol:
Napiso sam da nebi trebao razočarat a ne da sigurno neče razočarat :lol: :wink:

Da, baš zato i pišen da svi vide kolka san nakaza po ukusima. :lol: :lol:

Josef K

Post by Josef K » 28 Oct 2009, 20:06

Ajde kad če više neko oživit ovo! :lol:

Post Reply