totalno idiotsko uspoređivanjeAsfodel wrote:Onaj buco pohlepnijohn_constantine wrote:koji je to? onaj plavokosi britanac?Ghostface wrote:
Ajde johne, mislin da svi znamo da si ti Malcolm.![]()
Harper's Island (2009) - SPOILERS
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:totalno idiotsko uspoređivanjeAsfodel wrote:Onaj buco pohlepnijohn_constantine wrote: koji je to? onaj plavokosi britanac?Nisam uopće poput njega, niti sam pohlepan, niti tako cendravi kao on, i bezveznjak. Budala...
Pa nije baš toliko pohlepan kolko je očajan, nespretan, naivan i u biti je dobar ka kruh.
- elrania
- john_constantine
ma da, nije radi debljine...Ghostface wrote:john_constantine wrote:totalno idiotsko uspoređivanjeAsfodel wrote: Onaj buco pohlepniNisam uopće poput njega, niti sam pohlepan, niti tako cendravi kao on, i bezveznjak. Budala...
Pa nije baš toliko pohlepan kolko je očajan, nespretan, naivan i u biti je dobar ka kruh.
Michel puši karu.
- Asfodel
- Wendigo
- Scarface
john_constantine wrote:ma da, nije radi debljine...Ghostface wrote:john_constantine wrote: totalno idiotsko uspoređivanjeNisam uopće poput njega, niti sam pohlepan, niti tako cendravi kao on, i bezveznjak. Budala...
Pa nije baš toliko pohlepan kolko je očajan, nespretan, naivan i u biti je dobar ka kruh.Ne, uopće nisam sličan malcolmu i mrzim tog glumca, oni mi je baš i uništio kraj watchmena.
Znaš šta johne, goni se u kurac i nosi svoje frustracije negdi drugdi. Jesan li napisa ko vam je najsličniji po karakteru, a ne po izgledu. A Malcolm je meni baš simpatičan, malo smotana dobrica kojeg je život doveja u sjebanu situaciju, i na kraju ga je čisto loš odabir izbora doveja di je doveja. Izmet ljudskog roda je Richard, i sad usporedite njegov i karakter Malcolma pa ćete vidit da on nije tako loš.
- john_constantine
ja frustriran?Ghostface wrote:john_constantine wrote:ma da, nije radi debljine...Ghostface wrote:
Pa nije baš toliko pohlepan kolko je očajan, nespretan, naivan i u biti je dobar ka kruh.Ne, uopće nisam sličan malcolmu i mrzim tog glumca, oni mi je baš i uništio kraj watchmena.
Znaš šta johne, goni se u kurac i nosi svoje frustracije negdi drugdi. Jesan li napisa ko vam je najsličniji po karakteru, a ne po izgledu. A Malcolm je meni baš simpatičan, malo smotana dobrica kojeg je život doveja u sjebanu situaciju, i na kraju ga je čisto loš odabir izbora doveja di je doveja. Izmet ljudskog roda je Richard, i sad usporedite njegov i karakter Malcolma pa ćete vidit da on nije tako loš.
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:ja frustriran?Ghostface wrote:john_constantine wrote: ma da, nije radi debljine...Ne, uopće nisam sličan malcolmu i mrzim tog glumca, oni mi je baš i uništio kraj watchmena.
Znaš šta johne, goni se u kurac i nosi svoje frustracije negdi drugdi. Jesan li napisa ko vam je najsličniji po karakteru, a ne po izgledu. A Malcolm je meni baš simpatičan, malo smotana dobrica kojeg je život doveja u sjebanu situaciju, i na kraju ga je čisto loš odabir izbora doveja di je doveja. Izmet ljudskog roda je Richard, i sad usporedite njegov i karakter Malcolma pa ćete vidit da on nije tako loš.Ma zna se tko je najfrustriraniji na forumu, lol. Meni je iritatan glumac kao i ostalima, što se vidi i ne znam gdje ti uspijevaš izvući dobrotu iz njegove ljigavosti, prenemaganja i očajne glume.
A šta onda spominješ debljinu? Ako tebe to toliko vriđa, skužaj, ko je moga očekivat toliku navalu antipatičnosti za tog lika. Ovo je tribala bit dobronamjerna šala.
- dragonheart
Pregledo ovih 11 epizoda i umirem za 12-om,popizdio sam zbog Cala i ove njegove,došlo mi da upucam TV.
Henry- OK lik,ša ja znam,iznenadio me kak je ispizdio lokalnog rednecka Shanea
Trish- jebote kak je mala dobra,ova boja joj definitivno bolje stoji neg plava u Supernaturalu...
Danny,Sully- ok likovi,al sumnjam da ijedan od njih ima neke veze s ubojstvima
Madison- prosviro bi joj mozak još u prvoj,drugoj epizodi,baš mi iritantno derište.
Abby- čist ok
Jimmy-misterij još od prve
Šerif-hah naravno navijam za sve iz supernaturala...
Serija mi baš remek djelo,al kontam da to ne može imat 2-ugu sezonu i to mi sada bad jer ovo mi je u podžanru horora za slashere napravilo ono što je Supernatural napravio za demone.
Baš prejebena serija.
Henry- OK lik,ša ja znam,iznenadio me kak je ispizdio lokalnog rednecka Shanea
Trish- jebote kak je mala dobra,ova boja joj definitivno bolje stoji neg plava u Supernaturalu...
Danny,Sully- ok likovi,al sumnjam da ijedan od njih ima neke veze s ubojstvima
Madison- prosviro bi joj mozak još u prvoj,drugoj epizodi,baš mi iritantno derište.
Abby- čist ok
Jimmy-misterij još od prve
Šerif-hah naravno navijam za sve iz supernaturala...
Serija mi baš remek djelo,al kontam da to ne može imat 2-ugu sezonu i to mi sada bad jer ovo mi je u podžanru horora za slashere napravilo ono što je Supernatural napravio za demone.
Baš prejebena serija.
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/