Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 01 Jul 2009, 02:31

filmophil wrote:
Ghostface wrote:
filmophil wrote: vezano uz tebe? ne, hvala...

ali mogla bi mi objasnit zašto se npr zemlja vrti oko sunca, a ne obrnuto?

i ako si već stavila 500 slika bez izlika onda možeš još jednu za moju dušu...može? pliz

Stari, može jedno pitanje? Imaš li ti curu?
stari, rado ću ti odgovoriti na pitanje...trenutno imam curu, baš smo od nedavno skupa i super nam je...ne planiramo vjenčanje uskoro niti ću s tom curom imat djecu...još nešto? pitaj bilo šta ako te zanima

Sigurno je pala na tvoj šarm. Toliko si nisko doš da si sad priša na provokaciju žena? Volija bi te vidit da to radiš uživo.

filmofil

Post by filmofil » 01 Jul 2009, 02:33

elrania wrote:kako nisi vec sam sebi dosadan s tim imbecilnim pokusajima provokacije?

shvati ovo ko retoricko pitanje.
evo, shvatio sam to kao retoričko pitanje...zadovoljna?

daj nam i sutra sliku u 3 ujutro kao "posljedicu insomnie"...daj nam ustvari sliku svaki dan da proučavamo kako nesanica djeluje na ljude
This is the Zodiac speaking.

filmofil

Post by filmofil » 01 Jul 2009, 02:36

Ghostface wrote:
filmophil wrote:
Ghostface wrote:

Stari, može jedno pitanje? Imaš li ti curu?
stari, rado ću ti odgovoriti na pitanje...trenutno imam curu, baš smo od nedavno skupa i super nam je...ne planiramo vjenčanje uskoro niti ću s tom curom imat djecu...još nešto? pitaj bilo šta ako te zanima

Sigurno je pala na tvoj šarm. Toliko si nisko doš da si sad priša na provokaciju žena? Volija bi te vidit da to radiš uživo.
di ti je osjećaj za jednakost spolova? toliko si nisko pao da proglašavaš žene bespomoćnima...

moja provokacija bi definitivno odjeknula u javnosti

elrania

Post by elrania » 01 Jul 2009, 02:38

pokusaj sljedeci put kad se nades pred nekih gubitkom/problemom odmah rijesiti taj problem koji ti se dogodio, obuzdati hormone i nastaviti mirno dalje sa zivotom, bez stupidnih nasrtanja na nesto sto nema veze s tobom, jer te ovdje nitko ne dozivljava bas previse ozbiljno.

Scarface

Post by Scarface » 01 Jul 2009, 02:41

A jadan li si, čoviće, nije ti lako. Al svejedno, baš bi volija vidit takve face kako se uživo ovako ponašaju i stoje iza svake riči.

filmofil

Post by filmofil » 01 Jul 2009, 02:43

elrania wrote:pokusaj sljedeci put kad se nades pred nekih gubitkom/problemom odmah rijesiti taj problem koji ti se dogodio, obuzdati hormone i nastaviti mirno dalje sa zivotom
budem

filmofil

Post by filmofil » 01 Jul 2009, 02:44

Ghostface wrote:A jadan li si, čoviće, nije ti lako. Al svejedno, baš bi volija vidit takve face kako se uživo ovako ponašaju i stoje iza svake riči.
ti bi me sigurno išamara prika, jesan u pravu?

Scarface

Post by Scarface » 01 Jul 2009, 02:48

filmophil wrote:
Ghostface wrote:A jadan li si, čoviće, nije ti lako. Al svejedno, baš bi volija vidit takve face kako se uživo ovako ponašaju i stoje iza svake riči.

E da san samo ja.

Aryx

Post by Aryx » 01 Jul 2009, 02:50

meni se cini da je filmofil prvo htio komplimentirati elraniju, te onda sve krenulo naopacke :P , tak se barem meni cini :D

ostalo necu komentirati
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

filmofil

Post by filmofil » 01 Jul 2009, 02:52

Ghostface wrote:
filmophil wrote:

E da san samo ja.
ma znan, jadan ja...

ae prika laku noć, ezo tv mi je počeo...

nadam se da me neće ulovit nesanica pa ću biti prisiljen stavit svoju kolekciju slika na forum

pozz, :*

elrania

Post by elrania » 01 Jul 2009, 02:53

Aryx wrote:meni se cini da je filmofil prvo htio komplimentirati elraniju, te onda sve krenulo naopacke :P , tak se barem meni cini :D
not so sure :lol:
nikad me nije bas previse mazio.

filmofil

Post by filmofil » 01 Jul 2009, 02:55

Aryx wrote:meni se cini da je filmofil prvo htio komplimentirati elraniju, te onda sve krenulo naopacke :P , tak se barem meni cini :D

ostalo necu komentirati
evo, čovjek je sve shvatio odmah...inspektor aryx, čovjek u kojem je poirot tražio inspiraciju za svoje zvanje :)

elrania

Post by elrania » 01 Jul 2009, 03:00

oh, bilo je krivih shvacanja na forumu, no kontrareakcije nisu vecinom znale biti toliko temeljite, nit su krenule s omalovazavanjima.
moj bed ako sam dobila krivi dojam u startu glede ovoga sada.

filmofil

Post by filmofil » 01 Jul 2009, 03:03

elrania wrote:oh, bilo je krivih shvacanja na forumu, no kontrareakcije nisu vecinom znale biti toliko temeljite, nit su krenule s omalovazavanjima.
moj bed ako sam dobila krivi dojam u startu glede ovoga sada.
a možda te stvarno nisam imao namjeru komplimentirati...ko će ga znat u ovo doba noći kada nas sve nesanica izjeda i muti nam um? :)

Scarface

Post by Scarface » 01 Jul 2009, 03:05

Je, kako da ne, sad bi još na kraju napravija budalu od sviju. Lako je bit i ovakav i onakav iza monitora, sve šta se napiše može past u vodu, i zato ne triba trošit riči na suvišne stvari. Otvoreno ti kažen, filmophil, da u društvu čujen neku budalu koja se ovako ponaša, i koja nakon opominjanja nastavi bit bahata, ne bi mi bija problem potuć se s njim. Al kako se ode radi o ugodnom, toplom domu iz kojeg se ovakva sranja pišu, šta se može reć nego na kraju žalit šta se uvik upuštan u rasprave s idiotima.

Post Reply