je sićam se ovoga....haha prejebeno!dr_gonzo wrote:Kad sam stvarno bio mali jeziva mi je bila epizoda Duška Dugouška "Hyde and Hare" (1955)
Inače crtači Friz Freleng i Chuck Jones su imali jezovite crteže crtanih likova sa onim zlobnim kesšenjem
100 najstrašnijih filmskih scena
- bakero
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Josef K
I ja se sječam ove epizodebakero wrote:je sićam se ovoga....haha prejebeno!dr_gonzo wrote:Kad sam stvarno bio mali jeziva mi je bila epizoda Duška Dugouška "Hyde and Hare" (1955)
Inače crtači Friz Freleng i Chuck Jones su imali jezovite crteže crtanih likova sa onim zlobnim kesšenjem
Meni je strašnija epizoda bila Bewitched Bunny sa vješticom onom.

Ona mi je bila prestrašna dok sam bio klinac
-
filmofil
- dr_gonzo
dr_gonzo wrote:Kad sam stvarno bio mali jeziva mi je bila epizoda Duška Dugouška "Hyde and Hare" (1955)
Inače cijeli crtić se može naći u DVD verziji "Dr. Jekill i Mr. Hyde" http://www.crovortex.com/webshop/film-1 ... _Hyde.html
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
LORDIfan111