Nikad imao takvih problema sa starim sajtom. Ovaj novi sajt em što je krićavo dizajniran, em što je nepregledan ima još i prekopiranu bazu podataka sa starog sajta.Dragonrage wrote:Ma je vraga. Tam se skoro niš nije otvaralo kaj si kliknuo...Vorador wrote:sajt im je malo u kurcu...stari je bio pregledniji...
nisam bio od kada su promjenili ali dosta dugo već nisam ništa naručivao od njih.
Stripovi na kvadrat
- Vorador
- Dragonrage
Ja pak uvijek...recimo kliknuo bih na novije naslove i niš se ne bi dogodilo.Vorador wrote:Nikad imao takvih problema sa starim sajtom. Ovaj novi sajt em što je krićavo dizajniran, em što je nepregledan ima još i prekopiranu bazu podataka sa starog sajta.Dragonrage wrote:Ma je vraga. Tam se skoro niš nije otvaralo kaj si kliknuo...Vorador wrote:sajt im je malo u kurcu...stari je bio pregledniji...
nisam bio od kada su promjenili ali dosta dugo već nisam ništa naručivao od njih.
Ovaj novi mi je pregledniji.Sve je zasebno odjeljenjo...klikneš recimo na stripove i imaš domaće, stip albume, DC, dak horse itd...
Klikneš na filmove imaš zasebno dokumentarne, akcijske, drame itd...klikneš na bilo koji od tih linkova i otvori ti se lista svih filmova pod tim linkom. Toga na starom nije uopće bilo.
Ne znam za tebe, ali meni je to mnogo preglednije...
- Vorador
Stranica je previše raširena i stalno moram skrolati gore-dolje da bi vidio info koji je isti kao i na starom sajtu samo što je tamo bilo složeno sitnije i urednije. Ovdje mi je sve nekako razbacano. Što se tiče ovog zadnjeg, pa bila je search opcija gdje odabereš ,recimo, prikaz po filmovima i upišeš npr."western" i on ti izbaci sve westerne ili još bolje prikaz "sve" pa izbaci sve povezano sa westernima (stripove, filmove...). I da, bilo je sortirano i po izdavačima i junacima i žanrovima...Dragonrage wrote:Ja pak uvijek...recimo kliknuo bih na novije naslove i niš se ne bi dogodilo.Vorador wrote:Nikad imao takvih problema sa starim sajtom. Ovaj novi sajt em što je krićavo dizajniran, em što je nepregledan ima još i prekopiranu bazu podataka sa starog sajta.Dragonrage wrote: Ma je vraga. Tam se skoro niš nije otvaralo kaj si kliknuo...
Ovaj novi mi je pregledniji.Sve je zasebno odjeljenjo...klikneš recimo na stripove i imaš domaće, stip albume, DC, dak horse itd...
Klikneš na filmove imaš zasebno dokumentarne, akcijske, drame itd...klikneš na bilo koji od tih linkova i otvori ti se lista svih filmova pod tim linkom. Toga na starom nije uopće bilo.
- Dragonrage
Ah...pa skrolat moraš na gotovo svakoj stranici...bolje da je raširenije nego sve stisnuto na jednu hrpuVorador wrote:Stranica je previše raširena i stalno moram skrolati gore-dolje da bi vidio info koji je isti kao i na starom sajtu samo što je tamo bilo složeno sitnije i urednije. Ovdje mi je sve nekako razbacano. Što se tiče ovog zadnjeg, pa bila je search opcija gdje odabereš ,recimo, prikaz po filmovima i upišeš npr."western" i on ti izbaci sve westerne ili još bolje prikaz "sve" pa izbaci sve povezano sa westernima (stripove, filmove...). I da, bilo je sortirano i po izdavačima i junacima i žanrovima...Dragonrage wrote:Ja pak uvijek...recimo kliknuo bih na novije naslove i niš se ne bi dogodilo.Vorador wrote: Nikad imao takvih problema sa starim sajtom. Ovaj novi sajt em što je krićavo dizajniran, em što je nepregledan ima još i prekopiranu bazu podataka sa starog sajta.
Da...samo kad bi ja recimo utipkao western izbacio bi mi sve i svašta...i kaj je bilo western žanra i kaj nije...a i pol toga mi ne bi izbacio kaj je western.
- Vorador
Pa izbacilo bi ti sve što su oni zaveli pod western...Dragonrage wrote:Ah...pa skrolat moraš na gotovo svakoj stranici...bolje da je raširenije nego sve stisnuto na jednu hrpuVorador wrote:Stranica je previše raširena i stalno moram skrolati gore-dolje da bi vidio info koji je isti kao i na starom sajtu samo što je tamo bilo složeno sitnije i urednije. Ovdje mi je sve nekako razbacano. Što se tiče ovog zadnjeg, pa bila je search opcija gdje odabereš ,recimo, prikaz po filmovima i upišeš npr."western" i on ti izbaci sve westerne ili još bolje prikaz "sve" pa izbaci sve povezano sa westernima (stripove, filmove...). I da, bilo je sortirano i po izdavačima i junacima i žanrovima...Dragonrage wrote: Ja pak uvijek...recimo kliknuo bih na novije naslove i niš se ne bi dogodilo.
Ne znam za tebe, ali meni je to mnogo preglednije...![]()
Da...samo kad bi ja recimo utipkao western izbacio bi mi sve i svašta...i kaj je bilo western žanra i kaj nije...a i pol toga mi ne bi izbacio kaj je western.
- Scarface
- Dragonrage
Pa sad imaju obavijesti s desne strane šta je novo stiglo i kada. A i kad klikneš na recimo filmove, prvo ti se izlistaju najnovija izdanja prema starijima...Ghostface wrote:Stara stranica jer i meni bila bolja, bar su novija izdanja odma bila navedena, a ode ne.
A možeš i staviti da ti se lista izlista po redoslijedu stariji-noviji, cijene veće-manje i suprotno, od A-Z i od Z-A
- Scarface
Dragonrage wrote:Pa sad imaju obavijesti s desne strane šta je novo stiglo i kada. A i kad klikneš na recimo filmove, prvo ti se izlistaju najnovija izdanja prema starijima...Ghostface wrote:Stara stranica jer i meni bila bolja, bar su novija izdanja odma bila navedena, a ode ne.
A možeš i staviti da ti se lista izlista po redoslijedu stariji-noviji, cijene veće-manje i suprotno, od A-Z i od Z-A
A eto, navika je gadna stvar.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Dragonrage
- Josef K
A kak? Pošaljem im mail ili?Dragonrage wrote:Možeš i izvana, bilo filmove ili stripove, figurice i slično...ja naručio hrpu toga na takav način...Zadro wrote:Jel se prek ovog MC-a mogu naručit samo filmovi koje oni imaju u ponudi ili mogu oni naručit nešto izvana?
I onda kad dođe odem kod njih to pokupit?
- A$H
najbolje doc osobno..ako nemozes onda je najbolje ih nazvat i dogovorit se oko svega..budu ti objasnili sve oko cijene..cekanja..preuzimanja itd..Zadro wrote:A kak? Pošaljem im mail ili?Dragonrage wrote:Možeš i izvana, bilo filmove ili stripove, figurice i slično...ja naručio hrpu toga na takav način...Zadro wrote:Jel se prek ovog MC-a mogu naručit samo filmovi koje oni imaju u ponudi ili mogu oni naručit nešto izvana?
I onda kad dođe odem kod njih to pokupit?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Evo čisto obavijesti radi ovdje...nekadašnji More Comics, danas poznat pod imenom Stripovi na Kvadrat je jučer otvorio novu poslovnicu/pdružnicu u Preradovićevoj 34
Više o svemu ovdje...
Stripovi na kvadrat: Otvorena nova striparnica
STRIPOVI²: NOVA MEKA ZA LJUBITELJE STRIPA!
NOVI (STARI) DUĆAN ZA STRIPOVE
Više o svemu ovdje...
Stripovi na kvadrat: Otvorena nova striparnica
STRIPOVI²: NOVA MEKA ZA LJUBITELJE STRIPA!
NOVI (STARI) DUĆAN ZA STRIPOVE
- john_constantine