Filatelija, Numizmatika i slični hobiji...
- dr_gonzo
Filatelija, Numizmatika i slični hobiji...
Ima li tko da se bavi ovim hobijima ili nečim sličnim?
Evo sam ja upravo napokon nabavio dva albuma i odmah ih napunio poštanskim markicama, a ostalo mi je oko 10 000 njih samo je jebeno teško nabaviti pravi i prikladni album.
Inače sakupljam markice o zmijama, dinosaurima, avionima i uniformama, a ako se nađe koja o svemiru i fauni dobro je došla...
Evo sam ja upravo napokon nabavio dva albuma i odmah ih napunio poštanskim markicama, a ostalo mi je oko 10 000 njih samo je jebeno teško nabaviti pravi i prikladni album.
Inače sakupljam markice o zmijama, dinosaurima, avionima i uniformama, a ako se nađe koja o svemiru i fauni dobro je došla...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
filmofil
- dr_gonzo
filmophil wrote:moj stari je skupljao markice i popunio 4 albuma, al to već skuplja prašinu 20god...jednog dana ću uvalit to nekom filatelistu za 100kn i otić na ćevape
Kažeš 100kn?
Kad budeš želio to uvaljivati nekom filatelistu....možeš računati na mene jerbo me već neko vrijeme hvata filatelističko ludilo
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
filmofil
a kako ja mogu saznat kolko vrijedi to stvarno?dr_gonzo wrote:filmophil wrote:moj stari je skupljao markice i popunio 4 albuma, al to već skuplja prašinu 20god...jednog dana ću uvalit to nekom filatelistu za 100kn i otić na ćevape
Kažeš 100kn?
Kad budeš želio to uvaljivati nekom filatelistu....možeš računati na mene jerbo me već neko vrijeme hvata filatelističko ludilo
This is the Zodiac speaking.
-
John_Ryder
-
filmofil
- Sammy
-
filmofil
ne vjerujem da to išta vrijedi...možda bi se našla koja markica malo vrijednija, ali kolko vidim sve je to jad i čemer...ali računam ovako, 1000+ markica, svaka da vrijedi 50 lipa, to je dobrih 500kn...pa ak netko oće kupit nek se javi dok još imaSammy wrote:probaj na aukcije.hr...nije normalno kolko ljudi daju za tak sta..filmophil wrote:evo sad sam baš gledao albume, ima tu preko 1000 markica...gdje to uvaliti??
This is the Zodiac speaking.
- Decadentor
- Asfodel
Pogledaj odlični argentinski Nueve Reinasfilmophil wrote:ne vjerujem da to išta vrijedi...možda bi se našla koja markica malo vrijednija, ali kolko vidim sve je to jad i čemer...ali računam ovako, 1000+ markica, svaka da vrijedi 50 lipa, to je dobrih 500kn...pa ak netko oće kupit nek se javi dok još imaSammy wrote:probaj na aukcije.hr...nije normalno kolko ljudi daju za tak sta..filmophil wrote:evo sad sam baš gledao albume, ima tu preko 1000 markica...gdje to uvaliti??
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
filmofil
- dr_gonzo
Trenutno ništa za sada...jerbo me vrućina ubija ovdje par metara od mora, a mogu misliti kako je u ZG-u sada na ovim ljetnim vrućinama 
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
filmofil