Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 26 Mar 2007, 13:08

ne bi znao, ali baš me zanima :wink:

A odličan je i onaj Teška meta, efektna scena kada nogom rasturi onog tipa s naočalama, a ne razbije ih. :D
A tek univerzalni vojnik. :prayer: :prayer:
Michel puši karu.

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 26 Mar 2007, 13:56

Ima on par softore scena po filmovima, izmedju ostalog i sa Natashom Henstridge u Maximum Risk.

U onom gorenavedenom opali Patriciu Arquette, nisam znao da ima onako dobru sisu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Mar 2007, 19:13

Mairosu wrote:Nisam prvi put, gledah ga pre jedno 12tak godina pre ovoga. Izvetri bre to iz glave. :D

Gledao sam mu novije filmove i skroz nisu losi.
Je...malo je počeo glumiti hehe...
Od novijih, dakle 2000* mi je definitivno najbolji "Wake of Death", zatim "Replicant" pa onda "In Hell" te "Second in Command" . Deraild mi je katastrofa...definitivno najgori film koji je snimio...a "The Hard Corps" mi je malo prespor, iako dramski nije loš. A " The Order " mi je baš zabavan na momente hehe, kao i "Inferno".
HorrorHR wrote:A koji je onaj Van Dammeov film kada je propao totalno pa negdje u meksiku čak ima neku recimo softcore scenu seksa u nekoj kolibi :lol:
To ti je "Inferno", kada maže dve trebe u nekoj straćari...ono, kara jednu a druga se dere kad ću ja na red, ostavi neš i za mene, a čuješ njega, odgovara kao nešto, bez brige, ima dosta za tebe LOL :lol: :lol: :lol:
A da fora bude još bolja, sve to gleda neka baba kroz prozor koja brije na religiju i vjeru...ali voli i zaviriti u bočicu haha....

Inače, on je u gotovo svakom svom filmu imao neku scenu sexa...i to onako uvijek se je dosta vidjelo hehe...nje bilo onako počnu se ljubiti pa kamera okrene na prozor i fade out... :lol: :lol:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Mar 2007, 19:48

Dragonrage wrote:To ti je "Inferno", kada maže dve trebe u nekoj straćari...ono, kara jednu a druga se dere kad ću ja na red, ostavi neš i za mene, a čuješ njega, odgovara kao nešto, bez brige, ima dosta za tebe LOL :lol: :lol: :lol:
A da fora bude još bolja, sve to gleda neka baba kroz prozor koja brije na religiju i vjeru...ali voli i zaviriti u bočicu haha....
e to je to, nakon što sam pogledao ovaj film rekao sam da je Van Damme definitivno propao :D

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Mar 2007, 19:59

HorrorHR wrote:
Dragonrage wrote:To ti je "Inferno", kada maže dve trebe u nekoj straćari...ono, kara jednu a druga se dere kad ću ja na red, ostavi neš i za mene, a čuješ njega, odgovara kao nešto, bez brige, ima dosta za tebe LOL :lol: :lol: :lol:
e to je to, nakon što sam pogledao ovaj film rekao sam da je Van Damme definitivno propao :D
Ma...boli ga ona stvar...dobro se zabavio sa curama na snimanju i još mu platili :lol: :lol: :lol: :twisted:

Aryx

Post by Aryx » 27 Mar 2007, 01:23

snakes on plane 5/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Aryx

Post by Aryx » 27 Mar 2007, 02:50

Breaking news 6.5/10

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 27 Mar 2007, 03:01

Aryx wrote:Breaking news 6.5/10
Hah, gledao u bioskopu cak...cujem da je i u Beogradu isao bioskopski. Nije los, mada malo previse techy...OK fora sa splitscreenovima.

A$H

Post by A$H » 27 Mar 2007, 10:13

Stargate - 8/10

Lovac na Jelene - 8.5/10
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Aryx

Post by Aryx » 27 Mar 2007, 17:02

deer huntera si moram kupiti sto prije na kiosku to mi je 10/10 ,

children of men 9/10

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Mar 2007, 11:27

Audition Takeshija mikea - pa koji jebeno dosadan film. Skoro dva sata traje, a prvih sat i pol onako nezanimljiva drama, pa malo potrage za tom djevojkom. I onda konačno dođemo do scene gdje je cura u posebnoj odori spremna za mučenje. I mislim da će biti nešto gnjusno, a što? Scene s iglama su premlake (najefektnije je prikazano u masters of horror: the imprint), a rezanje noge žicom isto nije ništa posebno. I naivni završetak. Loše. Mnogo mu je bolji ichi killer
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Mar 2007, 20:51

True Romance - odličan, sjajan i vrhunski film. Iako su neke poznate face kao samuel jackson imale cameo ulogu, drugi su ostvarili odlične uloge kao james gandolfini. Prejeben kao i uvijek. Odlična glazba, zamršena i sjajna priča, brutalna scena premlaćivanja djevojke u stanu, finalna završnica, a tek gary oldman, prejeben kao drkadžija koji misli da je crnac. A da ne zaboravimo najbolju filmsku scenu kada Dennis hopper govori o crncima koji su ševili sicilijanske žene i zato sada imaju tamnu put i crnu kosu. :lol: :lol: A tek Christopher walken, kratka uloga, ali efektna. Odličan film.
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 29 Mar 2007, 23:13

john_constantine wrote:Audition Takeshija mikea - pa koji jebeno dosadan film. Skoro dva sata traje, a prvih sat i pol onako nezanimljiva drama, pa malo potrage za tom djevojkom. I onda konačno dođemo do scene gdje je cura u posebnoj odori spremna za mučenje. I mislim da će biti nešto gnjusno, a što? Scene s iglama su premlake (najefektnije je prikazano u masters of horror: the imprint), a rezanje noge žicom isto nije ništa posebno. I naivni završetak. Loše. Mnogo mu je bolji ichi killer
Tun'cma'le film :lol: 8)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Mar 2007, 23:49

preletavam peko star trek ds9-a
I may be an idiot, but i am no fool.

Freddy

Post by Freddy » 30 Mar 2007, 00:09

oluja svih oluja-7-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Post Reply