same here..Asfodel wrote:A lopovi![]()
Ja kad gledam, jedino priželjkujem neku tulumčinu za meeting. Cjelonoćnu. S puno alkohola. Ne vidim nekog smisla u pijenju jedne pive /kave pa onda doviđenja.![]()
![]()
A sad, meni je Halloween već rezerviran uz 95% točnosti. Jedino da vi svi dođete meni u Skwhat pa bi bilo cuge i tancanja.
E jedino ako ove god ne budem slavila, što je isto lako moguće...
S kim ste se upoznali?
- Wendigo
-
John_Ryder
-
filmofil
- elrania
- dr_gonzo
Evo mog prijedloga
20. 07. vam je na otoku Zlarinu (kraj Šibenika) velika fešta - Večer otočkih nota pod nazivom Bodulska balada i svirat će Neno belan, Gego i picigin Bend, Marjan Ban i drugi...
Bit će i jela i pića i piva i ribe sa gradela
Prošle godine je bilo jako dobro pa vjerujem da će biti i ove...
ILI
Jubilarna 10. Martinska fešta koja ce se se desit 07. i 08. kolovoza ove godine (Martinska je kamp kojih 5-6 km od Šibenika uz more)

Prošle je godine bilo ovako:
9. Martinska fešta HC-a/punka/metala http://www.myspace.com/martinskafesta

Već tradicionalan HC/punk/metal festival jeftinijeg karaktera i ove godina na starom poznatom mjestu. Bendovi domaćeg podrijetla zabavljat će vas 8. i 9. kolovoza u autokampu Martinska u blizini Šibenika.
Izvrstan prostor i prirodno okruženje, kamping je naravno besplatan. Brodovi tijekom dana voze često iz smjera Šibenik, a moguć je i dolazak autom te mototociklom.
Ulaz bio 40 kuna za jedan te 60 kuna za oba dana. A svirali su sljedeći izvođači:
Petak, 8.8.
Pasi (Rijeka)
Menace To Society (Sarajevo)
Disaster (Šibenik)
E.N.D. (Zadar)
Beetan Tone (Šibenik/Zagreb)
Subota, 9.8.
Mikrofonija (Zagreb)
Dislike (Požega)
Sizif (Osijek)
Crasso De Odio (Zadar)
Reborn (Šibenik)
+Dj Pero (Šibenik)
+Dj Mario Kovač (Zagreb)
Evo i malo slika sa prošlih fešta:

More, lito, mjuza, pivo, spiza i dobra ekipa
Što kažete?
p.s. - najbolje zabave su mi bile
20. 07. vam je na otoku Zlarinu (kraj Šibenika) velika fešta - Večer otočkih nota pod nazivom Bodulska balada i svirat će Neno belan, Gego i picigin Bend, Marjan Ban i drugi...
ILI
Jubilarna 10. Martinska fešta koja ce se se desit 07. i 08. kolovoza ove godine (Martinska je kamp kojih 5-6 km od Šibenika uz more)

Prošle je godine bilo ovako:
9. Martinska fešta HC-a/punka/metala http://www.myspace.com/martinskafesta

Već tradicionalan HC/punk/metal festival jeftinijeg karaktera i ove godina na starom poznatom mjestu. Bendovi domaćeg podrijetla zabavljat će vas 8. i 9. kolovoza u autokampu Martinska u blizini Šibenika.
Izvrstan prostor i prirodno okruženje, kamping je naravno besplatan. Brodovi tijekom dana voze često iz smjera Šibenik, a moguć je i dolazak autom te mototociklom.
Ulaz bio 40 kuna za jedan te 60 kuna za oba dana. A svirali su sljedeći izvođači:
Petak, 8.8.
Pasi (Rijeka)
Menace To Society (Sarajevo)
Disaster (Šibenik)
E.N.D. (Zadar)
Beetan Tone (Šibenik/Zagreb)
Subota, 9.8.
Mikrofonija (Zagreb)
Dislike (Požega)
Sizif (Osijek)
Crasso De Odio (Zadar)
Reborn (Šibenik)
+Dj Pero (Šibenik)
+Dj Mario Kovač (Zagreb)
Evo i malo slika sa prošlih fešta:

More, lito, mjuza, pivo, spiza i dobra ekipa
Što kažete?
p.s. - najbolje zabave su mi bile
Last edited by dr_gonzo on 03 Jun 2009, 03:44, edited 1 time in total.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- elrania
paaa... dosta je dalekodr_gonzo wrote:Evo mog prijedloga
20. 07. vam je na otoku Zlarinu velika fešta - Večer otočkih nota pod nazivom Bodulska balada i svirat će Neno belan, Gego i picigin Bend, Marjan Ban i drugi...
Što kažete?
btw, ti meni jos dugujes pivu zbog onog nabijanja glasova za najbolji blog
- dr_gonzo
Nisam zaboravio....kad se upoznamo bit će piva ka u pričielrania wrote:paaa... dosta je dalekodr_gonzo wrote:Evo mog prijedloga
20. 07. vam je na otoku Zlarinu velika fešta - Večer otočkih nota pod nazivom Bodulska balada i svirat će Neno belan, Gego i picigin Bend, Marjan Ban i drugi...
Što kažete?![]()
btw, ti meni jos dugujes pivu zbog onog nabijanja glasova za najbolji blog![]()
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Decadentor
- dr_gonzo
Decadentor wrote:Gonzo ovo me podsjeca na onaj house of dead
Skoro...samo ode nema zombija i ljudi su tu rano ujutro, a mor je odma blizu pa se možeš brčakti cili dan...pa pit pivu...pa opet brčkanje....
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Boby
A gledajte, s obzirom da je Halloween i da je subota ziher sam da svi imamo planove koliko god oni trenutno apstraktni i upitni bili. Mislio sam da ih otkažemo u svrhu forumskog okupljanja ali ak se pokaže da je alternativa bolja u redu. Ja bum ovo još predložil na jesen za slučaj da bude zainteresiranih