Koji ste horror zadnji gledali?
- Vorador
Genijalan film; genijalan DVD. Obavezno pogledaj ako već nisi.HorrorHR wrote:u jebote zaboravih na ovaj filmVorador wrote:Snakes on a Plane - yeah! Genijalno....vidim da je i dvd došao u nas
***SPOILER***
Najgenijalnija scena u filmu: Tip piša a iz WCa izviri zmija koja ga ugrize za kitu a ovaj, lamatajući zmijom počne urlikati: " Skidaj mi se s kurca; kurvo!!"

- A$H
legendarno na to se cijelo kino trgalo od smijeha..Vorador wrote:Genijalan film; genijalan DVD. Obavezno pogledaj ako već nisi.HorrorHR wrote:u jebote zaboravih na ovaj filmVorador wrote:Snakes on a Plane - yeah! Genijalno....vidim da je i dvd došao u nas
***SPOILER***
Najgenijalnija scena u filmu: Tip piša a iz WCa izviri zmija koja ga ugrize za kitu a ovaj, lamatajući zmijom počne urlikati: " Skidaj mi se s kurca; kurvo!!"
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
Texas chainsaw massacre 2 - hm, drugi put ga gledam i ovaj put mi je ostavio slabiji dojam, ima tu dosta zabavnih scena, ali dijalozi su glupi, a obitelj ima preveliku ulogu u filmu, a iritira njihov naglasak i loša gluma. Hm, šteta što tobe hopper nije ostvario ovu ideju
Director, Tobe Hooper and co-writer of the original Texas Chainsaw Massacre, Kim Henkel originally had an idea for a sequel that would feature an entire town of cannibals. The title of that sequel was to be Beyond The Valley Of The Texas Chainsaw Massacre, but it never came to fruition.
Director, Tobe Hooper and co-writer of the original Texas Chainsaw Massacre, Kim Henkel originally had an idea for a sequel that would feature an entire town of cannibals. The title of that sequel was to be Beyond The Valley Of The Texas Chainsaw Massacre, but it never came to fruition.
Michel puši karu.
- horkolerbus
- Aryx
jel se isplati pogledati ? nisam bas neki fan slashera ?HorrorHR wrote:ja sam ga nažalost gledao sa saznjanjem da kao ima jedna o šokantnijih krajevahorkolerbus wrote:sleepway camp,kraj me iznenadio
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- horkolerbus
- HorrorHR
- Site Admin
u potpunosti se slažem i meni je nekako bolje sjeo...horkolerbus wrote:pa ni ja nisam neki ljubitelj slashera,,ali se isplatilo definitivno,zato sto je taj film za ove danasnje slashere bomba,uradjen je mnogo dobro,evo sad odgledah i drugi deo,koji mi je bolji od prvog,,a i gole tinejdzerke nisu za bacanje![]()