RTL suckz :(
- Decadentor
- Decadentor
- Sammy
stvarno mi je zao sto je ovaj topic neaktivan, a moze se po njemu pisat i previse..
evo, najnovije..od sutra se ukida malcolm, dobro to razumijem, vec je dugo na tv-u, al umjesto da stave nesto novo, oni ce opet stavit Pod istim krovom..opet cemo gledat Steve-a Urkela
..koje razocarenje..
kako su krenuli, mogli bi opet Dadilju vratit, a ako se to dogodi, ja razbijam TV, il ga nekom poklanjam tu odavde..
RTL SUCKZ !!! (cast teletekstu
)
evo, najnovije..od sutra se ukida malcolm, dobro to razumijem, vec je dugo na tv-u, al umjesto da stave nesto novo, oni ce opet stavit Pod istim krovom..opet cemo gledat Steve-a Urkela
kako su krenuli, mogli bi opet Dadilju vratit, a ako se to dogodi, ja razbijam TV, il ga nekom poklanjam tu odavde..
RTL SUCKZ !!! (cast teletekstu
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
filmofil
- john_constantine
- boyko
OMG! oni meni maknu Malcolma i umjesto njega stavljaju Pod istim krovom,pa nemrem vjerovat,koje seljačine...oke,istina je da se Malcolm prikazuje več dost dugo,al kolko ga god put gledam uvijek se nasmijem...Malcolm je bila jedina stvar koju sam uopče gledal na rtl-u,to znači da ga sad uopče više nem gledal.ko j... rtl!!!Sammy wrote:stvarno mi je zao sto je ovaj topic neaktivan, a moze se po njemu pisat i previse..
evo, najnovije..od sutra se ukida malcolm, dobro to razumijem, vec je dugo na tv-u, al umjesto da stave nesto novo, oni ce opet stavit Pod istim krovom..opet cemo gledat Steve-a Urkela..koje razocarenje..
RTL SUCKZ !!! (cast teletekstu)
ajd barem je jedini + kaj su konačno prestali reprizirat Dadilju...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Boby
Svim je TV programima potrebna izmjena do same srži ali to se neće dogoditi. Politika i žutilo prvo su zavladali kioscima i uništili gotov sve što je bilo vrijedno čitanja a sada se isto događa i s gledanjem, odnosno TV-om.
Nije baš dio ovog topica ali jel tko gleda onu emisiju o filmu koja je na Z1 svakog ponedjeljka tamo negdje oko 13h? Koliko sam do sada uspio vidjeti čini mi se jednim od rijetkih dobrih TV projekata
Nije baš dio ovog topica ali jel tko gleda onu emisiju o filmu koja je na Z1 svakog ponedjeljka tamo negdje oko 13h? Koliko sam do sada uspio vidjeti čini mi se jednim od rijetkih dobrih TV projekata
- Decadentor
- john_constantine
- Decadentor