Jap...imam ga negdje...moral bi potražiti....skinuo sam ga i ja prije par mjeseci...i to Hvala Bogu normalnu verziju...ali se skidao barem pola godine, jer nije bilo izvora...A$H wrote:dal imaš možda taj Lone Wolf McQuade?Dragonrage wrote:Inače, meni je ud Chucka najjači "Lone Wolf McQuade"...ona scena sa njegovim džipom na turbo pogonom kad ga zakopaju s njim![]()
LOL
Da budem iskren...Blind Fury nisam nikad gledo![]()
tko zna...možda bi se i našlo na mojoj listi da jesam hehe
![]()
Ja ga skinuo i na kraju ima njemačku sinkronizaciju...a njemci imaju najgoru sinkronizaciju na planeti...nikakvi osjećaji..kao da čitaju popis za dučan..
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Dragonrage
- john_constantine
- A$H
Drugi put??john_constantine wrote:Get carter - po drugi put, michael caine je prejeben. Najjača scena je kada baci debelog na parkiralištu s visine i padne na auto u kojem je dvoje ljudi.Inače u drugim filmovima ljudi padnu na prazne aute, a ovdje još i ubije dvoje unutra. Prejebeni film.
Koliko si puta tu scenu spomenu rekao bi da si ga gledao već 666 puta...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Dragonrage wrote:dal imaš možda taj Lone Wolf McQuade?A$H wrote:Inače, meni je ud Chucka najjači "Lone Wolf McQuade"...ona scena sa njegovim džipom na turbo pogonom kad ga zakopaju s njim![]()
LOL
Ja ga skinuo i na kraju ima njemačku sinkronizaciju...a njemci imaju najgoru sinkronizaciju na planeti...nikakvi osjećaji..kao da čitaju popis za dučan..
E da...jel tebe zanima taj Wolf???
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- john_constantine
Je, kada mi se urezala u mozak.A$H wrote:Drugi put??john_constantine wrote:Get carter - po drugi put, michael caine je prejeben. Najjača scena je kada baci debelog na parkiralištu s visine i padne na auto u kojem je dvoje ljudi.Inače u drugim filmovima ljudi padnu na prazne aute, a ovdje još i ubije dvoje unutra. Prejebeni film.
Koliko si puta tu scenu spomenu rekao bi da si ga gledao već 666 puta...

Michel puši karu.
- Dragonrage
- A$H
teško je za objasnit..da me vidiš,znao bijohn_constantine wrote:Je, kada mi se urezala u mozak.A$H wrote:Drugi put??john_constantine wrote:Get carter - po drugi put, michael caine je prejeben. Najjača scena je kada baci debelog na parkiralištu s visine i padne na auto u kojem je dvoje ljudi.Inače u drugim filmovima ljudi padnu na prazne aute, a ovdje još i ubije dvoje unutra. Prejebeni film.
Koliko si puta tu scenu spomenu rekao bi da si ga gledao već 666 puta...I kuda baš 666 puta?
![]()

- A$H
naravno...sad sam skinuo i Missing in Action 1,2 i 3..nabrijan sam na Chuckove trashere..Dragonrage wrote:Dragonrage wrote:dal imaš možda taj Lone Wolf McQuade?A$H wrote:Inače, meni je ud Chucka najjači "Lone Wolf McQuade"...ona scena sa njegovim džipom na turbo pogonom kad ga zakopaju s njim![]()
LOL

- Dragonrage
Ok...mi se možemo i naći da ti to damA$H wrote:naravno...sad sam skinuo i Missing in Action 1,2 i 3..nabrijan sam na Chuckove trashere..Dragonrage wrote:Dragonrage wrote: dal imaš možda taj Lone Wolf McQuade?
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena