slažem se u potpunosti..john_constantine wrote:ja mogu odmah reći po slici da će film biti tipično američko komercijalno smeće koje nema veze s stripom.
Dylan Dog: Dead of Night (2010)
- john_constantine
ma slike nemaju nikakav dylan dog ugođaj, i još fucking crnac u filmu? Nije da sam rasista, ali u dylan dogu je bilo vrlo malo crnih likova...ZeroX wrote:slažem se u potpunosti..john_constantine wrote:ja mogu odmah reći po slici da će film biti tipično američko komercijalno smeće koje nema veze s stripom.
Michel puši karu.
- ZeroX
Ak ništ drugo barem nek Groucha dobro naprave, ak se uopće i bude pojavio u filmujohn_constantine wrote:ma slike nemaju nikakav dylan dog ugođaj, i još fucking crnac u filmu? Nije da sam rasista, ali u dylan dogu je bilo vrlo malo crnih likova...ZeroX wrote:slažem se u potpunosti..john_constantine wrote:ja mogu odmah reći po slici da će film biti tipično američko komercijalno smeće koje nema veze s stripom.
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."
- Scarface
ZeroX wrote:Ak ništ drugo barem nek Groucha dobro naprave, ak se uopće i bude pojavio u filmujohn_constantine wrote:ma slike nemaju nikakav dylan dog ugođaj, i još fucking crnac u filmu? Nije da sam rasista, ali u dylan dogu je bilo vrlo malo crnih likova...ZeroX wrote: slažem se u potpunosti..
Nema Groucha.
- john_constantine
Ghostface wrote:ZeroX wrote:Ak ništ drugo barem nek Groucha dobro naprave, ak se uopće i bude pojavio u filmujohn_constantine wrote: ma slike nemaju nikakav dylan dog ugođaj, i još fucking crnac u filmu? Nije da sam rasista, ali u dylan dogu je bilo vrlo malo crnih likova...
Nema Groucha.

Michel puši karu.
- dr_gonzo
Vidie se da Ameri nisu uhvatili niti bit serijala niti bit samog lika
No barem Dylan nosi crvenu košulju
p.s. - nadam se da neće ispasti cijeli film kao "Alone int the Dark" i da ovaj Dylan neće ispasti Edward Carnby iz tog Bollinog filma
No barem Dylan nosi crvenu košulju
p.s. - nadam se da neće ispasti cijeli film kao "Alone int the Dark" i da ovaj Dylan neće ispasti Edward Carnby iz tog Bollinog filma
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Mamoorlook
- Dragonrage
Začudio bi se...ali čitao sam neke komentare, i Ameri su preuzbuđeni zbog ovoga...naime nikada nisu čuli za Dylan Doga (barem ti čije komentare sam čitao), i ovo im zvuči i izgleda izvrsno. Čini se da će na kraju biti razočarani samo Europljani...dr_gonzo wrote:Vidie se da Ameri nisu uhvatili niti bit serijala niti bit samog lika![]()
No barem Dylan nosi crvenu košulju![]()
-
RoyaleNoir
- Wendigo
nebih rekao da će biti togga.. sudeći po slikama, ovaj film je sve samo ne DYD kakav bi treba bit.RoyaleNoir wrote:Dylan Dog. Lik iz moje mladostiImao sam gotovo sve brojeve stripova jer u ono vrijeme nije bilo tako lako doći do kvalitetnog VHS horrorca. Koliko me sjećanje služi Dylan je u svakom broju poševio neku ribu pa me zanima ima li toga i u filmu
![]()
![]()
- A$H
kako volim kad ga svi serendaju unaprijed..mogu ja izvuc 5 slika iz Dellamorte Dellamore za koje bi svi rekli nije to to..pa kad pogledas film ispadne remek djelo..tak da..ne znam zasto svi odmah u startu imaju nikakva ocekivanja radi 5 slika..itd..
stvarno se nadam da ce film bit super..pa da dozivimo da DD mozda bude i serijal..ima potencijala..
stvarno se nadam da ce film bit super..pa da dozivimo da DD mozda bude i serijal..ima potencijala..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
A$H wrote:kako volim kad ga svi serendaju unaprijed..mogu ja izvuc 5 slika iz Dellamorte Dellamore za koje bi svi rekli nije to to..pa kad pogledas film ispadne remek djelo..tak da..ne znam zasto svi odmah u startu imaju nikakva ocekivanja radi 5 slika..itd..
Pozlatile ti se riječi
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- HorrorHR
- Site Admin
sve pet, ali sada otvaramo drugo poglavlje: zašto marketinški stroj u velikom broju situacija izabere baš najgluplje slike da baci prvi ikakav teaser na film? stvarno neznam što im je u glavi, eventualno zato jer gledaju na svaki film samo kao celuloidno djelo sa X glumaca, pa im je poanta samo poslikati glumce u XYZ situaciji i to razaslati po netuA$H wrote:kako volim kad ga svi serendaju unaprijed..mogu ja izvuc 5 slika iz Dellamorte Dellamore za koje bi svi rekli nije to to..pa kad pogledas film ispadne remek djelo..tak da..ne znam zasto svi odmah u startu imaju nikakva ocekivanja radi 5 slika..itd..