dr_gonzo wrote:Nisam igrao WoW, ali igram Warcraft 3... Inače sam mišljenja da ovakva vrsta igre dobro dođe onome tko nema što cijeli dan raditi ili za bogataše koji ne misle o sutrašnjem danu...
Ovo nije bilo u smislu da vrijeđam igrače WOW-a, nego ovakve se igre ne mogu igrati recimo 2-3 sata i to je to, kao prvo što su zarazne kao drugo moraš svog lika što bolje natuči skilovima...
Više volim odigrati multiplayer pucačinu tipa F.E.A.R ili CoD2 pa recimo odlučiš odigrati 2 sata a to je kojih 8 partija i kud koji mili moji na pivce u grad...
malo sam razmisljo o tom sto si reko, i ovo podebljano sto si naveo..ja npr. uvijek imam nest za radit, nisam bogatas, ali nemislim o sutrasnjem danu, vise zivim za trenutak...
neshvacam ovo kao uvredu, tvoje misljenje..ok..
a ovo tvoje plansko igranje, ja nemogu tak, nisam tako intelektualan pa da imam isplaniran svaki dan, kad cu i koliko cu, i ja nemogu tak npr. sad cu sjest i igrat 2 sata...ja sjednem za komp, pa igram kolko ide..
tesko je usporedjivat WoW i Warcraft 3, jer je to dosta drugacije, izmedju ostalog WoW je i mp igra..
slazem se i sa svime sto je cannibalist naveo..