Koji su vaši najveći strahovi?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Decadentor

Post by Decadentor » 11 Sep 2008, 16:41

Cannibalist wrote:ja bas i neam neke pretjerane strahove ali se scimam kad ulazim u svoju sljepu ulicu oko 2-3 sata kad je ful mrak i susjedi su mi blizu i ima macke vani, uvjek nes kopaju, cuje se zvuk grebanja po limu nekom sta li je vec, i kad idem uz 2 kat uz stepenice uvjek me nesto pozurka da me nesto nebi chopilo za nogu sa zadnje stepenice. ko da nesigurno se penjem stepenicom lool :roll:
Freddy
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 09 May 2009, 01:12

Razvio mi se novi strah (nelagoda zapravo), od automobilskih nesreća...
Ne bojim se za sebe, nego za druge.
Nerijetko kad sjedam u auto, pomislim na "onu staru": s autom si uvijek jednom nogom u grobu, drugom u zatvoru
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 09 May 2009, 01:19

Jedan od najvećih strahova je taj da me ne uhvati proljev na nekom nepoznatom mjestu gdje ne znaš gdje je zahod, a isto tako nemaš gdje....a oko tebe puno ljudi...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 May 2009, 01:40

meni su najveći strahovi da moram na operaciju slijepog crijeva i strah da budem živ zakopan
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Josef K

Post by Josef K » 09 May 2009, 13:56

Asfodel wrote:Razvio mi se novi strah (nelagoda zapravo), od automobilskih nesreća...
Nerijetko kad sjedam u auto, pomislim na "onu staru": s autom si uvijek jednom nogom u grobu, drugom u zatvoru
ja imam taj strah od malena i odlučio sam da nikad neču vozit
i sad mi je frendica nedavno imala prometnu. auto joj se preokrenuo tri puta i da nije ispala iz auta poginula bi vjerojatno

Scarface

Post by Scarface » 09 May 2009, 14:33

Zadro wrote:
Asfodel wrote:Razvio mi se novi strah (nelagoda zapravo), od automobilskih nesreća...
i sad mi je frendica nedavno imala prometnu. auto joj se preokrenuo tri puta i da nije ispala iz auta poginula bi vjerojatno

Ma dobro ne triba sad ić u takvu krajnost, kolko god vožnja bila opasna, opet je daleko korisnija. Šta da ti se dogodi neki hitni slučaj, a jedino si ti u mogućnosti vozit, a ne znaš. Svaki strah triba nadvladat, pa tako i ovaj. Ja isto ne volin vozit, al jebiga, natira san se položit, i triba se trudit bit šta oprezniji, šta drugo reć.

Josef K

Post by Josef K » 09 May 2009, 14:36

Ghostface wrote:
Zadro wrote:

Ma dobro ne triba sad ić u takvu krajnost, kolko god vožnja bila opasna, opet je daleko korisnija. Šta da ti se dogodi neki hitni slučaj, a jedino si ti u mogućnosti vozit, a ne znaš. Svaki strah triba nadvladat, pa tako i ovaj. Ja isto ne volin vozit, al jebiga, natira san se položit, i triba se trudit bit šta oprezniji, šta drugo reć.
a znam. al ja baš imam neki osjačaj da če se meni nešto dogodit ak ču vozit.
prije se nisam plašio i nisam ni razmišljo o tom a jedan dan mi je sam ušlo to u glavu i sad stalno dok sam u autu razmišljam o tom :?

Wendigo

Post by Wendigo » 09 May 2009, 15:48

ni ja ne volim aute, baš iz tih razloga. na biciklu mogu eventualno sebe ubiti.

Hec

Post by Hec » 07 Jun 2009, 21:19

ja sam pobjedio sve strahove za koje sam bio svjestan da sam se bojao, pomocu necega..... ^^
"Six strings to cover fear..."

Post Reply