al svejedno imam najgora ocekivanja glede filma
Repo! The Genetic Opera!
- elrania
- negativni
film ću sigurno pogledati, pratim infoe već neko vrijeme, teško je reći da li će biti dobar, protiv Parisice nemam ništa protiv ali bousman ili kako već lik koji je režirao saw mi je nikakav redatelj, nadam se da će drkanje s kamerom svesti na minimun, također ne volim što je mjuzikl, al mislim da vrijedi baciti oko.
- HorrorHR
- Site Admin
Code: Select all
Repo.The.Genetic.Opera.2008.DVDRip.XviD-ARiGOLD-
GreenHornet
- elrania
nabavila, prevrtila, svidjelo mi se, pokrenula ga kak se spada, pocela se osjecat zivcanom i ugasila nakon 30ak minuta.
prica mi je ok, moram priznati, ideja je odlicna, kostimografija stima, ali izvedba je srednja zalost, a da ne govorim o samoj (ne)melodicnosti mjuzikla koji zvuci ko da se macke tjeraju.
nisam vec dugo cula toliko ocajni duh prilikom pjevanja i toliko lose stihove...vokali su zbilja dobri, no katastrofalno iskoristeni...
ne mogu rec da se osjecam razocarano, jer nisam ni ocekivala nes posebno, ali zbilja nisam ocekivala ovoliki jad...
sumnjam da cu si dat truda pogledati ovo do kraja...
prica mi je ok, moram priznati, ideja je odlicna, kostimografija stima, ali izvedba je srednja zalost, a da ne govorim o samoj (ne)melodicnosti mjuzikla koji zvuci ko da se macke tjeraju.
nisam vec dugo cula toliko ocajni duh prilikom pjevanja i toliko lose stihove...vokali su zbilja dobri, no katastrofalno iskoristeni...
ne mogu rec da se osjecam razocarano, jer nisam ni ocekivala nes posebno, ali zbilja nisam ocekivala ovoliki jad...
sumnjam da cu si dat truda pogledati ovo do kraja...