slažem se u potpunostiGhostface wrote:Daj baš bode ovo X-man. X-men je ispravno.
X-Men Origins: Wolverine
- callac
Moram umrijeti od smijeha na činjenicu da Ghostfacea nešto krivo napisano bode u oči. Kako te onda ne smeta bilo koji tekst koji si ti napisao "dalmatinicom"??goonies wrote:slažem se u potpunostiGhostface wrote:Daj baš bode ovo X-man. X-men je ispravno.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
callac wrote:Moram umrijeti od smijeha na činjenicu da Ghostfacea nešto krivo napisano bode u oči. Kako te onda ne smeta bilo koji tekst koji si ti napisao "dalmatinicom"??goonies wrote:slažem se u potpunostiGhostface wrote:Daj baš bode ovo X-man. X-men je ispravno.
Pa eto, ja tako pišen i gotovo, ode se radi o potpuno pogrešnoj činjenici, a to je druga stvar. A i ako vam to smeta skupite peticiju i javite administratoru, dosta mi je više tih prebacivanja.
- A$H
- callac
A ti ne bi bio ti da se ne zapališ na komentarGhostface wrote:callac wrote:Moram umrijeti od smijeha na činjenicu da Ghostfacea nešto krivo napisano bode u oči. Kako te onda ne smeta bilo koji tekst koji si ti napisao "dalmatinicom"??goonies wrote: slažem se u potpunosti
Pa eto, ja tako pišen i gotovo, ode se radi o potpuno pogrešnoj činjenici, a to je druga stvar. A i ako vam to smeta skupite peticiju i javite administratoru, dosta mi je više tih prebacivanja.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- A$H
callac wrote: Al moram stati u obranu Dragona jer nije u potpunosti neispravno kako je napisao, možda je pisao u jednini obraćajući se dotičnom X-manu-Wolverinu
Dragonrage wrote:Ali promjene u odnosu na X-man trilogiju su vidljive
Dragonrage wrote:dok su nam u X-man trilogiji prikazali kako je Wolverine
Dragonrage wrote:gotovo jednak dojam kao i prvi X-Man film
hmm..ne bi islo..ali bas svaki put je u krivom kontekstu..Dragonrage wrote:ovo film o Wolverinu i njegovo je ime u naslovu a ne X-man
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
hahaha shvacam ja sarkazam..ne bih postavio one smailice da sam mislio da ti to ozbiljnocallac wrote:Kak ti se samo da ne bi li bio u pravu...i opet neshvaćen moj sarkazam...morat ću vam početi crtati ili se prestati šaliti na taj način jer nisam nikad pravilno protumačena
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- goonies
hahahaha,ovo je odličnojohn_constantine wrote:ma tko ne kuži tvoj sarkazam.callac wrote:Kak ti se samo da ne bi li bio u pravu...i opet neshvaćen moj sarkazam...morat ću vam početi crtati ili se prestati šaliti na taj način jer nisam nikad pravilno protumačenaSamo je ghostface jednostavno postao naporan i samom sebi.
„This Is It“
- Scarface
john_constantine wrote:ma tko ne kuži tvoj sarkazam.callac wrote:Kak ti se samo da ne bi li bio u pravu...i opet neshvaćen moj sarkazam...morat ću vam početi crtati ili se prestati šaliti na taj način jer nisam nikad pravilno protumačenaSamo je ghostface jednostavno postao naporan i samom sebi.
Mislin da je očito kolko vam to moje pisanje svima ide na živce, al nije baš da je imalo nerazumljivo, ako ja mogu podnit tu i tamo neki "kaj" i slično, možete vi i ovo.
- Dragonrage
Well..who gives a shit!A$H wrote:callac wrote: Al moram stati u obranu Dragona jer nije u potpunosti neispravno kako je napisao, možda je pisao u jednini obraćajući se dotičnom X-manu-WolverinuDragonrage wrote:Ali promjene u odnosu na X-man trilogiju su vidljiveDragonrage wrote:dok su nam u X-man trilogiji prikazali kako je WolverineDragonrage wrote:gotovo jednak dojam kao i prvi X-Man filmhmm..ne bi islo..ali bas svaki put je u krivom kontekstu..Dragonrage wrote:ovo film o Wolverinu i njegovo je ime u naslovu a ne X-man![]()
![]()
- elrania
- Dragonrage
Pripreme Scotta Adkinsa, lika koji je zapravo odigrao Weapon XI u svim širkim planovima i akcijskim scenama...ovako je zapravo od prilike trebala izgledati završna koreografija/fajt, ali sjebala ju montaža i CGI...
http://www.youtube.com/watch?v=e2PZJ3bKaLs
http://www.youtube.com/watch?v=e2PZJ3bKaLs