Koji ste horror zadnji gledali?
- Decadentor
- horkolerbus
-
- BlooD AnGeL
- *** jenna ***
- dr_gonzo
Martyrs (2008) REMEK DJELO
Mislim da neki baš nisu u potpunosti shvatili značenje onih krvavih scena u ovom filmu....
Mislim da neki baš nisu u potpunosti shvatili značenje onih krvavih scena u ovom filmu....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- ZeroX
ma ko ih jebedr_gonzo wrote:Martyrs (2008) REMEK DJELO

ma ne, ozbiljno sad, film je genijalan. I zato ne mogu dopustiti da netko pljuje po filmu jer je šokiran zbog par brutalnijih scena. .. Sve u svemu, film je premoćan.
amen.
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."
- boyko
a kaj drugo reč nego da se slažem...ZeroX wrote:ma ko ih jebedr_gonzo wrote:Martyrs (2008) REMEK DJELO
Mislim da neki baš nisu u potpunosti shvatili značenje onih krvavih scena u ovom filmu....![]()
ma ne, ozbiljno sad, film je genijalan. I zato ne mogu dopustiti da netko pljuje po filmu jer je šokiran zbog par brutalnijih scena. .. Sve u svemu, film je premoćan.
amen.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- BlooD AnGeL
- callac
Evil Dead 1981.
Hheeh, nisam se odavno ovoliko nasmijala, koji savršeni trash, ne znam samo odakle liku tolika inspiracija za završne scene, ono, wtf, zar još nešto izlazi???
Moram dati ocjenu 10/10, ne iz straha da bi za manju dobila ban od ASH-a već zato što stvarno zaslužuje. Večeras onda dvojka na redu..
Hheeh, nisam se odavno ovoliko nasmijala, koji savršeni trash, ne znam samo odakle liku tolika inspiracija za završne scene, ono, wtf, zar još nešto izlazi???

Moram dati ocjenu 10/10, ne iz straha da bi za manju dobila ban od ASH-a već zato što stvarno zaslužuje. Večeras onda dvojka na redu..

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- A$H
onda ce drugi dio dobit 15/10callac wrote:Evil Dead 1981.
Hheeh, nisam se odavno ovoliko nasmijala, koji savršeni trash, ne znam samo odakle liku tolika inspiracija za završne scene, ono, wtf, zar još nešto izlazi???![]()

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!