X-Men Origins: Wolverine

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Sammy

Post by Sammy » 09 Apr 2009, 17:32

Ghostface wrote:
Eat Your Brains wrote:Gle kako su se decki uvrijedili hahah! Pa sta, i dalje stoji. Big deal. Ako i znate o marvelovim junacima vise od mene,to samo znaci de ste u tih jedan posto. U cem je problem? Mozete bit jos ponosniji! Nisam rekao da nitko nema pojma, rekao sam da znam vise od 99% ljudi. Al to sam rekao kako bih naglasio svoju kompetentnost i kako bi se moja ocijena ovog smeca ozbiljnije shvatila.
Ja sam zahvalan na ovom leakageau, necu morat dat 30kn za tu pusionu u kinu. Klisej za klisejem. Na trenutke mi je bilo neugodno. Gore od x-mena 1 i 2 infinitely. I taj hugh jackman,super je on glumac,volim ga inace. Al ovdje se bas vidi koliko je ta filmska izvedba wolverinea daleko od pravog. Wolverine je po karakteru puno slicniji Marvu iz sin cityja nego kak je ovdje prikazan,ko polu bezveznjak.

Nisan se uvridija, jer bi onda ja bija još djetinjastiji, općenito mi je glupo kurčit se poznavanjem bilo čega, zato mi katkad recimo i gonzo ide na živce (bez uvrede, kad si već u raspravi) s isticanjem svog nekog kao velikog znanja o stripovima, filmovima i ne znan čemu još, mislin, to je samo dokaz kompleksa, čim imaš potrebu nešto isticat- ok, ti si to spomenija da bi opravda svoje mišljenje, i u konačnici, kako bi iko izmirija nečije znanje- možda kvizovima? Ma dajte, štagod da voliš, bilo stripove, glazbu, filmove ili bilo šta drugo, bitno je da voliš, i naravno da ćeš automatski znat o toj stvari masu toga, i to je to, logički slijed stvari. Osobno, ne znan postoji li junak iz Marvela, DC-a ili Image-a o kojem ne znan bar 5 epizoda, neprijatelje i moći, al to su geekovske šeme, čemu hvaljenje, izgleda jednostavno smišno kad to vidin u postovima. Bija san po strip festivalima recimo, i upravo tamo san vidija takve žalosne primjere nekog hvaljenja i natjecanja u strip- znalaštvu- ej, kako to samo jadno izgleda, zgadi ti se život kad vidiš one jadne freakove koji se skupe na jednu hrpicu i svaki samo pokazuje svoje znanje, svoju kolekciju i takve gluposti, i onda se na kraju zapitaš voli li tu iko istinski stripove ili samo sebe- jer hej, kad je već očito društveno zakinut, očito želi bit bar naj među jadnicima- a većina je nažalost takva, baš pravi školski primjeri geekova, uvjerija san se na svoje oči. Zato se uvik sitin toga kad vidin ovako nešto, tako da ne svaćaj to osobno.
tako je, reci ti njemu :D ..
al istina je sve sto je Ghostface reko...stavrno, meni je to jadno to sve sa stripovima, kuzim ja te neke kolekcionare, al ovaki geekovi, ma jadni su totalno...al sta im ja mogu...
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Apr 2009, 17:33

Eat Your Brains wrote:Ti si mi komican. Meljes gluposti,a ni ne shvacas o cem pricas. Nitko se tu ne hvali,samo si iskompleksiran do jaja valjda pa sve dozivljavas kao neki competition. Ovaj tvoj zadnji post je toliko zalostan. Vidim da se trudis, al svaka rijec je kompletno uzaludna jer si sve umislio i mlatis praznu slamu. "Bez uvrede",al djetinjast si i bahat. "Nista osobno."
Ček...ti to meni ili faceu??!

Scarface

Post by Scarface » 09 Apr 2009, 17:54

Eat Your Brains wrote:Ghost,ti si mi komican. Meljes gluposti,a ni ne shvacas o cem pricas. Nitko se tu ne hvali,samo si iskompleksiran do jaja valjda pa sve dozivljavas kao neki competition. Ovaj tvoj zadnji post je toliko zalostan. Vidim da se trudis, al svaka rijec je kompletno uzaludna jer si sve umislio i mlatis praznu slamu. "Bez uvrede",al djetinjast si i bahat. "Nista osobno."

@ Dragonrage..zice se vide,efekti fale,al to stvarno nije bitno. Lako zakljucis da je film los.

Ti si doista debil i više neću reagirat na tvoje jadosti, tebi na licu piše da si iskompleksiran, a o tome ko šta umišlja dovoljno govori kako si svatija ovaj moj zadnji post.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 09 Apr 2009, 17:58

Dragonrage wrote:
Eat Your Brains wrote:Ti si mi komican. Meljes gluposti,a ni ne shvacas o cem pricas. Nitko se tu ne hvali,samo si iskompleksiran do jaja valjda pa sve dozivljavas kao neki competition. Ovaj tvoj zadnji post je toliko zalostan. Vidim da se trudis, al svaka rijec je kompletno uzaludna jer si sve umislio i mlatis praznu slamu. "Bez uvrede",al djetinjast si i bahat. "Nista osobno."

Ma ovom kriplu ghostfaceu,ne tebi. Treba dobit za uho jednu od mame pa da malo smiri strasti i nivo bahatosti. Kad je vec nepopravljivo glup,tu se nista ne moze.
Ghostface,kako bi ti rekao dok vrijedas ljude, bez uvrede,nista osobno. I ja sam gotov s tobom.
I like to eat things.

Scarface

Post by Scarface » 09 Apr 2009, 18:08

Eat Your Brains wrote:
Dragonrage wrote:

Ma ovom kriplu ghostfaceu,ne tebi. Treba dobit za uho jednu od mame pa da malo smiri strasti i nivo bahatosti. Kad je vec nepopravljivo glup,tu se nista ne moze.
Ghostface,kako bi ti rekao dok vrijedas ljude, bez uvrede,nista osobno. I ja sam gotov s tobom.

Pa ko je tebe vriđa, sinko jadni, tvoje blebetanje o nekom strip znanju me podsjetilo na svakakve geekove, jel ti to kužiš, ma uostalom briga me.

A$H

Post by A$H » 09 Apr 2009, 18:27

svaki daljnji offtopic se brise..rasprava je tu gotova, preko PMa se prepucavajte dalje..

EDIT - Jebo vas sve..nema vise nikakvog laganog kurenja vatre i podjebavanja..inace necu samo brisat postove..
Last edited by A$H on 09 Apr 2009, 22:38, edited 1 time in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Hec

Post by Hec » 09 Apr 2009, 21:49

btw; i ja sam gledo workprint verziju, i prejeben je....ceka se normalna
nea veze sto se vide konci i losi efekti pistolja itd. i dalje wolverine rulz.
nevolim filozofirat previse o filmovima tako da cu samo rec ocjenu 9/10
nabrijavajuc 8)
"Six strings to cover fear..."

Dragonrage

Post by Dragonrage » 17 Apr 2009, 20:04

Par novih komada...

Image Image Image Image Image

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Apr 2009, 20:06

baš sam čitao sadržaj filma. Nisam baš upućen u strip i biografiju wolferina, ali sam čitao o njemu u stripovi. com, i čini mi se da i previše odudara od originalne verzije, ili sam u krivu?

ali svejedno me zanima film.
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 18 Apr 2009, 03:55

Image
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dreamer Deceiver

Post by Dreamer Deceiver » 19 Apr 2009, 03:15

razočaran :(
jednostavno razočaran :(
A toliko sam čekao taj film, nadajući se da će biti bolje od x-mena, ali jbg, šta je tu je.
Sad živim u nadi da će od temelja promjeniti konačnu verziju :D
[i]" ... Uhvatih je za ruku
i vjerno je pratih
kroz hale te groteskne... "[/i]
[url=http://www.darktimes.bloger.hr/][b] - Grotesquiem part. I[/b][/url]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 20 Apr 2009, 17:49

Image Image Image Image Image

horkolerbus

Post by horkolerbus » 20 Apr 2009, 18:15

filmu nedostaje mnogo toga,iako sam gledao workprint verziju mozda ce se doraditi jos nesto,ali film je pomalo i dosadan,dosta je nekako klasican ,mislio sam da ce biti nesto vrh od x mena ,ali ama bas nista posebno,cak ni efekti nisu nesto preterano radjeni,.....
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Dragonrage

Post by Dragonrage » 28 Apr 2009, 18:45

X-Men Origins: Wolverine (2009) 3/5 - TRAILER
Eto, pogledah ga friško...u kinu, sa svim CGI i zvučnim efektima. Iskreno, nisam baš pretjerano upoznat sa Wloverinovom mitlogijom, pa ne bih znao što je i kako promjenjeno u odnosu na strip. Ali promjene u odnosu na X-man trilogiju su vidljive, i to utoliko da baš nekako bodu u oči. Naime, dok su nam u X-man trilogiji prikazali kako je Wolverine "nastao" i izgubio svoje pamćenje na jezeru Alcala, tijekom usađivanja adamantija u kosti, ovdje nam pričaju posve drugu priču, a od Alcala jezera ni traga ni glasa. Također malo previše upada u oči to što su očito išli na nekakav blagi PG-13 rejting, pošto gotovo ni u jednoj akcijskoj sceni nema krvu, a likovi se režu, bodu, bivaju upucani itd., no, tek tu i tamo pokoja kap krvi...a da ne govorim o tome kako im je odjeća uvijek čitava, sa tek tu i tamo kojom porezotinom. Što se tiče ostalih mutanata, svi oni su dobili relativno malo vremena pred kamerama...ali opet, s obzirom da je ovo film o Wolverinu i njegovo je ime u naslovu a ne X-man...ne treba to niti previše uzeti za zlo. Režija je dosta dobra, te se "dramatičar" Gavin Hood dosta dobro snašao u režiji akcijskog filma. Jackman ko Jackman...rođeni Wolverine, malo urla, malo reže ekipu te tu i tamo baci koji onliner. Najveći minus filma je zapravo scenarij koji je mogao biti i bolji, ali tu se više ništa ne može.
Sve u svemu ovaj film je ostavio na mene gotovo jednak dojam kao i prvi X-Man film, a to je osrednje ostvarenje, odnosno, tek mrvicu iznad toga.

Scarface

Post by Scarface » 28 Apr 2009, 21:59

Daj baš bode ovo X-man. X-men je ispravno.

Post Reply