Dylan Dog
- maddjuro
ima neki nastavaka, s tipom koji vodi ludnicu, pa onaj neki tip i žena su kod njega u njegovomureud u paklu, da dobiju di će radit, on tamo igra biljar, pa ga zamole da im pokažu nešto s dilanom, kako je taj slučaj rješio il tako nešto. našo dam jedan super regal za jedno 1oo kn, taman je rađen po mjeri za te dylane
http://www.ambient.hr/index.php?forward ... p&id=20129
tu je link ako nekog zanima. dostava je na području zagreba besplatna, a imaju i neke druge regale koji su zanimljivi, al i nažalost, za moju sobicu premali.
http://www.ambient.hr/index.php?forward ... p&id=20129
tu je link ako nekog zanima. dostava je na području zagreba besplatna, a imaju i neke druge regale koji su zanimljivi, al i nažalost, za moju sobicu premali.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
Danas na kiosku želim kupiti jedan Dylan Dog da si ubijem vrijeme, a ono brdo odabira... Bio je neki "Mala Smrt", pa neki produženi broj gdje Dylana neke zrake vuku u nekakvu kuću, pa neki još ekstra veći broj sa 2-3 priče, a ja sam odabrao "Ispisano Krvlju". Nekako me je cover podjsetio na Hooperov "Toolbox Murders"... Valj što? Kakvi su ovi drugi koje sam spomenuo?
- john_constantine
-
pinhead.bih
Dylan Dog je meni lično treći na mojoj ljestvici omiljenih stripova a valjda zbog navike na stara Dnevnikova izdanja prestao sam se interesovati za nove epizode!Od izlaska prve epizode L Alba dei morti viventi ili ti kod nas Doktor Ksabaras 1987 kupovao sam ih redovno pa danas imam cijelu kolekciju Dnevnikovih izdanja.Teško mi je izdvojiti naj dražu epizodu ali poslije prvih 12-13 brojeva to bi bio strip New york,New york dosta dobra priča i solidan crtež.Posuđivao sam od prijatelja neke od novijih epizoda ali pored činjenice da ne podnosim reciklirani papir jer me podsijeća na papir za kopiranje nisu mi legli ni crtež a ni priče tako da sam ja ograničen striktno na epizode izdate u Dnevniku!!!
CREATURE FROM MIDIAN LAND
- Dragonrage
- john_constantine
- Dragonrage