...Vicevi...

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 28 Mar 2009, 17:19

Otac morski pas govori svom sinu kako se prehraniti. Ideš na plažu gdje su kupači, odabereš jednoga i plivaš oko njega. Onda ga udariš repom po guzi i opet ploviš oko njega. Drugi put ga malo gricneš i ploviš opet oko njega. Treći put ga pojedeš. Sin pita - a zašto samo ne doplivam do njega i pojedem? A otac "ja ih ne jedem s drekom"
Michel puši karu.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 28 Mar 2009, 18:02

TKO NIJE GLEDAO "CHANGELING" NEKA NE CITA OVO ISPOD

Recenzija za taj film od zenske s jednog dbk foruma:

isla gledat Changeling,toliko sam se uzrujala u ona 2 sata,nasli malog,pa nije to taj,pa ga je zatuko onaj na farmi,pa ga nije zatuko nego je pobjego,pa vise ni oni ne znaju koji krc,zivce su mi sve pokidali i nije hepi end,mrzim kad nije hepi end i mrzim kad 2 ure izgubim i na kraju ne znam jeli mali ziv ili mrtav.

SPOILER AND SPOILERIMA! :lol: :lol: :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Mar 2009, 18:03

kako crnogorac pije čaj?
sjedne ispod drveta lipe s šalicom i čeka kišu.

:)
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Mar 2009, 20:54

Dobije lovac neku neizlečivu bolest, ode kod lekara i ovaj mu kaže: "Mi tebe ne možemo da izlečimo, možemo jedino da te zaledimo pa da te odledimo za nekih `200-300` godina kada to bude izlečivo."
"Dobro." kaže lovac.
I tako zalede oni njega, polse 300 godina ga odlede i izleče. Gleda lovac šta će, i reši da ode u lovački klub... Tamo pita:
- Šta ima danas da se lovi? Ima li srna?
- Nema, sve istrebljene.
- A fazana?
- Samo u zoološkom vrtu.
- Pa šta ima?
- Ima cigana.
- Pa dobro.
Uzme lovac pušku, izađe i vidi dva cigana kako jedu iz kontejenra. Izvadi pušku, beng, beng, kokne ih obojcu kad dotrčava lovočuvar i viče: "Ne na hranilici, ne na hranilici!!!!!"
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Mar 2009, 21:07

Padao pljusak u Sarajevu i neki Srbin turista nije imao gde da se skloni pa udje u džamiju. Prošeta se on po džamiji i vidi na nekom stolu tanjir sa čvarcima. Pošto je bio gladan pojede on sve čvarke. Kad tad naiđe Hodža i Srbin mu kaže: - "Malo se ja ovde sklonio od pljuska." - "Sve je u redu," reče Hodža. - "Ej, izvini što sam pojeo čvarke." Gleda Hodža u njega i veli:
"Nisu to bili čvarci, to su bile kožice od obrezivanja."

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :povrac:
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 29 Mar 2009, 12:35

john_constantine wrote:Padao pljusak u Sarajevu i neki Srbin turista nije imao gde da se skloni pa udje u džamiju. Prošeta se on po džamiji i vidi na nekom stolu tanjir sa čvarcima. Pošto je bio gladan pojede on sve čvarke. Kad tad naiđe Hodža i Srbin mu kaže: - "Malo se ja ovde sklonio od pljuska." - "Sve je u redu," reče Hodža. - "Ej, izvini što sam pojeo čvarke." Gleda Hodža u njega i veli:
"Nisu to bili čvarci, to su bile kožice od obrezivanja."

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :povrac:
:rotflmao: :rotflmao: ... dobar
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

teurastaja

Post by teurastaja » 29 Mar 2009, 12:58

Dosao i taj lijepi dan da je krepo George Bush.
Dolazi pred vrata pakla gdje ga je docekao sotona i kaze : "Cuj, zasluzio si biti ovdje, no malo smo prenatrpani, zato cu ti pokazati 3 osobe s kojima ces zamijeniti mjesto, ti izaberi s kojom. Vazi ?"
I tako njih dvojca dodu do prve osobe : Staljina. Staljinova kazna je bila da ga vjecno bodu pcele.. Gleda to Bush i kaze kako bas i nebi takvu neku kaznu, da ce jos razmislit.
Dolaze do druge osobe : Roosevelta. On je moro cijelu vjecnost udarati cekicem po bloku kamena, bez vode i hrane. Bush se i dalje premislja, izmisli kako ga boli rame i da nebi ni to radio.
Dolaze do trece osobe : Clintona. On je sjedio u svom uredu dok mu je Monica Lewinsky duvala clintona mladjeg. Bush istog trena kaze sotoni : "E ovo bi se vec moglo !"
Sotona ga cudno pogleda i kaze : Monika, ajde slobodna si
Never take life seriously, after all, no one gets out alive.

boyko

Post by boyko » 29 Mar 2009, 13:06

teurastaja wrote:Dosao i taj lijepi dan da je krepo George Bush.
Dolazi pred vrata pakla gdje ga je docekao sotona i kaze : "Cuj, zasluzio si biti ovdje, no malo smo prenatrpani, zato cu ti pokazati 3 osobe s kojima ces zamijeniti mjesto, ti izaberi s kojom. Vazi ?"
I tako njih dvojca dodu do prve osobe : Staljina. Staljinova kazna je bila da ga vjecno bodu pcele.. Gleda to Bush i kaze kako bas i nebi takvu neku kaznu, da ce jos razmislit.
Dolaze do druge osobe : Roosevelta. On je moro cijelu vjecnost udarati cekicem po bloku kamena, bez vode i hrane. Bush se i dalje premislja, izmisli kako ga boli rame i da nebi ni to radio.
Dolaze do trece osobe : Clintona. On je sjedio u svom uredu dok mu je Monica Lewinsky duvala clintona mladjeg. Bush istog trena kaze sotoni : "E ovo bi se vec moglo !"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Mar 2009, 14:26

teurastaja wrote:Dosao i taj lijepi dan da je krepo George Bush.
:prayer:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 29 Mar 2009, 16:06

haha, dobar :lol:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 29 Mar 2009, 17:24

Image
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

DEXTER

Post by DEXTER » 29 Mar 2009, 17:31

:povrac: :povrac: :povrac: :povrac: :povrac: :povrac: :povrac: :povrac:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

teurastaja

Post by teurastaja » 29 Mar 2009, 18:42

Image
Never take life seriously, after all, no one gets out alive.

boyko

Post by boyko » 29 Mar 2009, 18:45

GreenHornet wrote:Image
:shock: gorila... :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Mar 2009, 19:06

sweet baby jesus... :lol: :lol: :o

Post Reply