dodem i ja.Gosp. wrote:Vidimo se.Ghrall wrote:Ja idem.Gosp. wrote:Tko ide na CC u petak?
Koncerti
- elrania
- elrania
-
Hec
ovo za flamse sto sam citao prijasnje postove, kako svi govore da je bilo super, opet
par mojih frendova govore da je bilo lose, sve puno dima, vruce, nisu dosli kad su ih
zvali na biss....i najgore mi je sto nije bio jesper, od malena volim taj bend,
ali stvarno vise to nije isti bend, gledao sam ove HQ snimke ali vidim da i dalje
Friden ubacuje polu harsh clean vokale u pjesmama di je bio cisti growl scream....jednostavno to nije to
al svaka cast zamijenskom gitarisu ^^
par mojih frendova govore da je bilo lose, sve puno dima, vruce, nisu dosli kad su ih
zvali na biss....i najgore mi je sto nije bio jesper, od malena volim taj bend,
ali stvarno vise to nije isti bend, gledao sam ove HQ snimke ali vidim da i dalje
Friden ubacuje polu harsh clean vokale u pjesmama di je bio cisti growl scream....jednostavno to nije to
al svaka cast zamijenskom gitarisu ^^
"Six strings to cover fear..."
-
Gosp.
Combichrist dobar.
Predgrupa tako tako.
DJ-evi zadovoljavajući.
Koncert je, sve u svemu, odrađen kako je trebao biti.
Možda da je malo dulje trajalo, ali oprostit ću im to.
S., hvala ti na organiziranju ovoga!
Slike sam htio uploudati, ali prevelike su pa nema smisla.
Predgrupa tako tako.
DJ-evi zadovoljavajući.
S., hvala ti na organiziranju ovoga!
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Wendigo
potpis na osvrt combichrista, predgrupe i DJ-a. i da CC su definitivno prekratko svirali.Gosp. wrote:Combichrist dobar.
Predgrupa tako tako.
DJ-evi zadovoljavajući.
S., hvala ti na organiziranju ovoga!![]()
- elrania
vise manje isto misljenje...
skroz ok nastup.
kasnije su se spustili do sanka i slikali se s ljudima i taman kad sam mislila da idem doma, morali smo ostat zbog njih.
tak da imah prilike vidjet i njegove budalastine s mahanjem dilda prema zenama i nabacivanje istih clanovima bendova, hvatanje, te grupno odlazenje u backstage.
i da bar nisam morala pjesaciti doma u kratkoj jakni i kosuljici -.-
skroz ok nastup.
kasnije su se spustili do sanka i slikali se s ljudima i taman kad sam mislila da idem doma, morali smo ostat zbog njih.
- callac
đizis, koja klišej preseračina! Yea,look at me, I'm so cool!!elrania wrote:vise manje isto misljenje...
skroz ok nastup.
kasnije su se spustili do sanka i slikali se s ljudima i taman kad sam mislila da idem doma, morali smo ostat zbog njih.tak da imah prilike vidjet i njegove budalastine s mahanjem dilda prema zenama i nabacivanje istih clanovima bendova, hvatanje, te grupno odlazenje u backstage.
šta si s jaruna pješačila do doma????
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ma nee 
jao, ne bih ni isla da sam morala toliko hodati.
pjesacili smo do tram. stanice kojih 20 min pa dupla presjedanja i onda jos nekih 15 min pjesacenja pa opet ja na svoj tramvaj i za 30 min napokon doma...
smrzla sam se za poludit tak da mi je i ovo bilo predramaticno.
mislim da sam i pobrala neku temp sad. aaahh
al koliko shvatih, wendigo je pjesacio skroz
jos glede preseravanja, prica frendice kak je lik bio zapeo za neku zensku i ona se valja po njemu i okrene se nes na tren i ovaj nekom drugom krene pokazivat nes u stilu 'gle koju sam picku zbario'
jao, ne bih ni isla da sam morala toliko hodati.
pjesacili smo do tram. stanice kojih 20 min pa dupla presjedanja i onda jos nekih 15 min pjesacenja pa opet ja na svoj tramvaj i za 30 min napokon doma...
smrzla sam se za poludit tak da mi je i ovo bilo predramaticno.
mislim da sam i pobrala neku temp sad. aaahh
al koliko shvatih, wendigo je pjesacio skroz
jos glede preseravanja, prica frendice kak je lik bio zapeo za neku zensku i ona se valja po njemu i okrene se nes na tren i ovaj nekom drugom krene pokazivat nes u stilu 'gle koju sam picku zbario'
- callac
A mislim, lik je preodvratan, al ženska je glupa ko kur*c. Još će neku boleštinu da pokupi jer se ovaj fuka u svakom gradu sa bar dve-tri....
Uh, ja sam tako ostarila za tramvajske izlaske...i razmazila se autom. + pomaže kad te dečko odveze van i dođe po tebe dok ti lumpuješ sa sestrom
Uh, ja sam tako ostarila za tramvajske izlaske...i razmazila se autom. + pomaže kad te dečko odveze van i dođe po tebe dok ti lumpuješ sa sestrom
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.