Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
- john_constantine
- john_constantine
Crank - ludo i zabavno nabrijano ostvarenje koje opako podsjeća na GTA. Ali nekako sam razočaran, mislio sam da će cijeli film biti nabrijan, nezaustavljiv i onako divlji - žestoka glazba, spotovske scene, dinamičnost. Npr. u sceni kada upadne u crnački bar, zbog adrenalina, onako rasturi cijeli loka, razbije sve tamo, rasturi glavnoga, doznaje informacije i krene dalje. A ovako pomalo dosadno ispada, puno psovke uz brbljanja, ponešto akcije i humora. A skoro da nikoga ne premlati kao u transporteru. No, scena seksa među publikom je zakon.

Michel puši karu.
- Dragonrage
Dosadno! LOLjohn_constantine wrote:Crank - ludo i zabavno nabrijano ostvarenje koje opako podsjeća na GTA. Ali nekako sam razočaran, mislio sam da će cijeli film biti nabrijan, nezaustavljiv i onako divlji - žestoka glazba, spotovske scene, dinamičnost. Npr. u sceni kada upadne u crnački bar, zbog adrenalina, onako rasturi cijeli loka, razbije sve tamo, rasturi glavnoga, doznaje informacije i krene dalje. A ovako pomalo dosadno ispada, puno psovke uz brbljanja, ponešto akcije i humora. A skoro da nikoga ne premlati kao u transporteru. No, scena seksa među publikom je zakon.![]()

- john_constantine
Soundtrack i je prejeben, odlično. A i dijalozi također, ali ovako je ispalo više kao Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške nego kao Transporter. Ima tu ovako odličnih scena vožnje, pucnjave, seksa u javnosti i takvih stvari. I ta scena s srcem. Ali baš sam onako očekivao nabrijanu akciju od početka do kraja,bez zaustavljanja tako da cijelo vrijeme bude u pokretu.Dragonrage wrote:Dosadno! LOLjohn_constantine wrote:Crank - ludo i zabavno nabrijano ostvarenje koje opako podsjeća na GTA. Ali nekako sam razočaran, mislio sam da će cijeli film biti nabrijan, nezaustavljiv i onako divlji - žestoka glazba, spotovske scene, dinamičnost. Npr. u sceni kada upadne u crnački bar, zbog adrenalina, onako rasturi cijeli loka, razbije sve tamo, rasturi glavnoga, doznaje informacije i krene dalje. A ovako pomalo dosadno ispada, puno psovke uz brbljanja, ponešto akcije i humora. A skoro da nikoga ne premlati kao u transporteru. No, scena seksa među publikom je zakon.![]()
![]()
Jesmo li mi gledali isti film haha
![]()
Ja nabrijaniji film nisam vidio već jako dugo...zapravo, uopće...ali gle, ne može biti nabrijan non stop od samog početka pa do samog kraja...trebali su malo i smiriti situaciju. Soundtrack mi je odličan (mislim da sam ga do sada preslušao barem preko 20-ak puta), režija također. Onako, baš su uspjeli režijski predočiti tu njegovu adrenalinsku jurnjavu po gradu, ono, tebi kao gledatelju srce isto brže tuče kao i gl. liku samo gledajući taj film. Dijalozi i humor su mi isto fenomenalni, Statham rastura...mislim koliko lud moraš biti da bi tako nešto odglumio. A tu je o fenomenalan kraj...jedna od od onih koji se svrstavaju među najbolje i kultne. Jeste da je stiliziran i nerealna, ali baš mi je dobro "sjeo" nakon svega viđenoga...ma u biti u tom filmu mi je sve odlično hehe...

Michel puši karu.
- Dragonrage
Aha...sad te kužim...ti si očekivao još jednog Transprtera!!!! E stari...nema ovo veze sa Transporterima...nije ovdje važna koreografirana akcija, i ne temelji se nabrijanost na akciji, već na svim drugim mogućim situacijama u koje on upada...akcija je samo popratni materija...inače, on je cijelo vrijeme u pokretu, samo što se ne šora stalno. Mislim, da se mlati kroz cijeli film samo da bi održao visok adrenalin...to bi bilo dosadno...ovako je mnogo bolje...trebaš ti izmisliti sve te načine da se održiš na životu, a dsa nisu bez veze i da imaju smisla.john_constantine wrote:Soundtrack i je prejeben, odlično. A i dijalozi također, ali ovako je ispalo više kao Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške nego kao Transporter. Ima tu ovako odličnih scena vožnje, pucnjave, seksa u javnosti i takvih stvari. I ta scena s srcem. Ali baš sam onako očekivao nabrijanu akciju od početka do kraja,bez zaustavljanja tako da cijelo vrijeme bude u pokretu.Dragonrage wrote:Dosadno! LOLjohn_constantine wrote:Crank - ludo i zabavno nabrijano ostvarenje koje opako podsjeća na GTA. Ali nekako sam razočaran, mislio sam da će cijeli film biti nabrijan, nezaustavljiv i onako divlji - žestoka glazba, spotovske scene, dinamičnost. Npr. u sceni kada upadne u crnački bar, zbog adrenalina, onako rasturi cijeli loka, razbije sve tamo, rasturi glavnoga, doznaje informacije i krene dalje. A ovako pomalo dosadno ispada, puno psovke uz brbljanja, ponešto akcije i humora. A skoro da nikoga ne premlati kao u transporteru. No, scena seksa među publikom je zakon.![]()
![]()
![]()
Ja nabrijaniji film nisam vidio već jako dugo...zapravo, uopće...ali gle, ne može biti nabrijan non stop od samog početka pa do samog kraja...trebali su malo i smiriti situaciju. Soundtrack mi je odličan (mislim da sam ga do sada preslušao barem preko 20-ak puta), režija također. Onako, baš su uspjeli režijski predočiti tu njegovu adrenalinsku jurnjavu po gradu, ono, tebi kao gledatelju srce isto brže tuče kao i gl. liku samo gledajući taj film. Dijalozi i humor su mi isto fenomenalni, Statham rastura...mislim koliko lud moraš biti da bi tako nešto odglumio. A tu je o fenomenalan kraj...jedna od od onih koji se svrstavaju među najbolje i kultne. Jeste da je stiliziran i nerealna, ali baš mi je dobro "sjeo" nakon svega viđenoga...ma u biti u tom filmu mi je sve odlično hehe...

- john_constantine
Hm, istina.Dragonrage wrote:Aha...sad te kužim...ti si očekivao još jednog Transprtera!!!! E stari...nema ovo veze sa Transporterima...nije ovdje važna koreografirana akcija, i ne temelji se nabrijanost na akciji, već na svim drugim mogućim situacijama u koje on upada...akcija je samo popratni materija...inače, on je cijelo vrijeme u pokretu, samo što se ne šora stalno. Mislim, da se mlati kroz cijeli film samo da bi održao visok adrenalin...to bi bilo dosadno...ovako je mnogo bolje...trebaš ti izmisliti sve te načine da se održiš na životu, a dsa nisu bez veze i da imaju smisla.john_constantine wrote:Soundtrack i je prejeben, odlično. A i dijalozi također, ali ovako je ispalo više kao Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške nego kao Transporter. Ima tu ovako odličnih scena vožnje, pucnjave, seksa u javnosti i takvih stvari. I ta scena s srcem. Ali baš sam onako očekivao nabrijanu akciju od početka do kraja,bez zaustavljanja tako da cijelo vrijeme bude u pokretu.Dragonrage wrote: Dosadno! LOL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Michel puši karu.
-
U ime svega što je sveto hvala bogovima filma što Crank nema veze sa Transporterom, taj film mi je doslovce smanjio kvocijent inteligencije, Dude Where's My Car je remek-djelo scenarija prema Transporteru. Kontam da ga vas nekoliko ovdje voli ali meni je taj film stvarno nešto pre strašno.john_constantine wrote:Soundtrack i je prejeben, odlično. A i dijalozi također, ali ovako je ispalo više kao Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške nego kao Transporter.
Crank je toliko nabrijan da to nije ni smiješno. Čak ni pizdarije kao Doberman mu nisu ni do koljena.
- john_constantine
-
Dobermanu fali sve, film je po meni uspio samo radi hypea. Fura se na nabrijanu stvarnost a više realnosti ima Lord of the Rings. Ne volim filmove u kojima je sve pretjerano na milijardu posto i nema trunke realnosti a prodaju se pod akcije. Osim toga, likovi su toliko pretjerani da mi liče na produkt lošeg tripa i s time se otišlo totalno kvragu. Postoji granica gdje nešto više nije cool nego jednostavno loše.john_constantine wrote:Čovječe, gdje mi je auto je stvarno debilana, ne znam kome je to uopće smiješno. ali što fali Dobermanu, jebote?