e, u kojem su nastavku ona tri brata koji pwnaju sve živo?Aryx wrote:Zadnji Lone Wol And A Cub u serijalu. dosta dobarali ne i najbolji
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Rashomon - preizvrsno remek djelo od filma, preodlična i sjajno režirana priča koja ostavlja bez daha, sjajni glumci, odlična muzika, scenografija, prejaki obrat i završetak filma. Prava filmska poslastica kakve nitko ne može nadmašiti. Čisto remek djelo od filma za ljudska osjetila.
A tek ono otkriće u završnoj priči, ostao sam paf pred njezinom reakcijom. Prejaki film.
-
FilmTV
Vidiš meni je bio izuzetno dobar, toliko je stiliziran da je to bolesno, in a good wayelrania wrote:the illusionist
prosjecan film...
mozda bi bio bolji da nisam gledala prestige koji me odusevio... i kojeg preporucam
jedino mi se kraj dosta svida, ali sama radnja u filmu je premirna i pomalo dosadna
- john_constantine
- Dragonrage
- elrania
ma film sam po sebi nije toliko los, ali ga svrstavam u prosjekFilmTV wrote:Vidiš meni je bio izuzetno dobar, toliko je stiliziran da je to bolesno, in a good wayThe Prestige još nisam pogledao ali uskoro dolazi na red.
zato kazem, da nisam gledala prestige, mozda bi mi ovaj cak i licio na nesto bolje
oba filma imaju madionicare u sebi... no prestige izgleda realno, uvjerljivo, logicno, a i isto vrijeme izuzetno impresivno
ima toliko oscilacija u filmu koje vezu i poticu temeljito pracenje radnje i ne odvajaju od ekrana... bar je na mene tako djelovalo
ideja illusionista je jako dobra, no nekako je sve prejednostavno prezentirano... a trikovi kojima barata doticni eisenheim su pre SF-asti...
preisforsirani...
but hey, that's just me
- john_constantine
- john_constantine
Angel heart - peti put ga gledam i sve mi je bolji, ali nekako ne mogu smisliti mickeya rourkea. bolji je u sin city onakav.
Berserk - konačno pogledao svih 25 epizoda i na završnu epizodu sam ostao paf.
Još uvijek sam šokiran takvim završetkom. Valjda se može negdje naći manga ili će bar biti novih epizoda?
Berserk - konačno pogledao svih 25 epizoda i na završnu epizodu sam ostao paf.
Michel puši karu.
- Aryx
hehehe da imas sve ostatak u mangi haha i ja sam bio popizdio hehehejohn_constantine wrote: Berserk - konačno pogledao svih 25 epizoda i na završnu epizodu sam ostao paf.![]()
Još uvijek sam šokiran takvim završetkom. Valjda se može negdje naći manga ili će bar biti novih epizoda?
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
Hm, srećom nije problem naći mangu, pa ću i nju skinuti.Aryx wrote:hehehe da imas sve ostatak u mangi haha i ja sam bio popizdio hehehejohn_constantine wrote: Berserk - konačno pogledao svih 25 epizoda i na završnu epizodu sam ostao paf.![]()
Michel puši karu.