Igre, konzole i slično
- Decadentor
- Dragonrage
A ja ga još nisam počeo igrati...još uvijek nemam volje...zapravo, u potpunosti me popustila volja za PS3...ali sam nek on bude u ormaru hehe...Cannibalist wrote:ak neko nastavi pricat o MGSu ovdje, necu vise nikad kliknut na ovaj topic
tolko sam ovisan o njemu, a nemam ps3 da mogu igrat MGS4![]()
BTW, da li je netko igrao FEAR? Može li mi netko reći nešto o toj igri...jel valja i tako to???
- goonies
MGS-meni najbolja igra,a što se tice Fear odlicna igrica sa super atmosferom i poslije Forbiden Siren najstrašnija igricaDragonrage wrote:A ja ga još nisam počeo igrati...još uvijek nemam volje...zapravo, u potpunosti me popustila volja za PS3...ali sam nek on bude u ormaru hehe...Cannibalist wrote:ak neko nastavi pricat o MGSu ovdje, necu vise nikad kliknut na ovaj topic
tolko sam ovisan o njemu, a nemam ps3 da mogu igrat MGS4![]()
BTW, da li je netko igrao FEAR? Može li mi netko reći nešto o toj igri...jel valja i tako to???
-
da, dozivis virtualne halucinacije usred igranja, a pogotovo si instaliraj i ekspanziju, a sad se pravi i fear2boyko wrote:definitivno probaj igrat FEAR-a,vjeruj nebudeš požalil.goonies wrote:BTW, da li je netko igrao FEAR? Može li mi netko reći nešto o toj igri...jel valja i tako to???
"Six strings to cover fear..."
- majstoro
kako je teska igra oni me banditi vazda pljackajuCannibalist wrote:e ljudi skinite/nabavite si stalker clear sky, prejebena igra....prvi dio je malo podosadan, ali ovaj...pfffff
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
- Dragonrage