Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
Deimos
Charlie surfs again wrote:Gosp. wrote:Mirni raspad Jugoslavije nije ovisio o narodima Jugoslavije i o par psihopata na vlasti u Beogradu nego o vanjskim silama.
Da je "zapadu" pasao miran raspad Jugoslavije, on bi bio i realiziran.
Ima tu istine, nije da nema, ali Sloba im je ipak bio kljuchni igrach, uostalom setimo se Dejtona i "faktora stabilnosti na Balkanu". A narod ko narod, vecina je uvek zatucana, nepismena i slichno. Da ih je Sloba tih godina lozio na Evropu veruj mi da bi bili u Evropi jos 90-e. Al malo morgen.
@deimosu - pazi kad si skroz u pravu , mi Srbi smo krvi za sve, Tudjman nije usko saradjivao sa Slobom, nisu "delili" Bosnu itd. Zakuni se da verujes u to.
Ja sam vido u americkom filmu "Lov u Bosni" kaze Richard Gir : "Sada idemo na Pale a to je najgore mesto na svetu, tamo zive samo Srbi", a i tu je ona cuvena tetovaza na celu "Umro pre rodjenja" (omaz Mensonu ?!). Mora da ima tu istine, cim amerikanci to tako po svim holivudskim filmovima. Al' mojne mnogo dalje jer ne zelim da se ovo pretvori u nacionalisticku ili koju vec raspravu. Imas tvoj stav, ja imam svoj i kraj price, nek svako veruje u sta god mu volja. Ili sto bi nas narod reko : DO WHAT THOU WILT.

ne vjerujem da je sve bilo samo sa jedne strane, vjerujem da je Franjo bio povezan sa Slobom, ali najbolje kak i sam veliš da tu sve ostane. ti imaš svoje, a ja svoje mišljenje, koje ne ću mijenjati a i sumnjam da češ ti, tak da bolje da to zakopamo. jedino me smeta kaj se na ovaj forum dovodi poliktika, zbog koje sam s drugih foruma otišao, jer nažalost, ne mogu šutiti
-
Wendigo
političke teme su kao stvorene za žestoke svađe i nesuglasice... pogotovo kod nas balkanaca koji smo onako malo "temperamentni".
-
GreenHornet
ali hrvati nisu arijevci?

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
Gosp.
Arijci.
Arijevac je srbizam, a u hrvatskom jeziku predstavlja nešto drugo.
Pravim se pametan.

Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
-
horkolerbus
-
Sadasnja situacija u Srbiji je daleko gora od vremena kada je sloba bio na vlasti,tako da mozemo biti srecni ko zna sta bi bilo da je neko drugi bio 90 tih mozda bi bacao nuklearne
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
-
Gosp.
Mislim i siguran sam da gorih kadrova nije bilo moguće naći.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.