horrorfan wrote:LOL sad pocinje VUK i gore pise na ekranu: "Program koji slijedi nije primjeren za djecu i maloljetnike" i onda se pojavi banner s brojkom 12
RTL suckz :(
- DEXTER
-
Hec
rtl je glup ko kurac, svake godine se cini da pustaju iste filmove, ali i to je istina ali pola tih filmova daju im iste nazive.....a nazivi u prijevodu nemaju veze sa engleskim titlom 
nemam volju gledat njihov program i svaku vecer onu dosadnu trebu u nekom night quizu....jadno
nemam volju gledat njihov program i svaku vecer onu dosadnu trebu u nekom night quizu....jadno
"Six strings to cover fear..."
-
GreenHornet
- DEXTER
- DEXTER
- Decadentor
-
GreenHornet
- NovemberBlut
gljiva mi se javlja...rece ona a obicna slova uđu u krupni plan na narancastoj podlozi.
neki iritantan zvuk raspara tisinu i umjesto slova u sljedecm kadru ugledam...grimasu.
nakaznu grimasu siroko razjaplljenih usta ispod kojih jedino sto se naziralp bile su kljucne kosti.
sat na ekranu je otkucavao i ja sam nekako znala da cak ni kad dođe do 0:00 to nece biti kraj.
jer gljiva ce se opet javiti...
o boze koji program i jebeni kunolovac

neki iritantan zvuk raspara tisinu i umjesto slova u sljedecm kadru ugledam...grimasu.
nakaznu grimasu siroko razjaplljenih usta ispod kojih jedino sto se naziralp bile su kljucne kosti.
sat na ekranu je otkucavao i ja sam nekako znala da cak ni kad dođe do 0:00 to nece biti kraj.
jer gljiva ce se opet javiti...
o boze koji program i jebeni kunolovac
[i]"Somewhere in Germany in an moment of misery
I think about liberty and the end of the world
Somewhere in Germany I think about Italy
Of friendship and ecstasy and the end of the world
I gave myself to me
And think of what to be"[/i]
I think about liberty and the end of the world
Somewhere in Germany I think about Italy
Of friendship and ecstasy and the end of the world
I gave myself to me
And think of what to be"[/i]
- majstoro
kad su prestali prikazivat full house jos u antickoj grckojDEXTER wrote:a tek full houseGreenHornet wrote:"Dadilju" ponavljaju vec 7-8 put...![]()
![]()
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
- dr_gonzo
boyko wrote:RTL suckz definitivno...pogotovo radi ove dadilje koju prikazuju več kojih 5 godina ak se ne varam..katastrofa!!!
Barem ćemo moći reći da smo gledali sve epizode serije i to baš sve, a neke čak i duplo puta...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- boyko
da,nažalostdr_gonzo wrote:boyko wrote:RTL suckz definitivno...pogotovo radi ove dadilje koju prikazuju več kojih 5 godina ak se ne varam..katastrofa!!!
Barem ćemo moći reći da smo gledali sve epizode serije i to baš sve, a neke čak i duplo puta...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- A$H
da samo toliko..dr_gonzo wrote:boyko wrote:RTL suckz definitivno...pogotovo radi ove dadilje koju prikazuju več kojih 5 godina ak se ne varam..katastrofa!!!
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!