Iron Man (2008)
- undying
- kikuchiyo
- undying
- Dragonrage
Khm...hmm...možda se varam...ali možda...ali možda ih je film zaslužioundying wrote:strasno. do kada ce od nas stvarati debile. film obiluje istim fazonima, istim ljigavim, laznim i pateticnim pricama.. sta je dao novo? da, to je kljucno pitanje! ili, otkuda onda sjajne recenzije? za sta? smijesno.. jako...
zagore vrati se sve ti je oprosteno.
- undying
khm ne khm film je smece - gledajuci ovakve "iste" (vrlo bitno napomenuti) filmove ne mogu se oteti dojmu nekakvih revolucionarnih misli poput one "dobro je ono sto nije dobro i loshe je ono sto je dobro" - katastrofa! mislim da je vrijeme da napokon evoluiramoDragonrage wrote:Khm...hmm...možda se varam...ali možda...ali možda ih je film zaslužioundying wrote:strasno. do kada ce od nas stvarati debile. film obiluje istim fazonima, istim ljigavim, laznim i pateticnim pricama.. sta je dao novo? da, to je kljucno pitanje! ili, otkuda onda sjajne recenzije? za sta? smijesno.. jako...
zagore vrati se sve ti je oprosteno.. Nije ti to palo na pamet??
- undying
-
GreenHornet
Osim Batmana i Supermana koji su mi ok za pogledati,ne volim filmove o super juncima ali ovaj je fakat odličan.
Jako dobra priča,očekivano vrhunski efekti,vrlo dobre scene borbe te gluma Downeya Jr. nakon koje mu je karijera krenula uzlaznom putanjom...
8,5/10
Jedino me izivcirala tipicna americka propaganda-naime oni su svete dušice a ljude po Afganistanu ubijaju njihove paravojske i pobunjenici.
Jako dobra priča,očekivano vrhunski efekti,vrlo dobre scene borbe te gluma Downeya Jr. nakon koje mu je karijera krenula uzlaznom putanjom...
8,5/10
Jedino me izivcirala tipicna americka propaganda-naime oni su svete dušice a ljude po Afganistanu ubijaju njihove paravojske i pobunjenici.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Scarface
Ma film je ok, al slažen se velikim dijelom s Undyingom, u biti je ništa više od obične zabave, takve hvalospjeve ne zaslužuje, jer toliko dobar- jednostavno nije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr_gonzo
undying wrote:tacnije ja sam jedan od ogromne vecine jugoslavena (nazovi to kako god hoces) koji nije odrastao na supermanu, betmenu a bogami ni spidermanu nego na nekim totalno drugim stripovima poput dilan doga, misterije, zagora, mister noa... to je moja kultura i to su moji stripovi!
I ja sam odrastao na Bonellijevim junacima, a od drugih jedino sam bio veliki fan Conana, Hulka, Thora i Silver Surfera, dok sam o ostalim junacima iz DC-a i Marvela znao iz EKS i stripoteke....
Inače Iron Man meni samom nije baš neki superjunak, no oklop stvarno odlično izgleda (i na filmu i u stripu), te mi je dobra ta njegova poveznica sa ostalim junacima (Avengers i rad na raznim oružjima za SHIELD).
Film mi je odličan.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -