Razgovori ugodni o horor temama
-
dr_gonzo
-
callac wrote:Odlična tema koja će mi pomoći da napokon saznam ime filma koji je pridonio mom iracionalnom strahu od buba.
Dakle, film je neki sf/horror u kojem se pojavljuje nekakav stol za mučenje na kojem kad staviš osobu najveći strah te osobe se manifestira pa tako neki tip il ženska koja se boji buba odjednom počnu po njoj plazit milioni buba, isto tako i sa zmijama, pa ima neki koji dok je bio na tom stolu su mu rekli da će se ispržiti i odjednom mu je koža postala puna opeklina... Ne znam da li ima ikakvog smisla vama, ali to je sve čega se sjećam. Help, pliz?! (film je iz nekih osamdesetih, možda početak devedesetih mada sumnjam jer sam u vrijeme 90-ih već bila u Hrv. a film sam gledala prije)
Ima li još kakvih detalja iz filma?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
-
callac
Ne, na žalost, al mislim da je to neki poznatiji film. Nikako da se sjetim još nečega , a kamoli naslova. E, i da li se netko sjeća filma koji je kod nas preveden kao "Zločesti crtići"? Kako se zove u originalu?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
-
John_Ryder
callac wrote:Ne, na žalost, al mislim da je to neki poznatiji film. Nikako da se sjetim još nečega , a kamoli naslova. E, i da li se netko sjeća filma koji je kod nas preveden kao "Zločesti crtići"? Kako se zove u originalu?
hm..terror toons

ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

-
Ghrall
-
callac wrote:Ne, na žalost, al mislim da je to neki poznatiji film. Nikako da se sjetim još nečega , a kamoli naslova. E, i da li se netko sjeća filma koji je kod nas preveden kao "Zločesti crtići"? Kako se zove u originalu?
Ili Evil toons možda?
-
callac
Ghrall wrote:callac wrote:Ne, na žalost, al mislim da je to neki poznatiji film. Nikako da se sjetim još nečega , a kamoli naslova. E, i da li se netko sjeća filma koji je kod nas preveden kao "Zločesti crtići"? Kako se zove u originalu?
Ili Evil toons možda?
Jest, to je to, hvala ti!!!!

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
-
john_constantine
callac wrote:Ghrall wrote:callac wrote:Ne, na žalost, al mislim da je to neki poznatiji film. Nikako da se sjetim još nečega , a kamoli naslova. E, i da li se netko sjeća filma koji je kod nas preveden kao "Zločesti crtići"? Kako se zove u originalu?
Ili Evil toons možda?

lol, evil toons, koji film.

Michel puši karu.
-
DEXTER
-
john_constantine wrote:callac wrote:Ghrall wrote:
Ili Evil toons možda?

da, sranje

[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
-
Ghrall
-
DEXTER wrote:john_constantine wrote:callac wrote:

da, sranje

Sjećam se da je bilo nešto dobrih sisa. Inaće je sranjkast ali nije za ne pogledati.
-
Studeni
dječji film. uglavnom se ničega ne sjećam osim nekog klauna (ili nešto slično) koji iz tv-a nekom hipnozom ili nagovaranjem klince uvuče u tv, a samim time u neki "zli" svijet....nekoj klinki uhvati brata pa ga ona ide tražiti...mislim da daljinskim mijenja lokacije unutar tog svijeta....jbg, to je sve. gledano neke '87. ili tu negdje, elem film iz 80-ih sigurno....naletio negdje na to prije par godina, ali zaboravio ime...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-
moko
ej ljudi...
Ne tako davno bio je na HTV-u hororac koji sam ja gledala prije cca 2 godine i htjela sam ga opet pogledati ali je bila subota i ja otišla van i niš od filma...
Uglavnom neki duh ubija u podmornici, neki kapetan tak nešto koji se osvećuje posadi, a podmornica je normalno zapela i nikako da ispliva van.
Jel netko možda zna o kojem se filmu radi i kak se zove da skinem s neta?
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
-
A$H
moko wrote:ej ljudi...
Ne tako davno bio je na HTV-u hororac koji sam ja gledala prije cca 2 godine i htjela sam ga opet pogledati ali je bila subota i ja otišla van i niš od filma...
Uglavnom neki duh ubija u podmornici, neki kapetan tak nešto koji se osvećuje posadi, a podmornica je normalno zapela i nikako da ispliva van.
http://www.imdb.com/title/tt0276816/
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
moko
A$H wrote:moko wrote:ej ljudi...
http://www.imdb.com/title/tt0276816/
a trebalo bi to biti to...hvala!
btw sad ti imaš dobar avatar

[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
-
dr_gonzo
-
Studeni wrote:dječji film. uglavnom se ničega ne sjećam osim nekog klauna (ili nešto slično) koji iz tv-a nekom hipnozom ili nagovaranjem klince uvuče u tv, a samim time u neki "zli" svijet....nekoj klinki uhvati brata pa ga ona ide tražiti...mislim da daljinskim mijenja lokacije unutar tog svijeta....jbg, to je sve. gledano neke '87. ili tu negdje, elem film iz 80-ih sigurno....naletio negdje na to prije par godina, ali zaboravio ime...
Meni samo ovo pada na pamet
http://www.imdb.com/title/tt0098320/
ili ovo
http://www.imdb.com/title/tt0099864/
ali baca i na ovo (ikao ne mislim da nije)
http://www.imdb.com/title/tt0227538/
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
-
Studeni
ma jooook...
iz 80ih garant, gledao kao klinac. tip u TVu je nešto poput court jestera ili nešto slično i onda nekom vrstom hipnoze i nagovaranja nagovori klince da ulete u tv....
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-
boyko
Studeni wrote:ma jooook...
iz 80ih garant, gledao kao klinac. tip u TVu je nešto poput court jestera ili nešto slično i onda nekom vrstom hipnoze i nagovaranja nagovori klince da ulete u tv....
hm...zvuči mi jako poznato...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''